Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Dolgo nisem niti brala, zdaj pa ko imamo Naše debate, mi tale tema skoz skače po prvi strani in imam kar slabo vest, da se nič ne javim
. Saj bom kmalu spet lahko (spomladi sem imela spet ss, to je bil zdaj že tretji, prejšnji teden pa odstranitev pregrade in upam, da bo to rešilo problem). Naty-Taja, kaj je zdaj, skoz neki namigi, pa nič konkretnega, dej povej no
!
. Govori še zelo malo, plenica je še tudi zakon. Oziroma drugače - govori veliko, samo štekamo ga skoraj nič
.
videt
).
. 
in se da prevažat v Kajetanovem vozičku:
še v vozičkih.
Mogoče so zdaj porihtali ali vsaj tisto polomljeno šaro zavrgli. Smo bili pred kratkim eno soboto dopoldne tam in je bilo prav fajn.
, Moj gre v Srbijo šihtno, Anže gre pa v Trbovlje na počitnce, ker ga jaz zutraj ne morem pelat v vrtec, ker začnem šiht ob 6h. Tako da nimam pojma kaj bom delala.