|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam za 4 dni
6.8.2008 21:53:05   
valy1
Groza, mislim, da bom doktorirala iz kampov na Hrvaškem user posted image . Radi bi šli za 4 dni kampirat pa se še vedno nismo odločili kam, ne predaleč. Bi pa želela, da bi plaža ustrezala za našega mlačka 2,5 let. V poštev pride Istra,Krk,Pag se mi zdi že malo predaleč za teh par dni. Hvala za ideje.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam za 4 dni
6.8.2008 22:03:35   
lojzika
Ko sem v mladostnih letih enkrat kampirala mi je bilo full všen v Vrsarju. Ampak pojma nimam kako je kej za otročke, tarat jih še nisem imela user posted image

Kamp je bil zelo lepo urejen, čist...

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kam za 4 dni
6.8.2008 22:13:41   
maja&m
Lojzika najbrž misli kamp Orsera (bivši Turist). Ta kamp je zelo urejen in miren (vsaj bil je). Imajo poskrbljeno tudi za naše malčke-igrala ob plaži.
Meni najljubši je kamp Valkanela,to je cca 2 km pred tem kampom Orsera,pred Vrsarjem. Plaža je super,sploh otroška-kamenčki.Zelo dostopna do morja. Imajo igrala ob plaži in v samem kampu.Skratka super.Aja,imajo tudi otroška stranišča in tuše (vse v mini varianti).Otroci so navdušeni....

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kam za 4 dni
7.8.2008 7:50:58   
muki1
Prav tako kamp POLARI v Rovinju. Odlično urejen, ni da ni. Ogromen bazen za malčke, v bazenu majhen toboganček, potem še en večji bazen za odrasle. V kampu dve trgovini, dve restavraciji, tudi kopalnice in stranišča za malčke. Ob plaži so tri igrišča. Trampolin... Tudi senčka se najde. Naši punci sta uživali kot nori. Ampak se je treba pa fejst potrudit, da najdeš prostor za šotor v senci, ker je pa zelo gneča.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kam za 4 dni
7.8.2008 10:24:34   
Mišni
Jaz bi šla kar v Sireno v Novigradu. Kamp je v borovem gozdičku, plaža ima sem in tja zalivček s kamenčki, sta pa blizu tudi 2 hotela, kamor selahko švercaš na bazen, ker nič kaj pretirano ne kontrolirajo. Mi smo se vedno, ko smo imeli 8 let tam pavšal. Pa še blizu je, slabi 2 uri vožnje (iz Kranja).

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kam za 4 dni
7.8.2008 14:39:44   
ursa30
midva z mojim sva se ravno včeraj vrnila iz kampa Valkanela pri Vrsarju. Prvi plan je bil ostati 4 dni, nato pa sva podaljšala na 6 dni user posted image

v slabih dveh urah sva prispela na cilj, s tem da je bila cesta prazna. imajo lepe plaže za otročke, dosti sence.
za otročke imajo lepo urejen park z raznimi igrali, za rekreacijo mini golf, tenis,...
priporočam user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kam za 4 dni
9.8.2008 8:47:22   
mala zirafa
Mi bi tudi zelo radi šli za vikend paket v Istro.Ampak kaj ko smo s kešom bolj na tesnem in moj pravi da bolj težko.Nekaj sem brskala in se mi zdi da je kamp Sirena v Novigradu nekje cenejši od vrsarja in osatalih (56 evrov za 3 dni).Kje bi bilo najbolj ugodno?Še nikoli nismo kampriali razen kot mali otroci, a me zanima kolko okvirno zapraviš oz. ti gre denarja, če npr. veliko stvari nakupiš pri nas?Na eno večerjo pa en salsoled, kavo na dan bi že šli.Neka koslila na plaži in to pa ne.

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kam za 4 dni
10.8.2008 7:28:39   
valy1
Hvala vsem za odgovore, smo se odločili, da gremo v Valkanelo, kako bo javim ko se vrnemo.Me je urša30 dokončno prepričala. 

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kam za 4 dni
10.8.2008 22:29:50   
maja&m
Kdaj pa greste?Kar nekaj jih poznam,ki bodo šli v kratkem tja (za podaljšan vikend-15.8).Upam,da bo tudi nam uspelo.
Morda se pa kje vidimouser posted image user posted image

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kam za 4 dni
11.8.2008 10:05:50   
mala zirafa
Obvezno poročaj, ker mene ta Valkanela tudi ful zanima.Moj dragi je hodil tja kot majhen vsako leto in so bli ful zadovoljni.Takrat se je imen. Turist kamp.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kam za 4 dni
11.8.2008 13:57:33   
ursa30
ne pozabi javit, me zanima, če je bilo vam tut tako luštno kot nama user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kam za 4 dni
11.8.2008 14:09:39   
valy1
Mi odhajamo jutri, tako da maja&m se mogoče vidimo - nikoli ne veš - imamo enega pobalina z imenom Jaka.user posted image Tudi moj mož je hodil tja s svojimi starši, ampak je tega ohoho nazaj.Seveda ko pridem nazaj poročam kako je bilo.


(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kam za 4 dni
11.8.2008 16:26:59   
maja&m
Mala zirafa Turist ni Valkanela,Turist se že cca 2 leti imenuje camp Orsera in je kakšen km naprej od Valkanela (ta pa se je včasih imenoval tudi Anita če se ne motim).
Valy sigurno vam bo všeč.Tam je tako nora atmosfera.Vsi ti otočki...Morda se pa res vidimo.Bom pozorna na vse male Jakceuser posted image

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kam za 4 dni
12.8.2008 8:51:55   
mala zirafa
Še dobro da vemuser posted image .Spomni se nekh otočkov in da je blo zelo lepo.Za katerega bi se vi odločili med orsero in valkanelo?Pa še to, da je orsera zelo blizu mesta in se lepo peš sprehodiš.Joj komaj čakam.

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kam za 4 dni
12.8.2008 17:14:19   
maja&m
Jaz osebno navijam za Valkanelo.Kamp je ful velik,urejen.Oresera je tudi lep kamp,sploh je fajn ko je tako blizu mesta. Je pa nekaj-plažeuser posted image .Samo beton.V Valkaneli imaš vse,od trave,betona,do peska.Za otroke je bolj primerno.Takšno je moje mnenje,odločitev pa je vaša.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kam za 4 dni
23.8.2008 19:47:21   
valy1
Evo, končno našla čas, da javim kako je bilo v Valkaneli. Vse je tako kot so predhodnice napisale, kamp je čist, veliko sence, plaža imaš vse od kamenčkov do trave. Na plaži so igrala, sicer so pa povsod po kampu tudi mini club - zvečer je  pa za otročke risanka ali kaka druga animacija. Morje je bilo pa tko tko - zjutraj je bilo čisto, popoldan pa umazano.Tudi otočki so, do enega smo celo prišli s pedolinom. Vse imaš na dosegu roke, Vrsar, Poreč... Imeli smo se fino, otroci so uživali,samo prehitro minilo.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kam za 4 dni
25.8.2008 12:37:57   
ursa30
me veseli, da ti je bil kamp všeč user posted image

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?