|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj zaspanček neha biti zaspanček
9.2.2011 12:15:14   
tanja1980
Doma imam 11 dni starega dojenčka, ki pri dojenju spi, kinka...redi se sicer lepo, dojenje pa treaja po 1 uro in več...

ker njegova sestrica (1,5let) ni najbolj navdušena nad najinim dojenjem, me iz prakse zanima, kdaj so vasi zaspančki začeli bolj zivahno piti...da vem, kaj me caka...teden dni, mesec, več???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj zaspanček neha biti zaspanček
9.2.2011 12:21:29   
Najaa
Ko se naspi. user posted image
Ne, resno, 11 dnevni dojenček bo normalno zaspan, utrujen... to traja do kakega meseca ali dva. Njega dojenje izčrpa, zato se ne naje v eni rundi, ampak bi skoz po malem. Jaz sem po 5-6 ur s tamalo sedela na kavču, ker je vmes zaspala in se cartala, če sem jo hotla odložit, pa jok. Ti ga kar cartaj. Vem, da je za starejšega otroka šok, ker se mami ne ukvarja več samo z njim, sam poskušaj organizirat, da jo pelje ven očka ali babica... Ali pa naj prinese h vama knjigico in beri zraven... Sej se vse da, pa kasneje bo lažje.

(odgovor članu tanja1980)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj zaspanček neha biti zaspanček
10.2.2011 12:01:21   
nusi
moj je bil zaspanček kar dolgo, sigurno več kot mesec, potem je izvedel nadgradnjo in sicer se je dojil 3x po 20 minut, vmes je samo kušček podrl. To je trajalo 1 mesec, po 3 mesecu (ali 4. se ne spomnim točno) se je začel dojiti po 4 min - res ekspresno.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj zaspanček neha biti zaspanček
10.2.2011 21:42:20   
natasarobi
pri mojemu je trajalo cca 3-4 mesece (ker sem na začetku dojila z nastavki) - dojenje trajalo tudi do 2 uri, tako, da je šlo včasih kar v kosu. Ko sem ukinila nastavke dojenje traja največ 15 minut in sploh ne vem kdaj se je nazadnje crkljal. Sedaj je itak vse bolj pomembno kot dojenje - sam da kdo med dojenjem kaj reče že gleda okoli ali bo akcija

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?