Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ene pač ne znamo. Jaz sem tud 9 let "crkavala", dobila vsako delo, se morala še 100 stvari na novo učit (ravno jaz), zato ker sem pridna, pa hitro kapiram, pa bla, bla, bla. Počasi ti hvala ne pomeni več nič, ko vidiš, da te samo izkoriščajo. Pa od hvale se tud ne da v trgovini za jest nič kupit. Ko se pa upreš, si pa ta grd. Nimam ti nič pametnega svetovat, samo potolažim te lahko, da nisi edina. Eni se pa celo življenje fajn "šlepajo. M.... , ne vem kako jim to rata.
.
.
), dokler nisem med porodniško spoznala, kaj res šteje v življenju. Ko sem prišla nazaj, sem takoj začutila, da sem na črni listi, ker se pač nisem mislila več razdajati na vse strani, ampak se mi gladko malo ... V službi te zelo hitro pozabijo in zamenjajo, otrok pa je tvoj do konca življenja.
zate bodo že preživeli v službi!