|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katero mleko?
27.2.2006 11:21:12   
karla 04
Cau!

Imam eno vprasanje. Zanimajo me vase izkusnje
Nasa "miska" je stara 3 mesece. Do sedaj sem ji dajala mleko Novalac AC, ker je imela hude krce. Ker je bila zelo zaprta, sem ji vceraj dajala Comformil1 in je takoj 2x kakala, vendar pa je imela skozi ves dan mocne vetrove. Cez noc sem ji zopet dajala Novalac AC.
Ali lahko dajem npr. 2x na dan Comformi1 in ostale obroke Novalac, ali je bolje, da dajes samo eno mleko?
Katero pa se pri vas najbolje obnese proti vetrovom in proti zaprtosti.
Za enkrat krcev ze 1 teden nima vec. JUPI!!!!

LP, Karla
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katero mleko?
27.2.2006 14:05:45   
Stajerka
Tudi mi smo imeli krče in se je pri nas obnesel samo NOVALAC AC, ki smo ga jedli do petega meseca, potem smo šli pa na APTAMIL. Smo že prej poskusili zamenjati mleko, pa nas je po HIPP-u in APTAMILU zvijalo, tako da smo šliu po tem spet na NOVALAC in smo nehali eksperimentirati..... Zaradi krčev smo začeli hrano dodajati šele po 5 mesecih in pol.

Na srečo smo bili samo dvakrat zaprti (5 dni) in takrat smo rešili s prekuhano zelo sladkano vodo.



_____________________________

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: katero mleko?
27.2.2006 22:23:15   
NRMM
Moja je stara 2 meseca in 3 dni pa sva na Comformilu. Najprej sem ji dajala Aptamil1 in niso krči nič pojenjali, tako, da sem poizkusila Comformil. Krčeki malo so še ampak dosti manj. Tudi mojo dajejo vetrovi, ampak jo ne zvija. Imam pa tudi Novalac AC in ga bom v kratkem preizkusila kako ga prenaša, mogoče se bomo pa krčev čisto znebili.
Kar pa se tiče mešanja dveh mlek, pa je najboljše da vprašaš v lekarni ali pa kar pediatra.

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: katero mleko?
28.2.2006 19:34:55   
Tiamo
No pri naši so pa krči edino po Hippu iz milerja počasi izginjali in kakala je enkrat na dan. Po novolacu je bila zaprta, da ko je kakala je kričala k nora in spravila ven en bobek. Karla, ker sem sprobala skoraj vsa mleka na tržišču in iskala informacije kako se rešiti krčev, sem v porodnišnici naletela na pediatra, ki mi je rekel, da se lahko menja adaptirana mleka preko noči, se spravi kadar hočeš...tako da menim, če boš tako delala kot si zastavila bo čist ok. Me pa zanima, zakaj bi ji dajala Novolac ponoči in čez dan Comformil1? Zaradi kakanja, probi dajat samo Comformil1, mogoče se bo stanje z vetrovi umirilo.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: katero mleko?
1.3.2006 14:42:30   
karla 04
Tia74!

Cez koliko casa priblizno se je pri vas ze poznalo, da je bolje po HIPP-u. Men je rekla sestra v ZD, da moram dajat Comformil vsaj 5 dni skupaj. Se vedno ima ful vetrove in spet ze vec kot en dan ni kakala in trebuscek je ful napet. Sem jo ze ful zmasirala in dala malo cajcka. Upam, da bo kaj bolje.
Ali si ti uporabljala HIPP 1 navaden?
Hvala za vse odgovore!

Karla

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: katero mleko?
1.3.2006 17:53:07   
Tiamo
Karla, ko je bila zaprta po novolacu in ni mogla kakat, je takoj ko sem ji dala hipp1 kakala in od tistega dne skoz enkrat na dan lep kakec. Krči pa so počasi izginjali in so se pojavljali samo še zvečer. Kupovala sem navaden Hipp1 v Mullerju (je nemški, vsi drugi so avstrijski...ti ki so v sparu, tušu in v lekarni), je tudi dražji za 1000 SIT. Hipp1 pre je za nedonošenčke, kakor jaz vem ali za une, ki so alergični na mleko. Jaz bi na tvojem mestu zamenjala mleko, tako se revca ne more matrati. Je pa res da moraš uporabljati mleko en teden, da vidiš prave učinke. Tako, da če ti po Hippu ne bo kakala imaš še Bebo in druge. Samo punce so meni pred 6 meseci isto napisale, kot jaz tebi in Hipp iz Mullerja se je najbolje odnesel. Lp Tia74

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?