Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 4:18:44
pearl
Ste že slišale, da bi naj s slovenskega tržišča s ponedeljkom 17.7. umaknili blagovno znamko Mother care, ker se proizvajalec umika s slovenskega tržišča? Ena redkih znamk, ki so kvalitetne, pa še po dokaj zmernih cenah. Res škoda! V Emporiumu, kjer prodajajo omenjeno znamko, imajo na vse njihove izdelke popust od 30 - 50 %, se res splača.
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 6:38:59
razigrana
Pearl ali si prepričana? Jaz sem namreč prejšnji teden klicala v Emporium in je prodajalka rekla, da sedaj nekaj časa (mislim da do avgusta) ne bodo imeli vozičkov, ker prenavljajo trgovino, potem pa jih bodo dobili
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 15:57:53
pearl
To sem zvedela v Emporiumu v Mb, mi je pa prej povedala kolegica.Kot so že punce povedale je v Emporimu res vse znižano od pižamic-pajackov do igrač, vozičkov pa več nimajo.V Modni hiši v Mb pa imajo znižana samo poletna oblačila. Baje obstaja v prihodnje opcija naročanja preko interneta. Res škoda, da blagovne znamke ne bo več v Sloveniji.
Najbližja je pa v Makedoniji (halo???) Ni mi jasno, zakaj jo v Makedoniji imajo in je pri nas ne bodo imeli. Pa sej so kupovali kar dost tam, a niso?
Ma čudni so tile Angleži .. tut z Gapom in Nextom (www.next.co.uk) komplicirajo (so se sodelavci od fanta zanimal za Gap in Next, da bi v Slo. odprli .. pa niso hotl ).
RE: umik blagovne znamke mother care 15.7.2006 21:51:44
ales*
A je se kdo danes kaj kupoval al sva bla midva zadnja kupca? 19:58 v Emporiumu (Ljubljana)
Imeli so ogromno bodijev za 0-3 m, pa newborn, ostalega je bilo bolj malo, pa seveda je bila boljsa izbira za puncke. Imeli so pa se temno zelenega trikolesnika pa se ene tri marele in se dva vozicka s 4-imi kolesi.
Sva pa vprasala, zakaj se umikajo, pa je bila tam ravno vodja Emporiuma in je rekla da Anglezi niso hotl podaljsat pogodbe (ki so jo imeli do novembra, 7 let). So pa vsako leto vedno vec prodali in so skoz imeli full prometa in je nasim (Emporiumu) fuuuuull zal
RE: umik blagovne znamke mother care 17.7.2006 16:36:33
tinkamiška
Nisem še šla pogledat v Mercator v CE, ko bom šla bom pa povedala kako je tam. Ampak čudno bi blo, da bi ga kr ukinli, ker imajo na ot. oddelku samo od Mother care cotke Ja, res škoda, če te blagovne znamke ne bo več
RE: umik blagovne znamke mother care 18.7.2006 19:50:15
tinkamiška
Danes sem bila v Hipermaketu Mercator v CE, nekaj še imajo, sem par stvari kupila, je pa rekla prodajalka, da ukinjajo to znamko, ker je Slovenija premali odjemalec