|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema bioeliksir euten
8.5.2012 23:55:13   
lenci3
zdaj ko je krema na voljo tudi pri nas me zanima če ima kdo izkušnje.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krema bioeliksir euten
14.5.2012 19:01:13   
84martina

jaz vam lahko povem, da krema zares deluje glede atopičnega drmatitisa. Moj otrok ima že od rojstva AD in sem probala že vse kreme pa tudi z homeopatijo, pa ni nič pomagalo.

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: krema bioeliksir euten
17.5.2012 20:35:44   
strelka123
Pozdravljeni!!
Mi lahko kdo pomaga, če se kremo da dobiti v lekarni ali kjer drugje in koliko stanem. Prosim za izkušnje, ker ima sinek AD in ga nebi rada mazala vsevprek z kremami.

Hvala

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: krema bioeliksir euten
19.5.2012 21:43:29   
lenci3
kreme ni mogoče kupiti v lekarni, naročite jo lahko na tel. 07 777 1001, sedež imajo v Brežicah. Prijazna svetovalka vam bo odgovorila tudi na vaša morebitna vprašanja. Lahko pa si tudi veliko preberete na internetu. Mi smo kremo naročili in je res super,končno nekaj kar pomaga, poleg melema seveda. Imamo le mali problem, ker mojega malčka rahlo peče ali mogoče hladi, to pa verjetno zaradi mentola. Mi smo probali vse kreme, ki se jih da dobiti v lekarnah, poslušali in upoštevali vsa mnenja in nasvete strokovnjakov, na koncu tedna vedno pristali na kortikosteroidih. Iz mojih svežih izkušenj lahko o kremi rečem user posted image !!!!
lp

(odgovor članu strelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: krema bioeliksir euten
20.5.2012 8:17:41   
strelka123
Lenci3 hvala za odgovor!
Mi imamo kremico "melem" ,ki sem si jo nabavila tu na RR in je samo ta problem, da se mi AD vedno ponovi. Kremica pomaga ampak tja po 4 dneh smo spet na istem,ko nehamo mazat ker je koža super. Zato me zanima če si to "melem" kremico sprobala in če je ta nova bioeliksir euten krema boljša?

Hvala in lp  user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: krema bioeliksir euten
20.5.2012 23:01:02   
lenci3
Vidim, da imamo enak problem. Melem res hitro pozdravi kožo a se tudi pri nas ponovi. Nekateri mažejo še nekaj časa preventivno. Mogoče tu delam napako, ker jaz tudi preneham mazat takoj, ko se koža pozdravi. Tudi euten smo zdaj uporabili le tri dni in je koža super, zdaj pa čakamo. Kar se tiče eutena pa mogoče še to, njihova filozofija je zdraviti vzrok, ne samo posledice. Tudi po mojem mišlenju je AD le posledica nečasa (mogoče alergije, ni pa nujno). Prav zato oni ponujajo tudi kapljice in sirup. Kaj več pa bi morali vprašat njihove strokovnjake. Obe kremi sta dobri, rezultat je pri obeh hitro viden, za euten vam lahko še sporočim kako bo.

(odgovor članu strelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: krema bioeliksir euten
21.5.2012 9:50:39   
84martina
pozdravljeni

kot sem vam že pisala moj sin ima od rojstva AD in sem probala že vse kreme na slo tržišču in ni nič pomagalo. Priskrbela sem si kremo euten in ko sem z elidelom pozdravla kožo sem ga začela mazat z eutenom in to 2x na dan in mi že skoraj dva meseca sploh nimamo poslabšanj in tudi po dveh letij smo prenehali piti sirup za praskanje. Tako da moj otrok ima kožo kot še nikoli ne.

Zdaj pa sem ga začela mazat z kremo Melem, iz Beograda, ker krema Euten mi je predraga in morem povedat da mu isto učinkuje.

Tako da jaz bi vam svetovala da si priskrbite te kreme in če je morda na kaj alergičen tudi omejit vnos.

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: krema bioeliksir euten
21.5.2012 11:26:24   
lenci3
Če prav razumem uporabljate kremi redno, kot negovalno kremo. No jaz tega pri mojem 10 mesečniku še ne upam. Euten je itak pri nas dovoljeno uporabljati pri otrocih nad tri leta, z melemom pa ga tudi ne upam mazat vsak dan, nisem 100% prepričana da gre za popolnoma naravne, neškodljive sestavine, zato sem nekoliko previdna. Verjamem pa, da bi bila ob redni uporabi koža zdrava.


(odgovor članu 84martina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: krema bioeliksir euten
21.5.2012 16:16:39   
84martina
Uporabljam ali eno ali drugo kremo. Euten naj bi bila naravna krema, nič kemičnega, samo cink naj bi imela notri, tudi alergologinja je rekla da je naravna, saj sem se prej posvetovala z njo oz sem ji nesla listek od sestavin.

Če bi bil vaš otrok 2 leti v hrastah in konstantno se praskal do krvi, da niti kože ni imel in stalno jokal, bi poskusili vse. Sej mi nihče ni znal predpisat nobene kreme, da bi bilo boljše, samo te kortikosteoridne.

lp


(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: krema bioeliksir euten
22.5.2012 17:25:55   
strelka123
Pozdravljene!

Moj otrok še tudi ni star tri leta zato pa iščem kremico,  ki bi pozdravila naše težave. Alergijo imamo potrjeno na mačjo dlako in se že lep čas izogibamo mucam. AD se je pojavil tri ali štiri mesece po rojstvu in to na ličkah, ko sem lička "pozdravila" s kremo "melem" se je pa AD preselil na prstke na rokicah in suha koža po celem telesu. Mogoče bi pa res morala mazati teden dni 2x dnevno čeravno se je stanje izboljšalo. Kaj pa uporabljate za suho kožo po telesu?

(odgovor članu 84martina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: krema bioeliksir euten
23.5.2012 23:19:58   
lenci3


Jaz sem se malo pozanimala o kremi Euten preden sem jo kupila. Krema je primerna pri otrocih nad tri leta. Sestavina, ki ji to omejuje je salicilna kislina (prisotna tudi v mnogih drugih kremah). Salicilna kislina je sestavina, ki kožo mehča, da krema lažje prodre v kožo. To je omejitev, ki velja za slovensko tržišče, npr. v neki drugi državi te omejitve ni in bi jo lahko uporabljali prosto tudi pri dojenčku. Tudi npr. krema Elidel ima starostno omejitev v Slo. a jo kljub temu zdravniki zeloo pogosto predpišejo že dojenčkom. Torej, če jaz prav razumem je Euten veliko manj nevarna krema za naše malčke kot pa Advantan in druge kortikosteroidne kreme. Kot negovalno kremo pa uporabljamo lekarniško pripravljeno vodo v eucerolu, vse ostale kreme so nam kožo samo dodatno poslabšale.

lp

(odgovor članu strelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: krema bioeliksir euten
24.5.2012 11:55:08   
BaGSi
morem dodat svoj komentar...

krema je SAMO negovalna za obraz in telo, popolnoma brez indikacij za AD!
cena je ekstremno visoka!
na spletu se lahko piše vse kar si nekdo izmisli... sploh ni nobene kontrole... spletne strani s takšnimi in drugačnimi vsebinami nastajajo kot gobe po dežju!
vsi ki se srečujemo z AD vemo kako težko je najti primerno mazilo za nego...
ker je AD tak hud psihični in fizični problem - marsikdo to izkorišča v reklamne namene in nas po domače prinaša okoli!
če bi ljudje bolj zaupali zdravnikom, kot anonimnim mnenjem na spletu itd. bi bil svet precej lepši...

sicer pa te kreme ne poznam in nimam namena otroka uporabit za poskusnega zajčka za vsako noviteto, ki se skriva za ekstremno visoko ceno in reklamo popolnoma brez indikacij in kakršnihkoli študij!

LP, Barbara

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: krema bioeliksir euten
26.5.2012 22:38:13   
lenci3
Se ne strinjam z vami gospa Barbara in bom na kratko razložila zakaj. Mi smo obiskali kar nekaj zdravnikov specialistov, zato ker smo zaupali. Žal se nam je stanje slabšalo iz tedna v teden. Na koncu smo prav od zdravnika dobili nasvet, naj poskusimo s srbsko kremo melem. Tako sem postala članica tega foruma in sem zelo hvaležna za vse informacije, ki sem jih dobila in z veseljem povem tudi svoje izkušnje v upanju, da komu pomagam. Verjemite, da smo vsi najprej zaupali zdravnikom in tudi dragim kremam, ki jih ponuja in reklamira lekarna.

lp

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: krema bioeliksir euten
28.5.2012 8:35:11   
BaGSi
Napisala sem samo svoje osebno mnenje.
Na tem forumu ima vsak ima pravico izraziti svoje mnenje.
lp

< Sporočilo je popravil BaGSi -- 28.5.2012 8:39:28 >

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: krema bioeliksir euten
24.7.2012 11:14:30   
123456789a
Hei.

Stara sem 23 let in imam tudi jaz AD že od časa dojenčka. Tole je res grozna reč in zelo srbi tudi sama sam se spraskala do krvi. največ imam tega po obrazu. Bila sem že povsod kjer seže medicina svoj pogled in sprobala že vse mogoče. Čisto nič mi ni pomagalo. Za AD je največji vzrok alergija. Sama imam kar hude alergije zunanjih dejavnikov in nekaj hrane, ki se je pa da izogibati pojem pa tudi zaradi tega kar nekaj tablet. Razmišljam tudi o tem da bi la na zdravljenje alergiji, ki pa so precej drage in dolgotrajne. Krem s kortikosteroidi in brez sem probala že malo morje in držijo res tisti čas ko se z njimi mažeš. Ogromno pa na stanje kože vpliva tudi gel za tuširanje, začela sem uporabljati olje za tuširanje od aderme in stanje se je čez noč spremenilo na bolje. Nekje sem izbrskala tudi tole kremico Euten in čeprav je draga jo naročila. Stanje moje kože se je bistveno spremenilo in lišajo so kar zginjali. Tako da je to po veseh letih trpljenja prava odrešitev. Nekje je ena napisala da peče. peče samo tam kjer so lišaljčki in ko ti izginejo tudi tam nič ne peče, po zdravi koži pa čisto nič. Ena je tudi napisala nekaj v zvezi z rastlinskim izvorom. Naj povem da so rožce včasih veliko bolj učinkovite kot nekaj umetno proizvedenih stvari. Sprobano in deluje. Jaz absolutno dajem neki na tele rožce. Svetujem, da kremico sprobate (res je da je draga), a sem prepričana da deluje.
Lp

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: krema bioeliksir euten
27.7.2012 13:57:15   
bibik
Tudi jaz imam težave že od otroštva. Kupila sem prek spleta euten bioeliksir in sem bila zadovoljna z rezultatom ne pa preveč z ceno. Potem sem pa čisto po naključju našla kremo damia euten z skoraj enako surovinsko sestavo izdelana v Sloveniji in cena je občutno nižja, 50ml je 37e. Pa v tem primeru pregovor "nisem toliko bogat da bi kupoval po ceni" ne drži. Krema damia mi še bolj odgovarja na koži.

(odgovor članu 123456789a)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: krema bioeliksir euten
10.8.2012 7:53:58   
mala
Nekako se strinjam z Bagsi...krem za AD je malo morje in pri AD se posvetite predvsem vzroku in ne posledicam. Kako pa veste, da
je melem 100% naravna krema in mislim, da tudi na tem forumu ni bilo še razčiščeno kaj vse vsebuje omenjena krema. Mi imamo tudi velike
težave s kožo, nekako nam je z dermatologi ratalo najti pravo kremo, da se stanje ne poslabša. Vse nadzorujemo s predpisano dieto, izogibanjem alergenom in
pravilno nego kože. Daleč od tega, da bom zdaj na otroku izvajala poizkuse s kremami z neznanimi sestavinami.
Kožo negujemo pa tako, da otroka vsak dan skopamo in v roku 2min.ko ga damo iz vode ga je treba namazat z navadnim hladilnim mazilom po celem telesu, po žariščih pa z Locoidonom, za hraste imamo Fucidin.
To nego zdaj prakticiramo in pomaga...včasih je koža bolje in Locoidona ne uporabimo par dni, včasih se poslabša. Tako pač je pri AD...samo upaš lahko, da ga bo otrok prerastel, v kakšne čudežne kremice pa ne verjamem...

_____________________________

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu bibik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: krema bioeliksir euten
14.1.2013 20:10:37   
aja111
jaz sem kupila kremo euten, jo preizkusila 3 dni, vendar se mi je stanje poslabšalo, groza.. sedaj prodajam kremo za 40€ če koga zanima me lahko kontaktira bencak2222@gmail.com

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: krema bioeliksir euten
17.1.2013 10:13:11   
buba.miska
kreme nisem uporabljala ampak sem zasledila na hrvaškem forumu, da so pri njih zadno serijo odstranili iz prodaje točnega vzroka ne vedo

lp

(odgovor članu aja111)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: krema bioeliksir euten
21.1.2013 18:34:43   
aja111
ja tudi jaz sem zasledila to informacijo.. nekaj so pisali, da bi naj v njej našli kortikosteroide..

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?