Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 19:05:27
|
|
|
|
Mina1
|
Sodelavka je imela prav tako velike probleme z M, hlačke je dobila v Tkanini, tam, kjer prodajajo spodnje perilo. Je že nekaj let od tega, nevem, kako je danes s tem . Ona je bila v bistvu kar boga, je bila skoraj vsak mesec po par dni na bolniški zaradi tega. Upam, da rešiš težavico .
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 19:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Am... Res se nočem norce delat, sam da nisi ti misla higijenske hlačke, ne pa HIHIjenske?
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 19:36:08
|
|
|
|
*pepelka*
|
Kaj pa je sedaj to? A imamo zopet polite tipkovnice
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 19:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje kakšen Sanolabor ali Medisan. Če imaš Medvode kje v bližini, je tudi v Mercatorjevem (nekdaj Loka) centru ena trgovina, kjer so reklamirali, da imajo tiste mrežaste hlačke (ki jih dajejo v porodnišnici). Najbrž imajo potem tudi te higienske.
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 21:26:00
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
Oprostite, ker sprašujem kot iz Lune, ampak kaj pa so to higienske hlačke?A to je namesto vložkov, da so kar cele hlačke...ne se smejat...ampak tko približno kot plenica??? Me pa zanima a so tut Ok, za uporabo po porodu namesto mrežastih, ki so za en k**** Ja no človek vsega ne ve no...
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 18.2.2006 23:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
To so take elastične spodnje hlače, ki imajo med nogami nepremočljivo platno ali folijo ali nekaj takega.
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 19.2.2006 18:21:43
|
|
|
|
india
|
Kolikor vem, se je včasih to dobilo v lekarni, po mojem pa bi to morale imeti tudi vse trgovine,ki prodajajo pripomočke ( Sanolabor, Diafit MB,..)
|
|
|
|
|
RE: kje kupiti hihijenske hlačke 20.2.2006 7:24:24
|
|
|
|
AnBan
|
Nama v Šk. Loki (mogoče tudi v LJ).
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.