|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   logest
5.7.2007 19:34:34   
Twetty
Prvi dan mens sm začela jemati tabletke logest,ponavadi krvavim cca 4 dni,zdej ko pa jemljem te tabletke se pa kr ne neha!!!Pa to črn izcedek!Ponavadi sm jemala trinovum,pol pa sto let nič,zdej pa te.Pa kožo mam porazno,kaj nej?Nehat ne smem,pol bom pa še en tedn trpela,res kr lije iz mene.A se je že kateri to zgodil al se sam men to dogaja?

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 7.7.2007 20:44:33 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LOGEST
5.7.2007 20:42:13   
purple
Sicer ne poznam tvojih tabletk, ampak ko sem sama menjala tabletke (prej sem jemala stediril D, zdaj pa stediril M) se je moralo telo navadit, tako da sem imela prve tri mesece podobne probleme, kot ti.

_____________________________

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: LOGEST
5.7.2007 21:04:57   
helloKitty
boš vidla kako bo čez ene 2 mesca. jst mam Logest in je vse ok, na začetku sm mela mal vmesnih krvavitev, pa tud mozoljevuser posted image , ampak se v parih mescih vse urediuser posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: LOGEST
5.7.2007 21:16:39   
bibolina
Tudi jaz uporabljam logest dobri 2 leti..vmesnih krvavitev nisem nikoli imela, mozoljev tudi ne, cikel pa imam kar dolg 5-7 dni, kakor kdaj..od začetka je bila močna menstruacija, sčasoma pa ne več. sem pa zadovoljna, ker ni stranskega učinka kot je povečana teža.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: LOGEST
5.7.2007 21:18:40   
Twetty
Iz mene lije,ne kaplja!!!Pa ka nej vstrajam al ka,bom šla kr nazaj na trinovum,da vidim kak bo.Vsa depresivna in slabe volje sem,kr neki...

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: LOGEST
5.7.2007 21:19:45   
principessablu
pozdravljena,jaz imam enak problem,jemljem jih že 14 dni in kr krvavim,pokličem mojo ginekologinjo in mi je rekla da naj probam eno zjutraj eno zvečer,meni se to zdi totalna bedarija,če mene vprašaš majo premalo estrogena,zato pa so kao najlažje,jaz sem najdla doma še škatlico femodena in sem kar prešaltala,to je od včeraj,no pa da vidmo kaj bo...probaj zamenjat vglavnem,če mene vprašaš..da ne boš ponesrečiuser posted image ker krvaviš,nisi oz. nisve zaščitene..lp

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: LOGEST
5.7.2007 21:25:56   
Twetty
Js nimam drugih zdej doma,ja pa bom js pojedla dve na dan,bo prej konc.Že en tedn abstiniram,ker mi ni do ničesar,js  nism navajena krvavet več ko 4 dni,še po porodu sm minimalno,zdej pa to.Pa ka so lahk stranski učinki depresija?Js sm zadnji tedn čist mim!

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: LOGEST
6.7.2007 5:13:09   
principessablu
ma ne bi vedla za kake hude stranske učinke,sploh pa ne pri teh tabletkah,ki so najbolj blage,depresija pa definitivno odpade,to maš pa samo v glavi,tam podelaj,pa bo vse ok,vsaka težava je rešljiva,ponavadi moraš najprej pod streho počistit..user posted image veliko uspeha 

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: LOGEST
6.7.2007 8:38:35   
mia-2
Jest sm to mela po porodu skoraj po vseh nizkodoznih tabletah(cilest, logest,...)Res vse mogoče sem probala.Krvavela sem pa skoz-mogoče da v celih 28 dneh nisem 1 tedenuser posted image Je gin. rekla da se je hormonsko stanje po porodu spremenilo in mi dala Stediril- m in sedaj je vse ok.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: LOGEST
6.7.2007 8:48:00   
nInAzWeRiNa
jst sem mogla menjat logest ker so mi delal same probleme,non stop sem kar vmes krvavela, da sploh ne omenjam srbečic in ostalo, ko sem začela s cilest je blo po enem letu mučenja z logesti končno mir!

_____________________________

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10


(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: LOGEST
6.7.2007 9:22:17   
BLAŽIKA
Tudi jaz sem jih morala zamenjati, sem kar med mes krvavela, na koncu pa sploh več nisem imela menze. pa celi čas me je nekaj šraufalo in to na polovici škatlice in ne na koncu ko bi morala dobiti menzouser posted image user posted image user posted image . Sedaj imam stediril m pa je vse ok.

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: LOGEST
6.7.2007 9:22:49   
BLAŽIKA
Sem pa z njimi vstarajala skoraj eno leto pa se ni telo nič navadilo, le še slabše je bilo.

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: LOGEST
6.7.2007 9:39:42   
Tiamo
Pa ka so lahk stranski učinki depresija?Js sm zadnji tedn čist mim!


Kopirano iz neta, stranski učinki

Stranski učinki
Določene ženske se po tem, ko začnejo jemati kontracepcijske tablete, rahlo zredijo. Ta stranski učinek je individualne narave, saj se določene ženske ne zredijo, nekatere pa, ki že imajo zvišano telesno težo, pa se še dodatno zredijo. Določene ženske opazijo tudi spremembe v intenzivnosti želje po spolnosti, spremembe vaginalnega izcedka in menstruacije.
Drugi stranski učinki so še: slabost, glavoboli, depresija, vaginitis, urinarni infekt, spremembe dojk, spremembe na koži in vnetje dlesni.

Ko sem jaz jemala kont. tebletke sem bila bolj otožna, jokava, živčna..prav grozno.

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?