|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj v vrtec?
3.5.2006 8:04:22   
BarbaraE
Dobili smo odločbo, da je naša punca sprejeta v vrtec. Začela naj bi s 1.9. Takrat bo stara 17 mesecev.  Vprašanje - ali naj jo dava v vrtec, ali pa naj bo še doma pri babici in dedku (pravita, da lahko komot še čuvata) In če jo pustiva še doma, do kdaj menite bi bilo okej? Sama sem bila mnenja, da jo dava, zdaj pa ne vem več. Ali je bolje, da je še doma? Sploh čez zimo? Ma, sploh ne vem. Prosim, povejte, kdaj ste ve dale svoje malčke in malčice v vrtec.

Hvala,
Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj v vrtec?
3.5.2006 8:09:52   
srki
Naš mali je šel v vrtec z 11 meseci, žal ni bilo druge možnosti. Smilil se mi je, valda, moral je vstajati ob 5. uri, ampak smo preživeli.

Če imaš možnost oz. če sta ti babi in dedek pripravljena pomagati, potem lahko še malo počakaš, samo vprašanje je, kdaj boš potem spet dobila prosto mesto v vrtcu.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj v vrtec?
3.5.2006 8:26:17   
Jana4
Sama sem mnenja, da je bolje kmalu v vrtec, še posebej če je otrok načeloma zdrav in ni zelo hitro bolan. Jaz sem svojo najstarejšo pustila za eno leto po porodniški pri babici v varstvu, pa smo imeli potem zeeeelo velike težave pri uvajanju v vrtec, ni in ni se mogla navadit. Je jokala skoraj 8 mesecev, še ponoči je imela nočne more. Zdaj pa sem dala moje trojčice v vrtec z 20 meseci in je bilo hudo le 14 dni pa še to v zelo blagi obliki hudo. user posted image
verjetno pa je drugače tudi zato ker so bile tri in se niso tako same počutile.
Tako da bi jo na tvojem mesti data, ker septembra še niso take viroze kot potem spomladi, vsaj mi smo bili zdravi do konca marca.
lp jana 

_____________________________

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj v vrtec?
3.5.2006 13:31:16   
Jančika_
Moja izkušnja: mali je bil avgusta star eno leto in ker sem vedela, da bom ostala po porodniški doma, ga nisva vpisala v vrtec. Takrat je bil res še premajhen; ni govoril (OK, to še zdaj ne....), ni hodil, jedel sam... in ker ni bilo nujno, je bila logična rešitev, da ostane z mano. Pri letu in pol pa sem opazila, da je dovolj zrel za vrtec, začel se je zanimati za druge otroke (prej jih še povohal ni). Sicer ima nekaj družbe vrstnikov in tudi sama ga kljub visoki nosečnosti prav lepo "zgonim", a vem, da bi v vrtcu dobil še marsikaj več.

Žal ne dobimo prostora v vrtcu (na čakalni listi je od februarja) in ker se bliža moj porod, ga  tudi zdaj ne bi dala v vrtec, razen če bi mesto dobila res v kratkem. Nočem, da se bi počutil odrinjenega zaradi prihoda novega člana. Tako da bo šel v vrtec septembra, torej pri dobrih dveh letih.

Tudi če bi imela možnost varstva pri babici, bi ga pri letu in pol ali najkasneje pri dveh dala v vrtec. Takšno je pač moje opažanje glede na njegov razvoj.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?