| 

| Uporabniki na tej temi: nihče |  | 
  |    | Stran:   [1] | 

|        | Uporabnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: lajšanje porodnih bolečin s tens-om 11.3.2009 16:18:32
 | 
 |  |  |  

|  PC Baby   
   | Jaz sicer nimam porodnih izkušenj z njim, imam pa službene (fizioterapija). Zato sem se šla pogovoriti v porodnišnico o tej možnosti (v Ljubljani). Najprej so rekli, da nimajo aparatov. potem ko sem jim povedala, da bi svojega s sabo prinesla niso bili prav nič kaj navdušeni. Prvič zato, ker ni nihče usposobljen za uporabo in kljub temu, da bi jaz ali mož znala sama s tem upravljat, ne želijo imeti opravka z aparaturo, katere oni sami ne poznajo 100%. Potem mi pa je en zelo faj dr. razložil, da tens porodne bolečine prav nič ne zmanjša-gre bolj za sprostitev med popadki, poleg tega pa imajo informacijo, da se je v tujini pri uporabi tensa že zgodilo, da (ker gre konec koncev za elektronsko napravo) je tens zmotil delovanje ctg-ja, oz. se je ctg-ju občasno zmešalo. 
 Tako, da sem se jaz odločila, da ne bom rinila tja, če sami ne želijo, ker poleg tega, da je njegov efekt relativno majhen - je verjetno res smotano, da bi bili vsi živčni, ker bi jaz hotela svojo uveljavljat, oni pa niso prepričani v to metodo.
 |  
			|  |  | 

|    | Stran:   [1] | 

Matevž, Jaka ali Aljaž?mel79Matevž (
23%)

Jaka (
37%)

Aljaž (
40%)
 Število vseh glasov: 341
Število vseh glasov: 341Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!