Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
v katerega skoraj ne morem verjeti. Ker sva se s parnerjem že dolgo trudila zanj, pa ni bilo nikoli nič. Zaradi kupa takšnih in drugačnih vzrokov, ki jih počasi zdravimo, a ni pa stanje še ok. 13.6 sem imela zadnjo menstruacijo, čez teden dni je že popolno9ma prenehala. Bila sem že vesela, da je mir na mesec dni (na cca. 28-30 dni moj ciklus). Čez par dni pa so se spet začele pojavljati blage krvavitve, oz. bolj izcedki. Bilo mi je čudno, a nisem želela delati prevelike panike, in sem upala da se bo umirilo. Pa je bilo tako cca. teden dni, s tem da so bile te krvavitve res blage. Potem pa sem šla na dopust (2 tedna po začetku M.) in takrat se je ulilo ko zmešano. Skoraj tako kot pri M. In je trajalo cca. 3 dni. Po tem so se spet vrnili izcedki. Danes pa zaradi čudnega dogajanja v mojem telesu kupim test, in šokirana zagledam srednje močen +. Po logiki se mi zdi nemogoče da sem noseča če sem pred 10 dnevi krvavela ko zmešana, če pravzaprav krvavim cel čas - na tihem pa si vseeno želim da plusek ne laže. Se je kateri že kdaj zgodilo kaj podobnega? Hvala in en sončen pozdrav vsem!

.
in da se bo vse uredilo.
prihajala, držim pesti zate žabica!!!
danes sem spet morala dati kri, in tako zdaj na 48 ur, če bo hormon rasel je upanje da je ok, drugače pa verjetno ni v obetu kaj preveč lepega. Po 13. uri izvem današnji izvid. Če prav računam mora biti vsaj okrog 270. Se živčna!