Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 24.4.2007 21:05:58
yennika
IZVIRNO SPOROČILO: beba76
, danes naročiš, jutri dobiš, le 20 EUR se znebiš. Meni ni niti najmanj žal, da sem ga naročila, ker je mala tak navdušena, da ni za povedat. No, vsaj danes je bila, ko sem ga ptvič namontirala in jo posedla vanj. Ne vem, kaj sem čakala,
Pozdravljene avgustovke....tukaj septembrka
Samo zanima me, kje se naroči ta krasna stvar za na stol? Hvala!
Uživajte z vašimi sončki, mi smo takoj za vami.
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 24.4.2007 21:43:04
sončnica13
Žio! No, pa je Nik zaspal, se je mal zbudil vmes, pa sem ga šla mal božat . Danes sem oddala obrazce za dohodnino, pa smo ravn taprav cajt pršli, da še ni blo gužve (okol dveh), pol se jih je pa koj ene 10 nabral zadaj , no pol smo šli pa plavat, je šla še moja mami zraven in ji je Nik vse pokazal kaj zna , je bil ful zanimiv, zmeraj, ko sva prišla do nje se ji je najprej nasmehnil pol pa začel brcat in čofotat z rokami, da je blo veselje,... No, pol smo šli pa še mal v merkator zapravljat . Sem mislna, da bodo tam imel kašne klobučke za Nika pa ni blo nič . A katera kaj ve kje bi se jih dalo dobit-v Kranju?! Sva šle že zadnič s prijateljico v pikapolonco, pa v Šk. Loki v Bibolino in še eno drugo otroško trgovino, pa jih še nikjer nimajo
beba-tvoji se pa res godi v stolčku in kakšni laski vauuuu,...
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 24.4.2007 22:04:39
goda13
Mi smo pa danes oddali dohodnino . Sem jo prav z veseljem nesla, ker dobiva oba nazaj, čeprav je mogu moj kot s.p. plačat, zdaj pa dobi nazaj pri dohodnini
Sončnica-sva imela tudi midva kar problemov danes dobiti sandalčke, ker še ni sezona . Kapice mu jaz naročim pa iz nemčije. Je odzadi za zavezat. Naš jo ima zato, da ga nebo sonce opeklo po glavi, ker ima malo las. Zgleda pa tako
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 24.4.2007 22:06:10
sončnica13
goda-sn mislna, da sta jih v Cerknem?! A kaj veš, če imajo v Cerknem kašne klobučke za našga tamalga u un otrošk trgovin? dobra kapa, samo jaz hočem klobuček, da mu dela senco čez obraz, pa vrat-sn zahtevna , mi povsod kape s šilcem ponujajo-sam te mi lahko že sestra da od njenga,...
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 24.4.2007 22:08:16 >
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 24.4.2007 22:11:19
sončnica13
Lahko greš pogledat, če boš kaj mimo hodila, drugač sn pa mislna uno trgovino nasprot pošte (ne vem kako se imenuje) sn bla sam 1x notr pa sn samo hit eno flašo od Nuka vzela in letela na vaje, tako, da ne vem kaj imajo tam
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 24.4.2007 22:32:23
sončnica13
Rabim tak klobuček, ki mu bo delal senco okrog glave, pa funo bi blo, če bi imel spodaj prišito za ušesa pokrit. No sn pa tud take že vidla da je na zunanji strani ptišita vrvica za zavezat in se tako tud ušesa zaščitijo-upam, da si lahko predstavljaš
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 24.4.2007 22:33:16
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13
Rabim tak klobuček, ki mu bo delal senco okrog glave, pa funo bi blo, če bi imel spodaj prišito za ušesa pokrit. No sn pa tud take že vidla da je na zunanji strani ptišita vrvica za zavezat in se tako tud ušesa zaščitijo-upam, da si lahko predstavljaš
OK sam upam, da so v Cerknem že kdaj kaj takega videli