Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa je otrok še vedno v medeničnem dnu. Zelo me pritiska na mehur (včasih zelo pogosto uriniranje) in pa na križ. Ali je imela katera podobne težave? Kaj se lahko naredi? Otrok naj bi se do 32t enkrat obrnil ali je tako?

. Sem najprej mislila, da je nekaj sigurn narobe, pa me je na naslednjem UZ potem vprašala gin,, če sem čutila, ko se je obrnila.Ja, čutila, čutila....
), pa naj bi to pospeševalo obrat otroka - japonci so baje to metodo testirali in se je obrnilo 90% otrok, v kontrolni skupini pa 74%, če se ne motim. To je že neka razlika, pa stane te nič. Maš pa tudi neke prave akopunkturiste, specializirane za nosečnice nekje v Kranju, eč se ne motim. sama nimam pojma, nisem bila še nikoli na akopunkturi, pa tudi Ronja se je obrnila sama od sebe v 30. tednu, Lejla pa je že z glavo dol obrnjena in samo upam, da se ne misli še kaj obračat.