Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 18.2.2011 22:14:03
|
|
|
|
čmrgelj
|
No to bi tudi mene zanimalo pa še kakšna info o Makarski ali Tučepih
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 19.2.2011 3:51:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
Letovala tam sicer nisem, sem se pa tam ustavila med road-tripom po Balkanu in od naštetega so mi bile še najbolj všeč Bibinje (na pogled). Za celotno Makarsko riviero se mi je pa zdelo, da je nekoliko preveč opevana. Na jadranski magistrali sem namreč videla lepše kraje.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 19.2.2011 3:52:06 >
|
|
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 19.2.2011 20:09:02
|
|
|
|
lukec
|
Bila v Bibinjah in Sv. Filip i Jakovu. Res sta oba kraja primerna za otroke, plaže so peščene, kar sicer meni ni najbolj všeč, ker tam pač voda ni vedno kristalna, ampak dokler so otroci manjši pač tako je. Oba kraja sta bolj mirna, z lokalnimi prireditvami in feštami. Do Zadra je pa prav blizu, tam pa je življenja kolikor ga hočeš. Tudi mi se letos verjetno vračamo.
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 19.2.2011 21:40:51
|
|
|
|
sončnica14
|
Živjo, bili smo že v Sv. Filip in Jakov in v Bibinjah. Sv. Filip in Jakov mi je ostal v slabem spominu zaradi strašne gneče na plačah (smo imeli poln kufer "sardinjenja" na plaži), pa tudi apartmaji niso tako zelo blizu morja. V Bibinjah pa je bilo na plažah veliko manj ljudi (isti termin) in mi je bilo veliko bolj všeč. Apartma se najde ob morju ali skoraj ob morju, pa tudi dragi niso.
|
|
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 19.2.2011 22:48:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
V Bibinjah je tik ob marini en luškan kafiček, s pogledom tako na odprto morje, kakor tudi na "mestece" samo. Lesene mizice, med njimi dovolj prostora za voziček, simpatičen star gospod za kelnarja, nadstrešek,... pa nune hodijo mimo.
|
|
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 4.3.2011 10:37:41
|
|
|
|
sončnica14
|
sivk 1 v Bibinjah je ena majhna lokalna agencija, ena punca jo ima in ponujajo apartmaje. Poveš kakšne so želje in kateri termin, pa ti ponudi 1 ali več apartmajev. Je pa tako, da ti vnaprej pošlje slike vsakega apartmaja, da si lahko pogledaš in tudi točno lokacijo. Če te zanima mi sporoči, pa bom pobrskala doma za kontakt.
|
|
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 5.3.2011 21:03:46
|
|
|
|
sončnica14
|
sivk1, sem ti poslala na zs
|
|
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 6.3.2011 7:35:54
|
|
|
|
sonček33
|
sončnica, lahko še meni prosim pošlješ kontakt
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 6.3.2011 18:28:58
|
|
|
|
anju
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica14 sivk 1 v Bibinjah je ena majhna lokalna agencija, ena punca jo ima in ponujajo apartmaje. Poveš kakšne so želje in kateri termin, pa ti ponudi 1 ali več apartmajev. Je pa tako, da ti vnaprej pošlje slike vsakega apartmaja, da si lahko pogledaš in tudi točno lokacijo. Če te zanima mi sporoči, pa bom pobrskala doma za kontakt. tudi mene zanima, hvala
|
|
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 21.3.2011 11:28:11
|
|
|
|
maruco
|
sončnica 14,tudi jaz bi te prosila za link oz.kontaktno številko te agencije. hvala
|
|
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 20.5.2011 14:19:03
|
|
|
|
Petka09
|
Sivk1, pa je kaj naravne sence?? Časovno mi do zdej še ni zneslo najt apartmaja, zato prosim, če ima katera kak kontakt agencije, lastnikov, ki oddajajo itd... Zdej se pa res moram spravit v iskanje... Je pa res, da si tudi jaz želim mirno mestece, brez pretirane gužve.
|
|
|
|
RE: Kam na morje Sv. Filip i Jakov, Zaton, Bi... 25.5.2011 9:08:51
|
|
|
|
Petka09
|
Ja, jaz tudi iščem apartma.. še vedno.. Pa saj jih nekaj najdeš, samo potem me kar nekak ne pritegne... Je pa tako, da bi jaz rada, da tamala spi v svoji sobi oz. tak apartma, da ima ona svojo sobo... Tako smo že doma navajeni, pa tudi zgodaj gre spat in bi zato potem tudi na morju rada ohranila tak ritem.. Plus tega, da bi potem midva z možem še imela kaj od večera in ne bi motila nje med spanjem. Kako so pa kaj ti drugi kraji alla Privlaka, Nin, Sukošan??
|
|
|
 | Stran: [1] |
Ščetkanje zob.
Admin
Kdaj ste svojim otrokom začeli umivati zobe?