|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kapljice za krče - MYLICON GOCCE
7.9.2009 14:49:13   
LAVKK
Pozdravljene!

Zanimalo bi me, če je katera uparabljala te italjanske kapljice za krče - MYLICON GOCCE[/b]. Kako in koliko kapljic ste jim dajale? Po kolikšnem času so pomagale te kapljice, da so krčki izginili?
Danes smo dobili te kapljice in do zdaj sem ji dala že 2x po 5 kapljic na žličko in malo čaja notr in se mi zdi da je imela takoj po njih krče, k je full jokala in se zvijala ter prdela zraven. Zdaj pa ne vem.

Kaj pa, je katera že kupila v lekarni ARNIKA v Škofji Loki neke kapljice LEFAXIN, ki so baje podobne kot une iz Avstrije? So vam pomagale? A so učinkovale takoj?

Hvala za vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kapljice za krče - MYLICON GOCCE
7.9.2009 14:58:19   
urška
lefaxin, lefax in millicon gocce so v bistvu ista zadeva drugih proizvajlacev. jaz sem večinoma uporabljala italijanske ker sem jih najlažje dobila. mojemu sinu so pomagale. s tem, da sem vedno dajala maximalno število kapljic, pa šparala sem jih za takrat ko em vedela da bo kriza, torej za zvečer. dajala sem jih pa, mislim da, pred obrokom oz. ravno obratno kot piše v navodilih. ne rečem da so čisto odpravile krče, ampak boljše je pa bilo.

(odgovor članu LAVKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kapljice za krče - MYLICON GOCCE
7.9.2009 15:02:19   
Tinky
Mojemu fantku niso nobene kapljice pomagale, niti Mylicon. Pa sploh ni imel hudih krčkov. Dajala sem mu jih po 20 kot piše v navodilih, razredčene s prekuhano vodo, po obroku, enkrat proti večeru, ker ga je največkrat zvečer zvijalo.

_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kapljice za krče - MYLICON GOCCE
7.9.2009 18:13:41   
urška
jaz nisem nič redčila. mislim pa da je maksimum trikrat na dan po 20?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kapljice za krče - MYLICON GOCCE
8.9.2009 20:55:21   
daisyb
jaz sem jih provala pa mi niso nic pomagale...sem jih dala kakih 13 kapljic na zlicko vode...se mi je zdelo da je po njih bruhal. meni je pol pediater dal recept za druge kapljice....ma ni kaj dosti pomagalo. mel je kolike kake tri tedne..mlekon proti kolikam sem vzela in po kakih dveh tednih ni mel vec kolik..sedaj je star tri mesece in k sreci kolik od takrat ni blo vec.

(odgovor članu LAVKK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kapljice za krče - MYLICON GOCCE
11.9.2013 17:02:21   
mojkris
Prodam 2 kosa novih originalno zaprtih kaplic Mylicon gocce. To so italijanske kapljice za dojenčke proti krčem. Mi smo jih kupili na zalogo in nismo vseh porabili.  Prodam jih po isti ceni kot je v Italiji, torej 10,00 eurov za ene kapljice. Te. 041 837 877.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kapljice za krče - MYLICON GOCCE
24.9.2013 14:22:09   
oreo
Jaz sem uporabljala od Gorenjskih lekaren, prav Kapljice proti kčkom se imenujejo in imam občutek, da smo se jim izognili prav zaradi tega. To obdobje smo praktično brez težav prešli. Sem jih pa dajala na vsake 3-4 ure po 8-10 kapljic.

(odgovor članu mojkris)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kapljice za krče - MYLICON GOCCE
24.9.2013 14:24:23   
oreo
Smo pa imeli krčke ko sem začela uvajat vitamin D - tega, ki ga predpišejo (zeleno-bela pakunga). Ko sem zamenjala z Oleovit-om so se težave rešile.

(odgovor članu oreo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?