|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kraja ali kaj
5.3.2007 14:02:49   
lenčica
čao

pri nas pa se zadnje čase dogaja, da iz vrtca nosi razne pajacke, kocke, itd. skratka kar se lahko pospravi v žep. Nato ga peče vest in pove. O tem smo se že parkrat pogovorili, ničesar mu ne manjka, ne dobi vsega kar želi, ve da to ni prav in je otrok, ki se ne boji za svoje igrače. Celo svoje igrače deli prijateljem.
Pajacke mora vedno odnesti nazaj, vendar nisem neposredno prisotna v vrtcu tako, da ne vem kako to on izvede. Kaj mislite kako ukrepati in kaj to je?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kraja ali kaj
5.3.2007 21:57:21   
nejcko
Tudi pri nas se je že parkrat zgodilo, da sta otroka kaj v žepih prinesla domov, največkrat pa sem tako stvar opazila že v vrtcu. V vsakem primeru sta morala stvar odnesti nazaj, brez pardona. Smo se včasih tudi po 20 minut pregovarjali v garderobi, ampak vedno sta na koncu stvar vrnila. Če kdaj kateri ne ve/ni vedel, komu dotična stvar pripada, jo je moral pred mojimi očmi izročiti vzgojiteljici, le-ta pa je že potem našla pravega lastnika.

Tudi če ti otroka ne voziš v vrtec, pa to naroči tistemu, ki ga vozi - naj otrok pred to osebo igračko vrne bodisi lastniku ali pa vzgojiteljici.

Še to, jaz svoja otroka vedno prepričam tako, da ju vprašam, kako bi se onadva počutila, če bi nekdo vzel njuno najljubšo igračo, če pa je igrača vrtčevska, pa jima razložim, da je to pač igrača od vseh otrok in da se lahko vsak dan z njo igrata, vendar v vrtcu, kamor spada, vse ostalo se imenuje KRAJA. Za enkrat mi je vedno uspelo oba prepričati brez večjih težav.

(odgovor članu lenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kraja ali kaj
5.3.2007 21:59:33   
Anonimen
To je faza. Pri nas je bila tudi. Jim je prav vzgojiteljica rekla,da naj žepe okoli obrnejo, in so jim stvari kar letele po tleh. Nekja časa smo pač nazaj nosili, potem jih je pa minilo.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kraja ali kaj
5.3.2007 22:00:48   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko


jaz svoja otroka vedno prepričam tako, da ju vprašam, kako bi se onadva počutila, če bi nekdo vzel njuno najljubšo igračo, če pa je igrača vrtčevska, pa jima razložim, da je to pač igrača od vseh otrok in da se lahko vsak dan z njo igrata, vendar v vrtcu, kamor spada, vse ostalo se imenuje KRAJA. Za enkrat mi je vedno uspelo oba prepričati brez večjih težav.



Jaz še ponavadi dodam, da je fantek od katerega je npr. igrača sigurno zelo žalosten, ker je sedaj nima. In potem jo drugi dan sam vrne tistemu fantu.

Nam se je to zgodilo 2x. Ta starejši je bil star nekje 4,5-5 let. S temi pogovori je to uspelo-vsaj mislim, da so bili pogovori odločilni.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.
BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?