Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zadnja dan m mi je bil 25junija.tabletke sem pila do 22junija ker sem dobila m in še 3 tabletke so mi ostaale.nisem jih spila ker sem takrat dobila m in se mi je zdelo da moram prekiniti zaradi menstruacije.no in za par dni sem zanosila.nevem točno kdaj.prvič sva imela nezaštičen odnos in sem potem vzela tabletke po spolnem odnoso,se pravi TRI REGOR 4 bele in potem za 12 ur 4 rumene in tako je tudi drugi dan bilo.in sem spet vzela.mogoče da niso pomagale in sem zdaj noseča.želimo si zdaj otroka,ampak me skrbi če so lahko kakšne posledice zaradi teh tabletk
.hvala za odgovore

vse vredu in ti želim lepo
!
me pa zanima nekaj. slišala sem da je dobro jemat folno kislino, če želiš zanosit in si pred tem jemala tabletke. jaz folne kisline nisem jemala, zdaj pa sem v 6.tednu. sem sicer pila vitaminske tablete (šumeče), ki prav tako vsebujejo folno kislino. je lahko z otrok v tem primeru kaj narobe? tabletke s folno kislino sem začela jest zdaj v 6.tednu.