|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako so se spremenili davki??? 28.2.2005 17:22:36
|
|
|
|
tjaga
|
Nikjer v zakonu ne piše, da ne bi smel drug starš prijaviti otroka v dohodninski napovedi, torej prepovedano ni. Je pa drugače, kar se tiče zneska olajšave, prej je bila olajšava v %, zdaj so fiksni zneski. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
|
kako so se spremenili davki??? 28.2.2005 18:19:21
|
|
|
|
Gina
|
Še vedno ti pravzaprav ni treba imeti otroka prijavljenega sproti. Lahko ga uveljavljaš šele na koncu, če hočeš. Sem vprašala na DURS.
|
|
|
|
|
kako so se spremenili davki??? 28.2.2005 20:22:05
|
|
|
|
Pajaca
|
Super, najlepša hvala za odgovor.... torej je dejansko isto kot dosedaj, le da so fiksni zneski.
|
|
|
|
|
kako so se spremenili davki??? 28.2.2005 21:49:04
|
|
|
|
andrejaz
|
Jaz sem slišala (ne vem pa če je res), da je razlika v tem, da sta oče in mati lahko prej v dohodnini otroka uveljala vsak pol leta, baje po novem pa delitev ni več mogoča (ali oče ali mati):ups::ups::ups:
|
|
|
|
|
kako so se spremenili davki??? 28.2.2005 22:03:57
|
|
|
|
Gina
|
Andreja, to ni res, tudi to sem (zato, ker je ena pisala tako na rr), vprašala na durs. To bi pomenilo, da bi vse mame, ki se ne morejo sporazumet z očeti, kako in kaj, bile ob olajšavo. To pa tako ne gre.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Takoj po menstruaciji?qloqImam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?Da (
60%)

Ne (
9%)

Mogoče (
12%)

Nevem (
5%)

Obstaja (
13%)

Ali je sploh ni (
1%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!