|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči in hranjenje
29.5.2005 7:44:18   
Nia
Zanima me kako hraniti otroka, ki ima kolike. Mojo ta malo začne mučiti popoldan in traja do večera. Vsak zdravnik reče, da če takrat še kaj poje je hujše. Včeraj sem ji dala jesti pa je vse zbruhala ven v loku. Bila sem mokra od glave do pet. Prestrašla sem se tak, da sem se še eno uro tresla. Pa ta čaj... je proti napenjaju ali ji to dajem takrat ko jo muči? vse ven spljuva pa še mleko se sesiri... skratka velika packarija. Potemtakem naj ne bi jedla 6-7 ur medtem ko jo zvija? Ta mala je stara mesesc dni.
Čeprav prej nisva imeli probleme s hranjenjem je zelo ješča, mi zadnje čase pušča več kot pol flaše in enostavno noče več, niti kupčka ne podre, kr zaspi kot ubita. Včasih porabim po dve uri da se nahraniva. Prava groza.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   krči in hranjenje
29.5.2005 7:55:05   
tesa
Kot te razumem jo ne dojiš? Ali pač? Če ji daješ nadomestno mleko je možnost, da ji ne odgovarja. Probaj ga zamenjati z drugim mlekom.:zmeden2: Jaz sem sicer samo dojila in ti o vrstah ne vem kaj dosti povedati. Lahko pa ti povem, da če ima krče oz.prave kolike, ti itak ne bo pomagalo ničesar. Lahko jo le miriš, crklajš s tem, da jo masiraš po trebuščku.
Drugače pa če jo boš prepogosto hranila tudi ni preveč dobro. Probaj jo hraniti na tri do štiri ure in bo mogoče bolj lačna in bo lepše jedla:zmeden2:
Lp:miska:

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   krči in hranjenje
29.5.2005 8:26:47   
Nia
Ja hraniva se s Hippom in dobro je kazalo, zdaj pa ven bruha in joka. Sej jeva na tri do štiri ure ampak če to pride takrat ko jo šraufa je cel cirkus. Za popenit.Pojma nimam kaj naj.

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   krči in hranjenje
29.5.2005 11:32:47   
morskadeklica
Mi smo imeli težave z aptamilom, zamenjali smo mleko-od takrat je vse ok:bravo:. Imamo pa novalac ac1 proti krčem, dobiš pa ga v lekarni.

lp:muca:

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   krči in hranjenje
29.5.2005 21:32:50   
jada
Hojla

No naša tamala je stara tri tedne in se s tem srečujemo cc že 5 dni. Ker se dojive samo približno dvakrat dnevno - ker pač nimam več mleka, uporabljamo Aptamil 1 za hranjenje. Med tem časom smo zamenjali tudi mleko, prej smo imeli Novalac pa ni nič bolje. Svetujem ti tole, obstaja kuminin sirup ki otroka malce pomiri saj toliko da lahko lažje zadihaš.(dobiš v lekarni). Drugače pa naši najbolj pomaga če jo mož nosi na desni roki ker ima na desni strani otrok vse organi ki so potrebni za lažjo prebavo, se z njo sprehaja cc 1 uro, pol ure, morda samo 15 minut ... da minejo krčki in napenjanje ter da se umiri. Je pa naporno vendar nekako tako funkcioniramo. Ravnokar je po tej formuli pikica zaspala :)- . Tako da ti svetujem uporabi malce moža.

lp

(odgovor članu Nia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?