Tanyka
|
Ja, prazniki so mimo.Zadnji čas, ker mi gre šunka pa te stvari že pošteno na bruhanje.Upam, da bomo sedaj spet malo več na rr Pa ve še kr po šunki in ostalih dobrotah udarjate? Se vidi da ste se pustile razvajat-razen mene seveda . Moj je doma še celi teden , in bomo malo zunaj urejali okolje, nekaj sprememb pride,............. No, in ko bom imela cvetlične gredice dokončane, vam pripopam kakšno fotko . Rene je priden, ima dva zobka, čakamo zgornje-ima že vse ful odebeljeno pa belo,........... Probal je tudi nekaj plazit-pa ne ve kako bi rokice premaknil , da bi šlo naprej ,..... Drugače pa smo zdravi (TRKAM,TRKAM,TRKAM), in smo te dni izkoristili sončka max. Danes pa se nam že tudi smejčka izza hribčka. Za vse, ki ste te dni praznovali, in za vse, ki praznujete danes Grem, ker mi moj pravi, da bom tipke skurla