|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 6.7.2007 21:19:39
|
|
|
|
blue sky
|
Rabljene so cca. 80 do 120 €. Jaz sem jo ravno ta teden prodala, s košaro pa smo bili zelo zadovoljni. Za vožnjo v avtu ni primerna, ampak je temu namenjena jajčka. Jaz ti jo vsekakor priporočam.
|
|
|
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 6.7.2007 21:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Blue sky ti je vse povedala.
|
|
|
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 7.7.2007 0:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam je prav prišla, za v avto pa ni. Rabljeno sem prodala za starih 20.000.
|
|
|
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 7.7.2007 8:44:29
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudi mi smo jo z veseljem uporabljali, je nasa uzivala not. jah, ce primerjas ceno rabljene in nove (mi smo kupili novo), in koliko casa je uporabna (kake 4 mesece), je rabljena skoraj boljsa izbira. Kakor ves. Za v avto pa ni.
|
|
|
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 7.7.2007 21:22:50
|
|
|
|
glista
|
Punce, hvala . Sem se že odločila, jo bom kupila. Zdaj pa imam že novo vprašanje Kakšna je razlika med kšarami Dreami: Freestyle, Buzz in Speedy? V prodajalni mi trgovka ni znala pojasniti, na zalogi niso imeli niti ene, jo je treba naročiti. LP, Pija.
|
|
|
|
|
RE: košara Dreami, uporabnost in cena rabljene 7.7.2007 22:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: glista Kakšna je razlika med kšarami Dreami: Freestyle, Buzz in Speedy? Kolikor jaz vem, je košara pač dreami in paše na vse omenjene vozičke z adapterji. Košara pa je ena sama, torej ni razlike.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Spanje alergikovPaštetkaZanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano.
Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo. Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (
33%)

Večinoma spi celo noč (
40%)

Zbuja se 2-3x/noč (
28%)
Število vseh glasov: 134Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!