|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifen kljub ovulaciji 15.12.2014 12:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jedla. Menstruacije imam vsak mesec, O sluz je tudi prisotna, ter testi so pozitivni. Takrat sem O tudi čutila. Ampak meni ni pomagal, sem pa ga jedla tudi od 5-9 dne, 7 ciklov.
|
|
|
|
|
RE: klomifen kljub ovulaciji 16.12.2014 17:17:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ZDRAVO, pri meni enako, sem tudi dobila klomifen in že prvi mesec zanosila, sedaj pa spet delamo na drugem in sem tudi dobila klomifen ter upam na najbolše :)
|
|
|
|
|
RE: klomifen kljub ovulaciji 16.12.2014 18:35:25
|
|
|
|
Shana86
|
Živjo! Tudi meni je G po 'dejmo še to probat' sistemu za 3 mesece dal klomifen. Sem tudi imela redne cikle, lab hormoni bp, pa smo vseeno poskusili kot zadnji izhod v sili pred laparoskopijo. Seveda nisem zanosila, ker problem ni bil pco, ampak endometrioza. Tako da tiste tri mesece sem bila samo psihično totalno sesuta in s precejšnjimi bolečinami v spodnjem delu trebuha. Glej na to kot samo še eno stopničko do vajinega , mogoče pa celo pomaga in ne bo treba na laparo. Srečno
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiLahko spodnje perilo vpliva na moško plodn...Za spočetje je pomembna zdrava sperma in na to lahko vpliva tudi spodnje perilo, ki ga uporablja moški. Zakaj tesno mošk...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
oblačilaLelly28 RRkje največkrat kupujete oblačila za otroke?v fizičnih trgovinah (
64%)

v spletnih trgovinah (
9%)

kupim/dobim rabljeno (
27%)

delano po naročilu/šivam sama (
0%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!