|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifenke in ostale "hormonke"
17.7.2015 9:25:58   
monty
živjo!

spet po dolgem času, sem se odločila, da se vam pridružim, da si izmenjamo kakšno izkušnjo, napotek....

pri drugem otročku se nama je zataknilo, saj jaz po odtranitvi mirnene nimam več svojih ciklusov. razlog ni mirena, ampak po vsej verjetnosti mojih nekaj let očitno pretreniranosti in prenizke teže. sicer pa so tudi jajčniki že v fazi ugašanja, samo da ne vem ali je to posledica navedenga ali pa bi do tega prišlo tudi sicer. no sedaj sem že skoraj leto dni na podporni hormonski terapiji, tako za sprožanje M kot tudi poskušanja sprožanja ovulaij, čeprav do sedaj tudi z najvišjo dozo klomifena ni uspelo. zdaj čakam na injekcije gonal in nato počasi, rečemo bobu bob in zaključimo oz. se prepustimo še za kako leto toku narave, potem pa bom že malo prestara za user posted image in se bom zadovoljila z eno princesko.

Ima katera izkušnje z maco, zdaj sem jo začela pit, ker ta mesec tudi nimam klomifena, ker sem na morju, ko bi morala imeti UZ in punkcijo.

aja, tiste ki ste bile na hormonih - ste se zredile???? jaz sem se ful v zandjem letu, res sicer da sem bila prej "športno presuha" ampak vseeno, kljub temu, da sem si rekla, da bomo hujašali po user posted image mi gre že mal na živce tole rejenje. jedla sem cikloproginovo, dabroston, klomifen, orgametril..... user posted image user posted image

držim pesti še za ostale!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klomifenke in ostale "hormonke"
7.10.2015 12:56:47   
ULA8
Pozdravljena, tudi jaz jemljem Femaro, že tretji ciklus je za mano, kar mi je ginekolog prepisal prva dva ciklusa po eno tableto,naslednje tri cikluse pa po dve tableti od 3-7 dni menstruacije,in še čakam in čakam + .Opažam da apetit imam drugačen in tudi razpoloženje mi niha. Nikakor nemorem odmisliti po želji da bi čimprej zagledala + in pride dan ko user posted image , saj še nimam otrok. Strah je prisoten kaj če pa nebo + in ta misel je grozna user posted image user posted image .

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: klomifenke in ostale "hormonke"
17.10.2015 16:56:59   
vekybel
ULA8
Ne smeš se predati. Očitno še nisi pripravljena. Angelčki ti bodo pomagali samo če boš malo odmislila glede user posted image . Ker si preveč zagreta in ne morejo pridet blizu, da ti pomagajo. Probaj se zamotit z nečimda ne misliš preveč. Mi dva z možem se trudiva za drugega user posted image in gre počasi. Zdej sem bila pri ginekologu in povedala da že pota probava in ne gre. Mi je dal klomifen da začnem piti in tako čakam da pride M in upam hkrati da ne pride.
Ula koliko časa si na terapiji ali je to prvič?
Tako da nisi edina in držimo pesti.

(odgovor članu ULA8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: klomifenke in ostale "hormonke"
17.10.2015 19:39:22   
Radenska_
Jaz sem na Femari, ta ciklus na lastno pest, brez spsremljanja. Naslednji ciklus pa IUI na kliniki v MB, pa 2 tableti so mi predpisali. V tem ciklusu sem jemala eno.
Prvič je uspelo, isto, prvi IUI z 1 tbl Femare od 5-9 in dabrostonom po ovulaciji za podporo.

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: klomifenke in ostale "hormonke"
18.10.2015 18:06:51   
ULA8
Pozdravljeni, na terapii sem prvič, upam da je ne dobim 22.10.,cikluse imam točne na 28-30 dni. Če pride user posted image ,se bo fant naročil na pregled,je imel dve operacije hrbtenice,in mogoče je kaj pri njemo narobe,bomo videli. Najhujši mi je zadnji teden pred user posted image ,ali se bo pokazala ali ne user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: klomifenke in ostale "hormonke"
22.10.2015 22:46:49   
monty
lepo, da nas je več, čeprav nam želim selitev v kako drugo temo user posted image

jaz sem zaključila polletno mrcvarjenje s klomifenom, mislim, da mi bodo jajčniki hvaležni. ker zaenkrat ne greva v IVF se predajava nazaj materi naravi. upam, da ve kaj je najbolje. imava res res malo možnosti za ponovne pleničke.... ampak upanja še ne dam stran. jaz sem bila po klomidu kot balon, da o bolečinah ne govorim, še najhuje pa je bilo s PMS-om.

tako, da zdaj sem vsaj malo bolj sproščena, ker mi ne bo treba štet dni in laufat po UZ v posteljo in user posted image po cel teden.

se pišemo in punce, držim pesti!!

(odgovor članu ULA8)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: klomifenke in ostale "hormonke"
1.11.2015 9:33:34   
srček..
Pozdravljene! Tudi jaz sem se odločila da se vam pridružim user posted image

Sem imela splav decembra 2014 in potem nisem več zanosila,čeprav pridno delamo na user posted image
Nimam redne user posted image ampak zdej je preveč zamujala,cela 2m in sem blago zacela krvavet in to je trajalo 4 dni.
Sem šla k ginekologu,na UZ in pregled,pravi da ni nosečnosti in da so verjetno hormoni..pa mi je dao da spijem Primolut Nor 10dni in da bo prišla user posted image
Še mi je rekel da imam malo "narobe obrnjeno" maternico

Ali ima katera podobne izkušnje?
Želim vam vsem dosti user posted image in srečno naprej!

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: klomifenke in ostale "hormonke"
11.11.2015 12:25:01   
madjanca
Mene pa zanima, po kako dolgem času vam je ginekologinja dodelila klomifen...? mene sploh ne upošteva resno, ker si pač pri 21ih želim otroka. pravi, da kaj se mi mudi in da itak sem predebela za met otroke user posted image in da naj še čakam nekaj časa. in me niti ne pregleduje ne nič.. mam pa hudo obliko PCO. samo fila me z dabrostonom, ki pa taaaakooo močno vpliva name, da sem nehala jest.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?