|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri puding
29.2.2008 10:50:13   
biga
... uporabljate tiste, katerih user posted image  so alergični na KM? Katere znamke? A ga skuhate na riževem mleku ali kako? Mislim doma pripravljen puding.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri puding
29.2.2008 11:32:05   
frutka_
Moj sicer ni alergičen na KM ampak kupujem pa sojine pudinge od Alpro Soja firme. Imajo jih v DM in v Intersparu. Okusa sta vanilij in čokolada. Je tudi v obliki kakava ali pa kot puding. Zelo je okusen!

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kateri puding
29.2.2008 11:53:53   
BONI*
kot sem že včeraj v svojem postu napisala je nam dietetičarka dr. Čampa na pediatrični kliniki rekla in dala pisna navodila, da lahko Vanilijev Rojal od Kolinske ki baje edini od teh navadnih pudingov za kuhat ne vsebuje mleka v pahu. Jaz ga kuham na riževem mleku iz tetrapaka.

_____________________________

Boni

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kateri puding
29.2.2008 12:58:18   
julčka
Tudi jaz dajem svoji user posted image  alergični na KM Royal pudinge, skuham pa jih kar na pregominu. Se mi zdi da ima boljši okus kot če je kuhan z riževim mlekom, ni tako voden. Meni je P rekla da lahko s pregominom kuham vse, ker moja mala noče mleka pit.
Sem pa nekje zasledila da adaptirana mleka niso primerna za kuhanje - na škatli pa nič ne pišeuser posted image . Kaj pa vem, jaz ga uporabljam tudi za kuhanje.


lpuser posted image   

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kateri puding
29.2.2008 13:20:47   
lušnobica
Ja, tudi mi smo dobili od pediatrinje navodila, da je edino puding Royal od Kolinske z okusom vanilije primeren za otroke alergične na KM, čeprav ji jaz kuham tudi od Dolcele z okusom vanilije pa je zaenkrat ok. Skuham pa ga v riževem mleku. Moja prijateljica pa svoji malčici, ki ima hudo alergijo na KM, skuha puding tudi na kompotu.

(odgovor članu julčka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kateri puding
2.3.2008 17:09:37   
Taja Nagaja
Mi pa naši deklici skuhamo vanilijev puding od Alnature (DM) na riževem mleku pa ni nobenega problema. 

(odgovor članu lušnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kateri puding
3.3.2008 13:51:19   
rose
Jaz pa puding (tudi Rojal od kolinske) skuham na kompotu, pa še jabčke notri zamešam in je mnjami.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kateri puding
3.3.2008 14:24:52   
polona5
Julčka - lahko uporabljaš adaptirana mleka za kuhanje brez problema. Štos je le v tem, da niso primerna za kuhanje zato, ker se pri kuhanju uničijo vitamini, ki so v njem - zato pa piše na škatli, da je potrebno prekuhano vodo ohladiti na 50C preden narediš mleko. Lp

(odgovor članu julčka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kateri puding
3.3.2008 15:35:22   
Pi-kica 1
Hm, meni pa je bilo rečeno, da Pregomin ni primeren za kuhanje. Puding skuham na navadni vodi, ga ohladim na 50 stopinj in potem zamešam notri ustrezno količino Pregomina.Puding skuham malo bolj na redko. Sicer pa kupujem eko burbon vanili puding, dobiš ga med drugim v Tušu, ali pa v internetni trgovini z zdravo prehrano.

(odgovor članu polona5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kateri puding
3.3.2008 18:02:10   
noe
Mi imamo al. na druge stvari ne na km, pa uporabljamo Docela Vanili in Kakav, ki je brez sojinega lecitina.Prav tako kot Alnaturin, le da je Docela cenejša.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kateri puding
4.3.2008 7:19:57   
Taja Nagaja
Jaz ji pa občasno not stresem narezane rozine user posted image . Pa kupljenega ima tudi rada user posted image . Najbrž bi lahko še kakšno drugo sadje, sveže ali suho, samo pri nas ne prenese skoraj nič sadja user posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kateri puding
4.3.2008 16:43:31   
amy26
prav tako puding (vanilijev) kuham na kompotu in potem vmešam notri cca 70ml mleka allernova, naša ga ima rada

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kateri puding
4.3.2008 17:29:12   
pupa357
Tudi jaz sem bila prepričana, da je puding royal ok. Zadnjič v trgovini berem deklaracijo kjer piše: lahko vsebuje sledove jajc, mleka in soje. Pa tudi za Žitove kruhe, ki so na seznamu dovoljenih kruhov sem od tehnologov iz Žita dobila podatke, da sicer res ne dodajajo mleka in soje. So pa proizvodnje linije iste kot pri drugih kruhih, vmes jih sicer čistijo, a ne garantirajo, da ne prihaja do navzkrižnih kontaminacij z mlekom in sojo.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kateri puding
5.3.2008 14:48:13   
Ani77
Nikjer nisem zasledila, od kdaj naprej se lahko otroku ponudi kuhan puding na Pregominu ali kompotuuser posted image . Sin je star 8 mesecev, ali ga lahko je? Je pa alergik na jajčni beljak in rumenjakuser posted image .

LP

(odgovor članu pupa357)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?