|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krčne žile in laserska operacija
31.3.2008 21:50:12   
kimi
Dober večer.
Zanima me nekaj stvari glede teh žil. Kapilare so majhne popokane žilce, krčne žile pa so tiste velike, ki iztopajouser posted image . Sem se malo čudno izrazilauser posted image . No v glavem imam od poroda drugega otroka velike in dolge iztopajoče žile, vendar le po levi nogi, ki pa so tudi zelo boleče. user posted image . Rada bi šla na operacijo oziroma karkoli že naredijo. Rada bi se jih znebila. Pa me zanima ali je katera mogoče že šla na tovrstno operacijo lasersko ali navadno. Bolj me zanima laserska? Kolikšna je približna cena in če zelo boli?  Koliko posegov pa je približno potrebno? Kakršne koli informacije so dobrodošle. Pa lep večer želim vsem skupajuser posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krčne žile in laserska operacija
31.3.2008 21:51:38   
Anonimen
Nekaj sem že jaz spraševala:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2559940&mpage=1

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: krčne žile in laserska operacija
31.3.2008 21:57:07   
kimi
Ali res nobena nič ne veuser posted image

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: krčne žile in laserska operacija
31.3.2008 22:02:19   
kimi
ali se res ne da krčne žile z lasersko operacijo odstranit. ker sem nekje zasledila ta podatek:




Žilna kirurgija


Operacija krčnih žil (klasični in laserski poseg)
od 1.170,oo do 2.090,oo EUR

ali to pomeni da se jih da lasersko odstraniti

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: krčne žile in laserska operacija
1.4.2008 10:30:27   
Skabi
Krčne žile so bolezen, zato moraš najprej k zdravniku.Osebni ti da napotnico za žilnega kirurga ali flebologa, ki odredi nadaljne preiskave (doppler). Glede na izvide teh preiskav se odločijo, na kakšen načino ti bodo pomagali.
Krčne žile lahko operirajo lasersko, če nimajo rpevelikega premera. Kolikor jaz vem, to delajo v sanatoriju v ROžni dolini v Lj in na Otočcu, pa tudi v Celju (dr. Fludernik). Operacija se opravi ambulantno, po njej greš domov, seveda moraš pa kar dolgo časa nositi kompresijske nogavice.

Jaz grem na OP v ROžno dolino (prvi pregeld imam konec junija), ker lahko grem z napotnico. V Ce stane OP okrog 1000 €.

Z operacijo sicer odstranijo prizadeto žilo (oz. jo zaprejo), to pa ne pomeni, da si ozdravljena, ker se rade ponovijo na drugih mestih.

Jaz sem bila pred 5 leti na klasični OP, potem bila še dvakrat noseča in imam noge popolnoma prepredene s temi žilami - kljub nošenju kompresijskih nogavic. Zame to ni samo estetski problem, ampak me predvsem zelo boli. 

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: krčne žile in laserska operacija
7.11.2013 19:52:15   
natta
Pozdravljeni!

Ker vem, da ima zelo veliko ljudi težave s krčnimi žilami in o laserski operaciji piše zelo malo, sem se odločila, da povem nekaj o tem. Jaz sem bila na laserski operaciji krčnih žil v bolnici v Slovenj Gradcu, pred enim mesecem in pol. Operirali so mi desno nogo, zdaj čakam še za levo. Operiral me je dr. Pawel M. Leskiewicz. Rada bi pohvalila vso osebje v bolnišnici, prav vsi od sester do zravnika vsi so bili izredno prijazni. Pred posegom so mi natančno vse razložili, kako bo poseg potekal in tudi dali natančne napotke za po posegu. Moram rečt, da med samim posegom ni prav nobene bolečine. Bolečine po posegu so zanemarljive. Vsaj jaz sem pričakovala, da bo bolelo bolj. Kompresijsko nogavico se mora po posegu nosit še en mesec, to gre brez problema. Zdaj po posegu so spremembe res velike. Ni več bolečin v nogi, ni otekanja in predvsem ni krčev. Jaz sem ful zadovoljna. Na nogi sami, se rezi več ne poznajo, saj so bili res zelo zelo majhni.

Pa še glede plačila operacije. Jaz sem šla preko napotnice tako, da je bilo brezplačno. Sem pa čakala skoraj dve leti. Drugače pa mislim, da je za eno nogo cena okrog 1.500 evrov.

Torej, če razmišljate o operaciji.... jaz jo vsekakor priporočam.
Lepa hvala zdravniku in vsemu osebju! user posted image

Če ima kdo še kakšno vprašanje, mu z veseljem odgovorim.

Lep pozdrav, Nataša

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?