|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lepotna operacija prsi
20.3.2014 9:54:24   
Anonimen
Samo zanima me...tiste, ki ste mamice in ste dojile in imate verjetno približno take prsi kot jaz - torej, povešene in prazne kožne vrečke...
Če denar ne bi bil ovira, ali bi šle na lepotno operacijo (dvig dojk) ? Ali bi si rekle, pa naj bodo take kot so, saj so take zato ker jih je tako naredilo moje življenje..? Ste bolj na strani tistih, ki bi rekli, da se gre pod nož samo če je res nujno, ne pa za lepotne posege, ali na strani tistih, ki bi rekli zakaj pa ne, če je denar in bi me to osrečilo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 10:16:00   
mateyka
tako bom rekla - jaz bi resno razmišljala o tem, če bi pogruntali kaj bolj naravnega. strupeni slikon si ne upam pod kožo tlačit. če ti vrečka poči, ti ostane to v telesu. bleh.. user posted image preveč strupen tujek mi je in ne bi upala. bi pa razmišljala o tem, če bi bilo kaj bolj naravnega in nestrupenega. recimo, ko ti vzamejo špeh iz enega dela in vbrizgajo v drugega? user posted image saj ni zdej to ful zdravo delat, je pa to vsaj nekaj kar telesu ni tujek..

plus, implanti ne trajajo za vedno in jih je treba redno menjat. uhhh, da bi mi pa na dekado en skoz zize odpiral, mi pa glih ni.. nekak si ne predstavljam, da bi pri 70 s palčko v roki šla pod nož za zizike user posted image torej, 1x kasneje bi jih itak verjetno dala ven za skoz.

bi pa raje razmišljala o opciji, da se odstrani odvečna koža in da se jih dvigne - če se da to estetsko narest. če so "perky" in ne visijo, so tud male zizike lepe user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 20.3.2014 10:18:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 10:43:33   
Anonimen
mateyka, mišljen je bil poseg brez vsadkov, samo dvig dojk.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 11:05:50   
Anonimen
No jz bom rekla tkole...jaz sem pred tocno enim letom sla na povecanje dojk, ker svojih nisem imela niti za A kosarico in od takrat naprej se je moje zivljenje spremenilo, sem se bolj samozavestno, kopalk mi ni treba kupovat na otroskem oddelku, nase dam lahko katerokoli majcko zelim.to je bila moja dolgoletna zelja, cakala sem da otrok malo zraste in da mi ga ni potrebno dvigovat oz po operaciji nekaj casa ne smes dvigovat, cene bi sla sigurno ze prej. Sivi se skoraj da ne vidijo, ker mij e naredil notranje sive. Vsadek pa imam 225ml vstavljen pod prsno misico. Tko da sedaj imam polnok osarico C.

Ce bi se odlocala se enkrat bi sigurno sla, ceprav je bilo okrevanje tezko.

Kar se tice samo dviga dojk, je operacija lazja, ker ti ne prerezejo prsne misice, kot so jo meni. Ampak le odrezejo odvecno kozo stran. Imam kolegico ki ki si je sla istocasno kot jaz naredi dvig in ob enem za 1 stevilko zmanjsat. So ji naredili cez kolobar in dali notri minimalen vsadek 50ml, da vseskupaj lepo stoji. Ona je zelo zadovoljna, tudi okrevanje je bilo bistveno lazje kot moje. Jaz sem cca 1mesec rabila, ona je bila 3 dan ze v btc-ju v shpingu user posted image

Tko da ja, zagovarjam estetsko kirurgijo do te mere, da ti spremeni zivljenje na bolje in da je se vedno estetsko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 11:12:15   
*misi*
moja mami je prestala raka dojke 3leta nazaj. Na sreco je te vrste rak, ki ni deden. Njej so odrezali stran dojko, imela je kemoterapije. Tudi jaz sem sla na pregled za vsak slucaj in pop osvetu z onkologom glede vsadkov, sem dobila pozitiven odgovor. Pol leta nazaj so ji vstavili vrecko in ji vsak mesec napihujejo to vrecko, da se ji raztegne koza in sedaj v kratkem ji bodo vstavili vsadek. Misico bodo vzeli iz hrbta, spodaj pa silikonski vsadek. Kasneje bodo tako popravili se drugo. Pri tem sodelujejo tako njen onkolog kot plasticni kirurg. Bradavico ji bodo pa vtetovirali.

< Sporočilo je popravil *misi* -- 20.3.2014 11:14:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 11:15:46   
*misi*
No sem se izdala user posted image sej vseen, tko nin obena skrivnost user posted image

Ce mislis da bis tem bolje zivela, potem kar pogumno user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 11:31:07   
Anonimen
Problem ni v perish, ampak v tvoji glavi. Dolgoletno natepavanje ženskam v glavo, kaj je lepo in kaj ne, se mastno obrestuje. Kozmetična industrija cveti in bogati na nas neumnicah. Pri 30 letih pač ne moreš več zgledati kot pri 20. Kaj šele pri 40. In sploh se ne znamo več dostojanstveno starati, seveda, če pa v Cosmu beremo samo o tem, kako in je mladosten videz, kako morajo stati joške in kdaj je skrajni čas za operacijo ta spodnje mišike, če še hočete, da vas moški povoha.
Ne vem. Mene ob vsej tej plastiki in popravljenosti mrazi. Resno. In z veseljem pogledam kako starejšo gospo, urejeno na primeren način, kot po žensko, ki pri 60 letih zgleda boljše kot jaz pri 30.
Če te je pa strah, da tvojemu možu povešava jošk ne bo všeč, je pa vprašanje samozavesti, navsezadnje tudi njegove. Vsak cvet na začetku pomladi diši in kipi, potem dozori, pač naravni tok življenja. Tudi pri njemu je tako, pa verjetno ne zahtevaš, da ima 6pack kot pred par leti?

(odgovor članu *misi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 12:32:08   
Tippi
Dvig dojk? Brez vsadkov? Ja! Če denar ne bi bil ovira,  zakaj pa ne user posted image  Mogoče pa kdaj, ko bom bogata, stara pa zgubana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 13:46:48   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Dvig dojk? Brez vsadkov? Ja! Če denar ne bi bil ovira,  zakaj pa ne user posted image  Mogoče pa kdaj, ko bom bogata, stara pa zgubana user posted image


ti, to sem jaz razmišljala. a veš, da ne švicaš po joško user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 14:22:59   
mateyka
ok, sej lahko tud še to napišem - ko sem bila mlajša, sem mela ravno prav "visoke" in nikol se mi ni dotikala spodnje kože, zdaj se pa že mal pozna user posted image tko da - mogoče bom kdaj vzdignila gospodične, ko bo too much.. user posted image če bi me preveč motilo, bi ziher razmišljala o dvigu.

tukaj je samo lift in meni zgledajo prav fajn (ful pacientk je in si lažje predstavljaš).
http://www.drteitelbaum.com/breast-lift/before-after-photos

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 14:24:33   
ronja
Ste bolj na strani tistih, ki bi rekli, da se gre pod nož samo če je res nujno, ne pa za lepotne posege, ali na strani tistih, ki bi rekli zakaj pa ne, če je denar in bi me to osrečilo?

Za ostale bi rekla, kakor komu drago, zase pa grem pod nož, če je nujno, sicer pa ne. Mam rajši svoje prsi (pa mi zaenkrat niti ne zgledajo tako slabo:), kot pa da tvegam par možganskih celic, ki propadajo pod narkozo, če ne drugega... Ne vem, tisto sem pa res jaz, tudi telo je del mene, ja, samo spreminjanje telesa s staranjem veliko lažje sprejmem kot manjšanje umskih sposobnosti. Pa vsake 10 let približno je treba to operacijo ponavljat, če si jih povečaš in jaz nekak računam še kar nekaj časa živet... tako da... ne, ne bi šla, tudi ko dokončno neham dojit. Mogoče bom kdaj razmišljala drugače, če mi bodo šle prsi na jetra (oz. ni glih najboljši izraz, na rebra mogoče:D), ampak zaenkrat ne bi šla.
Če danar ne bi bil ovira, bi imela veliko preveč drugih načrtov, kaj naredit z njim, pa do operacije mislim da ne bi nikoli prišla:D.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 14:26:36   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Dvig dojk? Brez vsadkov? Ja! Če denar ne bi bil ovira,  zakaj pa ne user posted image  Mogoče pa kdaj, ko bom bogata, stara pa zgubana user posted image


ti, to sem jaz razmišljala. a veš, da ne švicaš po joško user posted image



pod joško ne, med joškam pa ziher, pa če so dvignjene al pa ne user posted image

Drugač pa, kolk pa ta zadeva stane? da se lažje odločim, ali začnem šparat, al pa pri dragemu lobirat  user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 20.3.2014 14:27:14 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 14:34:44   
Anonimen
Mene je narava "obdarila" oz. kaznovala s F košarico oz. H med dojenjem. Svoj čas sem si zamišljala, da bi šla po koncu reproduktivne kariere na zmanjšanje prsi, zdaj pa sem se odločila, da to ni zame. Otrok pač materino telo obrabi in žal, viseče prsi, pašejo zraven. Pravzaprav pa so se mi zaradi velikosti povesile že davno in so z dojenjem vsaj upravičile svoje dimenzije in gravitacijski vpliv. K sreči pa je genetika poskrbela, da so tudi po končanem dojenju fajn napolnjene in ne le prazne kožnate vreče do pasu user posted image

Pač malce nerodne so za nosit s seboj, k sreči pa moj vsakdanji kruh ni odvisen od njihove mikavnosti. No ja, za kako porneso so še vedno top. Natur bombe user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 18:37:51   
Anonimen
jaz sem si tudi od vedno želela imeti večje prsi, in nekega dne jih bom definitivno imela. :) jaz te popolnoma razumem in te spodbujam, če je taka tvoja želja. jaz imam od vedno slabo a košarico, ko sem bila noseča sem dobila balone da o poporodu ne govorim, sem bila že skoraj Pamela Anderson ampak po dojenju je pa še slabše ratalo kot je bilo pred tem. in se sploh ne počutim z temi mehkimi joškicami :) resno punce. to je lahko kar kriza. zato tudi čakam da bom še enkrat ali dvakrat noseča, da otroci zrastejo toliko, da mi jih nebo treba skozi dvigovat, da se bom v miru pocelila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 19:35:28   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Če danar ne bi bil ovira, bi imela veliko preveč drugih načrtov, kaj naredit z njim, pa do operacije mislim da ne bi nikoli prišla:D.


Enako.
Najbrž ena zadnjih stvari na svetu, za katero bi porabila denar...če bi ga. Najbrž pa ga sploh ne bi, bi ga raje šenkala.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 19:39:36   
LuLu
obstaja en preprost naraven način, kako zategniti kožo, dvigniti joške... je brez operativnega posega, zastonj in en sam užitek...

jej!, Zredi se!, Rit postane polna, joške so večje, ni odvečne kože... kakih 10 kil bi bilo dovolj. Vsaj pri meni je bilo user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 19:46:56   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Samo zanima me...tiste, ki ste mamice in ste dojile in imate verjetno približno take prsi kot jaz - torej, povešene in prazne kožne vrečke...


Od dojenja ne.
1 otrok,  1 leto, nič opaznih stranskih učinkov. Aja, pa nisem 21.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 19:56:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

obstaja en preprost naraven način, kako zategniti kožo, dvigniti joške... je brez operativnega posega, zastonj in en sam užitek...

jej!, Zredi se!, Rit postane polna, joške so večje, ni odvečne kože... kakih 10 kil bi bilo dovolj. Vsaj pri meni je bilo user posted image

Ja, žri do onemoglosti in postani zavaljena, zato ker hočeš imet "zategnjene joške"
Mislm po takih komantarji se vid koliko cenite svoje telo. Pa ni zastonj, ker tako količino hrane je treba kupit user posted image
Btw, ene se pač ne moremo zredit user posted image sploh!

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 19:57:58   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa ni zastonj, ker tako količino hrane je treba kupit user posted image


A operacija pa je?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 19:59:58   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

obstaja en preprost naraven način, kako zategniti kožo, dvigniti joške... je brez operativnega posega, zastonj in en sam užitek...

jej!, Zredi se!, Rit postane polna, joške so večje, ni odvečne kože... kakih 10 kil bi bilo dovolj. Vsaj pri meni je bilo user posted image

Ja, žri do onemoglosti in postani zavaljena, zato ker hočeš imet "zategnjene joške"
Mislm po takih komantarji se vid koliko cenite svoje telo. Pa ni zastonj, ker tako količino hrane je treba kupit user posted image
Btw, ene se pač ne moremo zredit user posted image sploh!



kateri del mojega šaljivega komentarja te je tako osebno prizadel?
Hude besede... žri do onemoglosti, bodi zavaljena, ne ceni svoje telo.. so tvoje besede
zelo narobe si razumela kar sem napisala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 20:00:32   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Samo zanima me...tiste, ki ste mamice in ste dojile in imate verjetno približno take prsi kot jaz - torej, povešene in prazne kožne vrečke...
Če denar ne bi bil ovira, ali bi šle na lepotno operacijo (dvig dojk) ? Ali bi si rekle, pa naj bodo take kot so, saj so take zato ker jih je tako naredilo moje življenje..? Ste bolj na strani tistih, ki bi rekli, da se gre pod nož samo če je res nujno, ne pa za lepotne posege, ali na strani tistih, ki bi rekli zakaj pa ne, če je denar in bi me to osrečilo?


Ker nimam toliko viška denarja niti ne razmišljam o takem lepotnem posegu in tudi, če bi imela viška denarja, bi ga prej porabila za kaj drugega kot za joške.......sem že v tistih letih, ko mi ji postalo jasno, da tako kot pri 20 ne bom več izgledala, razen če bom imela zaposlenega trenerja in bom 8 ur na dan preživela na telovadbi in masaži, ter vsakih nekaj mesecev na lepotni kliniki.......

izgleda pa, da je precej žensk, ki razmišljajo o lepotnih popravkih.....sem pred par dnevi videla v eni naši reviji oglas za lepotno kliniko v Turčiji....greš malo na dopust pa usput še malo lepotno popravijo.......če pač lepotna operacija nekoga tako zelo osreči, zakaj pa ne......?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 20:03:00   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

obstaja en preprost naraven način, kako zategniti kožo, dvigniti joške... je brez operativnega posega, zastonj in en sam užitek...

jej!, Zredi se!, Rit postane polna, joške so večje, ni odvečne kože... kakih 10 kil bi bilo dovolj. Vsaj pri meni je bilo user posted image

Ja, žri do onemoglosti in postani zavaljena, zato ker hočeš imet "zategnjene joške"
Mislm po takih komantarji se vid koliko cenite svoje telo. Pa ni zastonj, ker tako količino hrane je treba kupit user posted image
Btw, ene se pač ne moremo zredit user posted image sploh!



Daj ne bluzi.....pri 45 kilah pa pač ne moreš imeti jošk kot Pamela Anderson......izgleda to bolj kot lepotna napaka in ne lepotni popravek......user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 20:07:39   
petea
sem sedaj malo pobrskala - za 2 - 4 k€ se da kupiti že kaj nekaj hrane

ali česa drugega ...





glede same operacije - ne vem, kako bi se odločila; če bi imela preveč časa, denarja, ki ga ne bi znala porabiti za kaj drugega, ter bi imela predstavo, da je to razlog, da je moje življenje nepopolno, bi verjetno kakšnemu izkušenemu strokovnjaku pustila, da malo popravi ali preoblikuje moje telo
samo se bojim, da se ne bi zadovoljila samo z enim posegom user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 20:10:04   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: petea

sem sedaj malo pobrskala - za 2 - 4 k€ se da kupiti že kaj nekaj hrane

ali česa drugega ...




eh, tisto je bilo malo nepremišljeno napisano. Socialke, reveži brez denarja se zredijo, ker nezdravo jedo. Jesti zdravo hrano, hujšati ob zdravi hrani... no, to je nekaj, kar si ne more vsak privoščit. Tak bajdvej... pa itak ni to tema user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: lepotna operacija prsi
20.3.2014 20:13:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa ni zastonj, ker tako količino hrane je treba kupit user posted image


A operacija pa je?

Operacija je draga, in LuLu je napisala da je metoda zretja zastonj, ne jaz user posted image

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?