|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako pogosto vam je slabo
3.9.2004 9:23:06   
BarbaraE
Dobro jutro vsem,

sem v 9t in sem prišla do spoznanja, da mi je slabo, če dolgo ne jem, tako da moram poskrbeti, da imam želodček vedno poln. Problemček pa so kilogramčki. Menda se v prvih treh mesecih naj ne bi nič zredile. Zanekrat sem opazila, da sem šla za 2 kilci gor, upam sicer, da se ne bo nadaljevalo v tem tempu. :)

Kako ve rešujete te slabosti? Kako pogosto vam je slabo? Kakšne prigrizke imate? Meni seveda dišijo sami pregrešni prigrizki. Komaj se premagam v trgovini, ko izbiram med jogurtom in sladoledom. :)

Delite, prosim, z mano svoje izkušnje. Potolažite me, da nisem edina, ki si želi sladkarije. :)

Hvala in lp,
Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako pogosto vam je slabo
3.9.2004 9:57:35   
Ninica
Pozdravljena!

Meni je slabo že od 6. tedna dalje. Najbolj hudo je zjutraj, ko imaš tako ali tako prazen želodec in te sili na bruhanje, pa nimaš kaj za zbruhat, le rumeno tekočino. :(. Jaz si pomagam tako, da imam ob postelji kakšne kekse, banano ali košček kruha in še preden vstanem si pojem vsaj en keks. Drugače je pa res, da mi je pa slabo, če več časa ne jem. Tako, da cel dan po malem.

LP, Ninica (11t)

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako pogosto vam je slabo
3.9.2004 10:31:15   
mika
meni je bilo slabo od 8 do 16 tedna :(. sploh nisem več vedla ka ko je če se človek dobro oz. normalno počuti.
tudi meni je pasal sladoled in nasplošno sladko, saj druge hrane sploh nisem normalno okusila. to odobje sem dobesedno preživela na čokolinu posipanim s kakavom.
moja g mi je rekla da naj jem in pijem kar mi paše. tako da si ti tudi omili slabosti s hrano ki ti odgovarja.
pila sem tudi kokto, čeprav vem da gazirano ni najboljše, ampak samo tako sem "uničila" grozni okus.
v tem obdobju sem se zredila 2 kg.
na kilogramčke in zdravo prehrano boš gledala potem ko se boš bolje počutila. sicer pa kdo je naše babice vprašal kako se prehranjujejo? glavno je ta bo tvoje počutje boljše, potem se bo tudi :duda: dobro počutil.
med svoje sladke obroke vključi tudi sadje in zelenjavo, ki ti odgovarja, da ne boš mislila da škuduješ :duda:
zaradi slabosti vsaj veš da si noseča in boš videla kako hitro bo čas minil. :sloncek::sloncek:

lp mia, 25t

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako pogosto vam je slabo
3.9.2004 11:04:21   
vicky77
Pozdravljene!
Tudi meni je kar naprej slabo,bolje je takrat ko nekaj pojem takoj ko vstanem,sem v sedmem tednu nisečnosti in sem zelo utrujena in bi kar naprej spala,prvi G. PREGLED IMAM V PON. 6.9.Poizkušam jesti čimbolj raznoliko hrano,meso mi je pa tako zasmrdelo da ga videt ne morem pa močni vonji me motijo.
:rozica::rozica::rozica:,lp in čimlažjo nosečnost vam želim,Vicky

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako pogosto vam je slabo
3.9.2004 17:39:42   
boromea*
pozdravljene!

jaz sem v sedmem tednu nosečnosti 9nebesa- in sem že dva dni preživela brez večjih slabosti! Prejšnji teden pa mi je bilo komaj za živet. Malo sem pobrskala in prebrala in meni je pomagalo če sem jedla vsaj 5x na dan po malem. Zjutraj pa je enostavno nevzdržno:( spraševala sem se kako naj spijem veliko tekočine če zjutraj zbruham vse kar spijem... :zmeden: močni vonji, (parfumiram se z zamašenim nosom) kava , določena hrana pa mi tako smrdi, da ne bi verjela če ne bi doživela...
AMPAK NIČ ZA TO - VEM, DA TO MINE - VSE NAJLEPŠE PA ŠE PRIDE.....IN ZA SVOJO PIKICO BOM PAČ PREBRUHALa in prespala te prve tedne... :rozica::angel::metulj::sloncek:
čim manj slabosti vam želim!

:metulj:Boromea

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako pogosto vam je slabo
6.9.2004 11:48:01   
Soncnica
Hojla!

Meni je slabo že od 4 t nosečnosti, jutri bom noseča 11 t in komaj čakam kdaj bo te slabosti konec. Bruham sicer ne, sem pa zaradi slabosti praktično čisto "nemobilna". Sicer nimam nobenega apetita in sem shujšala za 4 kg, jem zato, da zmanjšam slabost in vsaj meni najbolj pomaga prepečenec ali pa toast. Pridružujem se tistim, ki ne prenesejo mesa, parfumov in kakršnihkoli drugih močnih vonjev.
Punce, kdaj naj bi to minilo

lp:metulj:

Sončnica

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?