|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se borite proti alergijam?
9.4.2006 21:09:54   
Anonimen
mene pa neki zanima...kako se vi, ki imate sami al pa vaši otroci kako alergijo borite proti njim..pa ne v smislu, da se tistemu kar alergijo povzroča izogibate ker to ni zdravljenje, ampak kaj delate za to da na tisto ne boste/bojo več alergični in boste v jagodah lahko neizmerno uživali čeprov ste na njih recimo trenutno alergični?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se borite proti alergijam?
9.4.2006 21:28:57   
Janeja
Sina sem že pred 2 leti peljala na zdravljenje z bioresonančno terapijo. Pozdravia mu je alergijo na mleko, jajca, moko, arašide, jagode,...

Do zdaj smo imeli mir, lani pa se mu je pojavila alergija na trave, rože, živali, ...   Spet hodiva na terapijo in zaenkrat kaže, da je izginila alergija na trave in rože.


Aparat Bicom pozdravi vsako alergijo!




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako se borite proti alergijam?
9.4.2006 22:24:39   
POKPOK
Janeja, brez reklame, kam hodita na bicom. Mi smo lani mojega 7 mesecev zdravili. Za vse živo. Imel pa je težave samo s travami in pelodom. Tudi lani. Letos pa ne upam tvegati. On o Bicom-u noče več slišati. (Pa saj bi jaz tudi po 7 mesecih stradanja...) Tako da jutri začne jesti AERIUS. Preventivno. Žal.
Lp

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako se borite proti alergijam?
9.4.2006 22:56:07   
KODA
Pri našem tamalemu,dozdaj vse uravnavamo z dieto.Kar gre.Pa tastarejšega smo vedno,kadar je tamali dobil kaj,poučili,da je tamali alergičen na mleko,da ne sme enake hrane kot on.Je pa ful skrbniški do bratca.Tastarejši točno ve,kaj tamali sme,kaj ne.Se je že zgodilo,je kdo tamalemu ponudil kakšno prepovedano reč,pa je takoj skočil zraven in rekel,da to bratec ne sme.Pa tudi sam mu ne ponuja prepovedane hrane.Vedno poskrbimo,da ima tamali vsega dosti na zalogi.Do obeh se obnašamo čisto normalno,ko tastarejši dobi puding,ga dam tudi tamalemu(ampak dietnega).Tamali ima alergijo na mleko že od rojstva.Zato drugačne hrane sploh ne pozna.Ne pozna ostalih okusov jogurtov,skutic....Zato je njemu čisto normalno,ko mu dam sojin jogurt.Lažje je tako,kot pa z normalne hrane preit na dietno.Tamalega smo pa tudi tako učili in pripravili,da se zdaj pri 3,5 letih zaveda,da je alergičen.Marsikdaj sam reče,da je alergičen na mleko,pa da tega ne sme.
Potrebno je biti discipliniran,pa se držat diete,pa gre.Upam,da bo to kmalu prerasel in užival v normalni hrani.


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako se borite proti alergijam?
10.4.2006 7:54:44   
darjatimci
Tudi pri nas je dieta najbolj učinkovita, pa zdaj spomladi preventivno jemljemo še Claritin sirup, ker se ne moremo znebiti zamašenega noska, čeprav je bil test negativen.Moramo se starši alergikov pač sprijazniti,da je to stanje, ki se pri večini vleče vse življenje. Ko se en alergen potuhne izbruhne pa drugi,zato je dieta zelo, zelo pomembna. Verjamem, da je otroku, ki ima od malega dieto precej laže glede prehrane, ko še ni okusil raznovrstne hrane. Naš triletnik sam že pove in tudi vpraša ali jaz to lahko jem ali ne.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako se borite proti alergijam?
10.4.2006 9:56:13   
Janeja
POKPOK saj ne delam nobene reklame. Mogoče bi morala zadnji stavek napisat malo drugače - Bicom PRI MOJEM SINU pozdravi vsako alergijo (vsaj do zdaj jo je).

Sva pa pred dvemi leti hodila v Atomske k žal že pokojnemu Medvedu, zdaj pa sem se odločila za Rogaško Slatino in sem za enkrat zelo zadovoljna.

Res je, da se pri alergikih lahko vedno znova pojavijo alergije, vendar se po zdravljenju z bioresonančno terapijo ozdravljena alergija naj nebi več ponovila. Pri Janu to 100% drži. Lahko pa se pojavijo nove alergije.
Glede na uspešnost zdravljenja alergij na hrano, sem se letos takoj odločila, da ga peljem tudi na zdravljenje novih alergij, ki so se mu pojavile. In ker je vse skupaj še bolj na začetku, je tudi zdravljenje hitrejše. O končnem uspehu pa ti lahko poročam nekje naslednji mesec. Čeprav je rezultat že zdaj viden: Jan je že od februarja letos vsak dan jemal Zyrtec in če je samo nos pomolil ven, je imel takoj rdeče in zatekle očke, pa iz nosa mu je teklo,...  Zdaj pa je že 10 dni brez Zyrteca in kakršnihkoli drugih zdravil, lahko se igra na vrtu in nima nobene reakcije. Za mene je to velik uspeh terapije!

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako se borite proti alergijam?
10.4.2006 12:59:45   
Anonimen
no moje skromno mnenje so pa diete in izogibanje mučenje in ne zdravljenje. pa ne smao za otoke ampak tut za nas straše. zato pravim da to ni zdravljenje. normalno je da lahko ješ vse in nimaš nobeih reakcij na to.
zato me zanima recimo KODA, a ste že kdaj razmišljal da bi otroka pozdravl da bi lahko jedel mleko al ne? pa prosim ne jemlji tega kot napad! zgolj me zanima vaše razmišljanje in to če zaupate le klasični medicini ki alergij itak ne zna pozdravit.

mi smo nareč pri tisi kar na enkrat naletel na neko alergeno stanje. ampak sploh nism pustila da bi celo prešpikal in ugotavljal brezveznosti na kaj je alergična ampak sem jo lepo peljala k homeopatu kateri ji zdaj zdravi to alergijo. trenutno še ne morem poročat o uspehu ker je na zdravilih od petka, ampak če to ne bo pomagalo bom poskusla prej še 100 drugih reči kot pa jo dala na dieto in jo pustila prešpikat!

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako se borite proti alergijam?
10.4.2006 13:34:14   
POKPOK
Se popolnoma strinjam, da je potrebno alergije pozdraviti. Nam bi naj z Bicom uspelo, pa letos ne upam preizkušati če je. Lani po 7 mesecih ni bilo OK, čeprav je aparat kazal da je. Sin je v 9. razredu, bori se za točke, ni časa za alergije, zato smo se odločili, da počakamo na junij (ko ne bo več težav) in začnemo z alternativo.   Bomo kar oboje homeopatsko in BICOM.
13. m hčero pa so nam našpikali, rezultate še čakamo. Ni pa, hvala bogu, imela nikakršnih znakov alergij, razen da se ne redi dovolj.
Lp




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako se borite proti alergijam?
10.4.2006 20:04:25   
KODA
Ne vem,kaj bi rekla.Nikakor nimam zaupanja v to,da bi peljala otroka v Bicom.
Jaz bi vse naredila,da bi tamalega to prešlo.Ampak kar nimam zaupanja v to,pa ne me narobe razumet.Ko tako berem te poste, se sprašujem,mogoče bi to res pomagalo?Kolegica je tamalo,peljala tja.Pa je bilo dobro samo takrat,kasneje pa po starem.Ne vem,ne vem...Ne vem,nikakor se ne morem odločiti za to.Zaenkrat še nobeden ne trpi,zaradi tega.Navadili smo se živet s tem.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kako se borite proti alergijam?
10.4.2006 20:14:28   
KODA
Pa še za Aerius tablete.Moj dragi jih je jedel prejšni mesec,po naročilu zdravnika,zaradi senenga nahoda.On ima zelo hudo obliko le tega.Vsako leto začne februarja meseca jemati Claretine tabletke(1x dnevno),pa tja do septembra.
Letos mu je pa zdravnik prvič predpisal tabletke Aerius(1x dnevno).Že po nekaj dneh,se mu je pojavila huda utrujenost in zaspanost.Delujejo preveč sedativno.Učinek pa ni bil nič boljši,kot po Flonidanu,ali Claretinu.Takoj je prešel nazaj na Flonidan ali Claretine.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kako se borite proti alergijam?
10.4.2006 21:56:28   
POKPOK
Nam je zdravnica razložila, da delujejo Aerius predvsem na področje glave (oči, nos). Sin lani s pljuči ni imel težav. Za stranske učinke pa je vsak po svoje dovzeten.
V vsako zdravljenje pa moraš najprej verjet, tudi v uradno medicino.

Z dijeto se res lahko živi. Kako pa boš otroka prepričal, da nesme na zrak??!! Cel mesec ali še dlje nič zračit??!!
Lp

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kako se borite proti alergijam?
11.4.2006 13:39:06   
Janeja
POKPOK midve imava pa čist podobno situacijo - starejši sin alergik, mala (tudi moja Lea je stara 13 mesecev) pa brez znakov alergij, teža pa ne gre nikamor. user posted image


Kam sta pa vidva hodila na Bicom?


(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kako se borite proti alergijam?
11.4.2006 16:26:08   
POKPOK
Sem tudi že ugotovila.
Sina je testirala dr. Žagarjeva v Podčetrtku. Ker pa so delali samo dopoldan smo hodili v MB, kjer imajo popolnoma drugačen način. Shujšal je 4 kg, je že tako bil suh. Brez mleka in sladkarij čisto shiral.... Bomo zopet poskusili, ko ga prepričam.
Kako si ga ti nalivala z vodo?? To sem že enkrat spraševala pa nihče ni odgovoril. Me zanima kako je pri dojenčkih??  Moja mala je ne pije, razen s sokom.Telo se čisti z vodo.
Najhuje pa je, da uradna medicina Bicoma ne prizna.  Ko sem  samo omenila ...
Sina so testirali samo na zunanje alergene, na hrano pa ne. Ampak že pred Bicom-om.
Pozdrav.
Dežuram, ker hčera spi pred vrati, dežuje, drugače nam več ne rata čez dan.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kako se borite proti alergijam?
11.4.2006 17:58:42   
Anonimen
KODA čist te razumem da ne zaupaš, vrjetno ker sama nimaš pozitivne izkušnje. Al pa ker zadeve premalo poznaš. Sej edina stvar ni bicom, sej gotov obstaja tut kej druzga. Men se samo čudno zdi da niti ne probate, ker zgubit itak nimate kej.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kako se borite proti alergijam?
11.4.2006 18:50:43   
KODA
Res,da dokler nisem začela prebirat RR,sploh za to vedela nisem da obstaja.Da bi mi kdo to omenil,pa tudi ne.Samo kolegica je hči peljala,zaradi alergije,pa je bilo samo trenutno izboljšanje.Nša tašča je ful podvržena domačemu zdravilstvu in homeopatiji,ampak jaz se pa kar ne morem odločit zato.Ne vem,pri nas doma nikoli ni nobeden nič dal na to.
Glede na to,da smo pri hrani disciplinirani,otroka smo navadili na to,da že sam ve,kaj sme in kaj ne.Navadili smo se živeti s tem.Saj ne bo večno.Zadnje testiranje je pokazalo,da se alergija zmanjšuje.Otrok nič ne trpi zaradi hrane.Saj ima vse.Samo brez mlečnih beljakovin.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kako se borite proti alergijam?
11.4.2006 20:24:37   
Janeja
POKPOK, moj Jan že od začetka zeloooo veliko pije, tako da glede tega ni bilo nobenega problema. Sicer čaj ne vodo, ampak je bilo tudi OK.

Lea pa ne pije ničesar (v celem dnevu max. 50ml) in si ne predstavljam kaj bi naredila.

Za MB sem pa slišala, da imajo čist drug način terapij. A ti je Rogaška? Sem tudi sama klicala k Žagarjevi, pa imajo zdaj do poletja vse zasedeno, pol začne pa ona delat v Moravskih, terapije se bodo izvajale pa še naprej v Podčetrtku. To mi je pa čist mim. Zato sem se zdaj odločila za Rogaško.

Pa še glede uradne medicine: jaz sem za zdravljenje povedala tako Janovemu pediatru (čist OK reakcija) po enem letu pa tudi v LJ na alergološki. Protitelesa namreč ostanejo v telesu še več let po ozdravljeni alergiji in po kožnih testih bi moral biti Jan še vedno na strogi dieti brez jajc in mleka, pa že 2,5 leti vse je brez problemov. Pol sem jim pa letos to povedala in je samo rekla, da ga pač ne bodo več testirali, če nima reakcij in da alergija kao itak sama mine. user posted image   Me zanima kaj bo rekla, ko ji bom povedala, da nima več problemov s cvetnim prahom (trkam, trkam, trkam) - za enkrat res dobro kaže.




(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?