Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

No ja saj se tudi trebušček že pozna, ampak tam ni problemov, vsaj zaenkrat ne. Drgač pa za nego uporabljam že cca leto dni suho vlažilno olje od Olive Tree (mešanica olivnega, jojobinega in avokadovega olja) in se mi je full popravla koža po celem telesu. Aja pa da ne pozabim, veliiiiiiiko vode, to najbolj pomaga kar se tiče suhe kože. Pomembno je namreč da jo tut "od znotraj" navlažimo. Na začetku je mal problem take količine vode spit, ampak počasi sem sama prišla zdej na 3l vode, pa to ne mislim še ostalih tekočin, kot so kakšni čaji al pa sokeci. Tist je pa sam še plus poleg sploh naravni sokeci da dobimo vitaminčke za naše malecke!
sem uporabljala mandljevo olje ( taka oker flaška z rjavim pokrovčkom ) zdaj je ne najdem nikjer. Mogoče katera ve o katerem olju govorim? Kdo je proizvajalec?
.... zakon sodobne ekonomije najbrž