andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77 IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77 Mam pa eno vprašanje, oz. dve za izkušene mamice: 1.) Sončna očala za - da ali ne? Katera? 2.) Čevljčki za prve korake - kateri? Sončna očala ima naš Mark samo za kakšno afnanje, drugače pa smo itak uporabljali senčnik oz. mi imamo premčno strehico na vozičku. Čeveljčki - odsvetujem tako imenovane ortopedske oz. take ki imajo oporo za stopalni lok. Mi smo bili z Markom ogromno pri ortopedih zaradi zasukanega stopala pri rojstvu, in z vsemi ortopedi,ki sem govorila, so odsvetovali ortopedske, ker s to oporo otroci polenijo mišice stopalnega loka. Najbolje da je čimdlje časa otrok bos oz. v nogavičkah z bremzicami Sem tud jst že slišala da naj ne bi bili več ortopedski čeveljčki, Ciciban pa so, a ne? Katere čeveljčke pa potem priporočaš? Sem ji itak mislila kupit bolj sandalčke varianta, saj jih bo rabla poleti, ko naj bi bilo toplo . Ja, za po stanovanju pa imamo en kup abs štumfkov, poleti bo pa itak bosa. Jaz sem Marku kupila Superfit čevlje in to pri 1 letu. Pa še to mu jih ne bi,ker takrat sploh še ni hodil, ampak sem mu jih kupila zaradi zaščite pred mrazom. Bil je že september. Sedaj pa kupujem take čevlje, ki so znotraj usnjeni, da se noga čimmanj poti, predvsem pa da je podplat čimbolj mehek, da se zlahka upogne Sandalčki varianta pa so meni všeč od Fisher price in sicer tisti ki imjo znotraj usnjen podplat, in da imajo spredaj prstke zaprte, da niso nohtki takoj na udaru, ko pade oz. brcne. Evo taki so ti sandalčki Mu bom pa za letošnje poletje zopet kupila take sandalčke. Če pa bo Sara do takrat že hodila pa bo tudi ona dobila take sandalčke, samo da bodo v rdeči ali bež barvi.