|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj vloga za vrtec oz. jasli
24.8.2005 11:29:34   
soncek&luna
pozdravljene,
v oktobru bom postala prvic mamica... zdej pa me zanima, kdaj moram podat vlogo za vrtec oz. jasli po koncani porodniski :zmeden2:... takoj po porodu?mal kasneje? se zraven prilozi tudi vloga za manjse placilo varstva za samohranilke?
na tem podrocju sem cist nova :ups:... vsak mi drugace pove... a pa se to, ker sem se preselila v kr - zacasno, moram baje vseeno vlogo podat na CSD v kraju kjer imam stalno prebivalisce?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj vloga za vrtec oz. jasli
24.8.2005 11:38:52   
SaaS
Kdaj se prijavit v vrtec, da bo še prostor, je zelo odvisno od vrca. Razpis za prijave je sicer ponavadi aprila, lahko pa se prijaviš tudi med letom. Če je prostor v vrtcu, je pa druga stvar. Zato je v nekaterih vrtcih to potrebno narediti kar nekaj mesecev, preden gre mali v vrtec. Jaz sem v našem najbližjem vrtcu spraševala julija (v vrtec -jasli bo šel oktobra) in je že zdavnaj vse zasedeno. V dveh vrtcih v Lj pa so mi rekli, da je še prosto. Konec julija sem na srečo torej še dobila prostor v vrtcu.
Vlogo za znižano plačilo vrtca pa je potrebno urediti najkasneje 15 dni pred začetkom.
Najboljše, da se malo pozanimaš v vrtcu, kamor misliš malega voziti, kako so kaj zasedeni. Ampak po moje se s tem ukvarjaj, ko boš na porodniški..

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj vloga za vrtec oz. jasli
24.8.2005 11:43:34   
Anonimen
Ko sem jaz mojega dala s septembrom v vrtec, sem ga vpisala tam nekje februarja. Sem šla v vrtec, vprašala, in so mi dali kar prijavnico. Za znižanje pa mislim, da moraš dati vlogo v kraju stalnega bivališča.

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj vloga za vrtec oz. jasli
24.8.2005 11:51:45   
soncek&luna
hvala punce za informacije...raje vem prej kot pa da kak rok zamudim, ker eni me "strasijo", da moram takoj po rojstvu dat vlogo za vrtec :zmeden2:

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj vloga za vrtec oz. jasli
26.8.2005 10:00:04   
Urša
Jst sm vlogo res dala takoj po rojstvu-punčka je stara zdaj leto in pol pa smo vrtec dobili za letošnji september. Je pa res, da imaš veliko več možnosti za sprejem septembra kot pa med letom.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj vloga za vrtec oz. jasli
26.8.2005 10:49:44   
SaaS
Več možnosti za sprejem septembra ja, ampak za takrat (da bo sigurno prosto sprejet) moraš vlogo oddati že aprila, ko imajo uradni razpis za vpis v vrtec. Lahko tudi kasneje, ampak če je še prostror je pa druga stvar.. Zelo odvisno od vrtca do vrtca..

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?