Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

še čakam tko da bom poj vidla....drugače pa ne vem..jz bi bl vesela tud vsakega nasveta ali čestitke za
. A je pomembno za koliko denarja so kupili darilo? Saj nič ne rečem, tako moji kot partnerjevi starši ob rojstvu naše škratke nakupili vse živo. Ampak sama nisem nikoli vodila računovodske evidence
. Tudi, če ne bi prinesli popolnoma nič - pomembno mi je bilo to, da so pokazali, da imajo našo pupiko radi. Še več pa mi pomeni to, da jo počuvajo kadar se le da, da si z dragim vzameva nekaj časa zase. Moja stara mama ji recimo ni kupila ničesar (tega sem se spomnila šele sedaj, ko sem začela razmišljat o darilih ob rojstvu), vendar ji tega niti približno nisem štela kot slabo. Vem, da ima nizko pokojnino in vem tudi to, da ji vseeno pomeni ogromno, saj je njena prva pravnukinja.
.