|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko otrok shodi- stabilnost hoje, drža?
3.9.2012 8:14:59   
zita
Imam 15 mesečnika. Malo pred 15 mesecem je shodil, najprej par korakov, potem en čas  je bilo spet aktualno kobacanje in drsanje po ritki, no zdaj dober teden pa že ful stabilno teka naokrog. V bistvu je najprej lovil ravnotežje tako, da je eno rokico držal dvignjeno pred sabo, vendar je dokaj hitro to rokico spustil. Problem je v tem, da sem zdaj opazila, da ko hodi, hodi malo zamaknjeno v levo stran.. ne vme če znam opisat... vleče ga na eno stran, čeprav hodi za moje pojme dokaj stabilno. Pri prvem otroku se kaj takega ne spomnem. Ima kdo kaj izkušenj s tem? Je to na začetku normalno, se potem poravna "korak"?

Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?