|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparoskopija v Kranju
26.1.2007 10:38:08   
varja
Živjo vsem skupaj! Imam napotnico za laparoskopjio v bolnišnici v Kranju. Na forumu Med.over.net sem prebrala mnenje nekaterih punc, da Kranj glede tega posega odsvetujejo, ker naj ne bi opravili kvalitetno. Čakalne dobe so pa približno iste kot na GK. Jaz bi šla čisto rada v KR, samo, če pa ne delajo dobro, je pa za premislit. Zanima me, kakšne so vaše izkušnje s Kranjem? Hvala in srečno!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparoskopija v Kranju
26.1.2007 11:01:41   
Hope2
jap, jaz bi vsekakor šla v LJ, kjer so specialisti za te zadeve, celo pa če je čakalna doba ista.  To je tako kot da bi mogla met operacijo srca, pa bi te nekdo poslal k navadnemu kirurgu. V tem primeru bi ziher šal k srčnemu, a ne? Spolni organi pa tudi niso kar tako, če ti kaj za j, je konec s sanjami o otročku. En navaden kirurg sigurno ne pozna vseh podrobnosti takih operacij, saj bi potem v tem primeru lahk bil specialist na tem področju, bolje plačan, boljše pogoje, pa nima, je še vedno navaden kirurg. Ok druga stvar, v ljgk imajo posebne instrumente, s katerimi ti skušajo čim manj raztegnit MV (čimtanjše, ki so zelo dragi, pa si ne more vsaka bolnica privoščit), saj zaradi teh operacij lahko kasneje pride do popuščanja MV in težav v nosečnosti. Zaradi tega skušajo izvajat operacije res ko je nujno in tam, kjer so to najboljši pogoji. Več o tem napisanem najdeš na med.over.net pri dr Pušenjaku, ker je to mnenje o MV prav od tam vzeto. Poleg tega, če ti tam ne bojo uspeli kaj naredit ali bojo spregledali, boš pa mogla še enkrat pod nož.
Vse to so skrajni primeri in verjamem, da je veliko takih, ki so zadovoljne z KR, pa vseeno jaz ne bi razkirala. Odločitev bo tvoja

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: laparoskopija v Kranju
26.1.2007 16:22:17   
Tia27
ne priporočam, nimajo mani mani, šparajo fuuuuuul, pa so zakasneli, same slabe stvari sem slišala, razen rodit je tam vredu, seveda,če nimaš zapletov,operacijska je jadna tam, tko da, odločitev je pa tvoja seveda.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: laparoskopija v Kranju
7.2.2007 13:53:14   
Anonimen
ojla naj ti SVETUJEM da če nimaš težav s prevozom, da se obrneš NA PORODNIŠNICO V TRBOVLJAH, TAM JE ČUDOVITO OSEBJE., PA TUDI HITREJE PRIDEŠ NA VRSTO. NAJ POVEM DA SEM SAMA TUDI IZ OKOLICE KRANJA PA MORAM REČI DA MI NI ŽAL TEH NEKAJ KM, JE PA NAJBOLJŠI GINEKOLOG IN PORODNIČAR(DELA TUDI RAZNE OPERACIJE) DR, MIROSLAV JURCA. ON JE GINEKOLOG V MEDVODAH IN PA DELA V TRBOVLJAH MENE JE IMEL OD ZAČETKA KO SO SE MI POJAVILE TEŽAVE PA TUDI OB ROJTVU MOIH DVEH OTROČKOV(DVOJČKOV) VELIKO SREČE ODLOČITEV JE SEVEDA TVOJA

(odgovor članu varja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?