|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.6.2007 10:01:24   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Mi gremo na morje 21.6. na Hrvaško na otok Susak, kjer ima moj dedek vikend.


Tale Susak je res fajn, mi gremo vsako leto na okoliške otoke malo (Susak, Unije, Ilovik). Čisto drug svetuser posted image

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.6.2007 10:42:30   
Sandra*
hruska: Do kdaj pa boste na Lošinju?

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.6.2007 10:44:35   
Sandra*
IZVIRNO SPOROČILO: hruska


A je katera avgustovka med novimi nosečkami?






A nam morš kj povedat?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.6.2007 11:33:21   
najina pikica*
ojle pinceske in njihovi sončki....
po dolgem času spet prisebna in prisotna user posted image  ...smo 2.6 okronali najin dan...z zlatimi rinkami na najinem prstancu...skratka lahko se pohvalim,da nimam več fanta ampak moža,no samo še navadit se moram na to besedo user posted image  srugače je vse potekalo "popolno"kokr si želi vsaka nevestica....cel teden ns je zalival dež,se misla,da me bo kr konc od žalosti user posted image  za najin dan pa ...no še do 10h je scalo kot iz škafa pol pa kr naenkrat in glih pravi cajt,ko se je vsa ceramonija začela,se je full lepo zjasnilo in meni je zaigralo srce...user posted image ...
vidm da ste ful pridne v čvekanju bi rabla kr kak teden,da bi vse prebrala...user posted image  za zmešat...
nš nikc je še vedno mamina mazica in še vedno je tako priden kot prej,zdej smo že veliki cca 76 cm in tehtamo 9200kg....razigrani,živahtni in včasih tudi nagajivi...user posted image ...drgugače smo pa staknili nekako virozo,smrkamo in kihamo,že 10 dni skup user posted image ....
no tako na hitro sm se oglasila,da ne boste misle,da sm pozabila na vas...
...bodite pridne in enga velizga lubčka....papa

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.6.2007 12:59:26   
miši
n.pikica-čestitke!!!

sandra, o kje si pa hodila po LJ user posted image , lepo da si back.

srečanje,ja mi gremo 16.6. pa nekje do 25.6. tako da prestavimo kasneje? kaj pa ostale,kdaj greste na dopust?

hunita,imate pa fletne navihnačke pri vas, hehe.točno taki,kot si jih opisala user posted image

hruška,čestitke za tvojo kolegico, verjamem,da je ganljivo, kar malo podoživljaš kajne.

sem bolj na hitro,da va spozdravim,mi smo fajn, raziskujemo na veliko...pridem še naokoli.
LP vsem.

_____________________________

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.6.2007 14:06:35   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

IZVIRNO SPOROČILO: hruska

A je katera avgustovka med novimi nosečkami?



A nam morš kj povedat?user posted image user posted image user posted image


Ne. Samo me res daje nostalgija, ko moje prijateljice rojevajo. In potem sprašujem mojega dragega, če bi midva še kaj naštimala. Me vpraša nazaj: "Zakaj pa?" Ker nimam tehtnih argumentov, sem potem kar tiho user posted image .

Joj, zdaj je bla pri meni prijateljica, ki ima jutri rok. Joj no...kolk je to fino!

Najina pikica ojjjjjjjjjjjj! Sem čakala poročilo s porokeuser posted image . Zdaj si pa gospa al kakouser posted image .

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.6.2007 20:01:09   
tiasha77
Čer!

Najina pikica - čestitke za porokouser posted image user posted image user posted image , boš vidla zdej bo vse drugačuser posted image user posted image user posted image , pa še dež je bil, kak bosta bogatauser posted image user posted image user posted image ; dej prpopi kako slikco, da vidimo nevestico in ženina, pa seveda malega

Hruška - men je tud ful lepo kako user posted image  videt, me je pa držalo da bi bla jst spet tam nekje, ko je imela Zoja 6 mesecev, pa je zmagal razumuser posted image , sem se odločla, da moramo najprej videt kako bomo sfolgali enega user posted image  in službo, potem pa mogoče spet akcijauser posted image ; drugače se pa jst tud nobene druge ne spomnim kot Nisaa; aja pa še to, kaj niso tako mali user posted image  ko se rodijouser posted image user posted image user posted image  
 
Dopust - vse, ki greste že drug teden, uživajte maximalnouser posted image , mi gremo od 18.6. do 1.7., tako da pred ali po tem datumu pa se lahko tud še kam pripeljemo na srečanjeuser posted image ; če pa se boste čvekice srečale v tem terminu, pa upam na kako poročilo (vsaj kako slikco pripopajteuser posted image )

Zobar - no, včeraj smo končno imele prvi obisk pri zobarju, čisto brezveze, še enkrat je poudarla isto kot v materinski šoli, edino kar mi je bilo zanimivo je to (kar je že načela Miši) da so prigrizki v obliki OH (ogljikovih hidratov - kruh in podobno) tudi ful škodljivi za zobe, tako da priporočajo rajši prigrizke sadja ali zelenjave; pa še to, da naj kar začnemo z zobno (pri nas še ustnouser posted image ) higieno, da naj bi že zdaj vsak večer z mokro krpico obrisale dlesni in potem prve zobke dokler ne zrastejo kočniki, potem pa se začne s krtačko (prej naj bi jo imela za igro oz. da se navadi), pa dala nama je fluorove tableteke (ki smo jih na koncu tam pozableuser posted image user posted image user posted image , pa so me že klicali iz ZD da naj pridem iskat), ampak jih itak ne bom dajala, se mi ne zdi potrebnouser posted image


Kaj še dogaja pri nas: če dobita Zojo ati in dedek v varstvo je ali črna okoli ust od zemlje (je pomagalauser posted image user posted image user posted image ) ali pa cela rdeča od jagod, češenj in kake malineuser posted image user posted image user posted image , v glavnem smo ugotovili, da rabi za doma en delovni kombinezonuser posted image .

Nč, šibam še malo likat, pa gledat TV!LP, T


(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
7.6.2007 22:39:59   
stuhica
ojla,
evo samo na hitrco sme vas preletela!

Najina pikica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - samo povej mi kako se počutiš sedaj ko z poročenim moškim spiš!????user posted image user posted image  No ja šalo na stran, želim vama da  vama viharji življenja  nikoli ne zmotijo sreče!!!

Hruška huanita uživajta na dopustu. Jaz moram še čakat našga m gremo drgač šele 9 julija za en teden ampak midva jo bova maširala z Alvinčkom že prej ampak mislim da po 20 juniju ker imam jaz 15 še izpit in  do takrat ne greva še!
Hruška a je soseda tudi že rodila guna ta fletna?pozabila sem kako ji je ime?

Srečanje no ja do petka sem jaz bolj v out varianti edino kasneje vsaj za gorenjeke mislim?!?!?

Lampica upam da se pozdravite!!

Nosečnica Avgustovka- hmmmmmm jaz bi se kar rada pridružla pa zaenkrat ni še nič, se sploh ne bi branla. ampak glede na to da še M user posted image  ni na pohodu- pa da je kao dojenje delno lahko ena vrsta kontracepcijeuser posted image user posted image  potem še ne bo nič!!user posted image

Tiasha a vi ste šele zdaj dobili tabletke? Mi smo jih dobili že pri 6 mesecu pa mu jih jaz nisem sploh še začela dajat! Kaj pa ostale a jih že dajete? Imam pa občutek da bo našmu alvinu zdaj zdaj še kak zobek ven pokukal!

Spanje včeraj morm trkat, smo uspeli zaspat ob 11 zvečer in se ni zbudil do 8 ure zjutraj, ampka težava ker ni hotel zaspat, da sem bila že jaz vsa utrujena in se mi je že spalo tamal pa kr aktiven! No ja danes je zaspal ob 9-ih je bila prejle že prva budnica, bomo vidl kako bo čez noč!

IZPIT zanima me če je tuki pri avgustovkahj ktera ki je delala državni izpit iz  zakona iz upravnega postopka??

Nič bejbe lepo se imejte pa se še slišmo- grem gledat na temo hujšanje ktere diete naj se lotim preden grem na morje- če mi bo sploh ktera uspela, glede na to d a sme čokoladni odvisnik!!




_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
8.6.2007 8:19:33   
Splet.Ka
Juhuhu!

Pri nas je spet grdo vreme. Bljak!

Sandra, na Lošinju bomo en teden (do 17. 6.). Moramo biti vedno en teden pred praznikom doma, ker moj user posted image  organizira Family day za Savo in ima ogrooomno dela. Vi boste parkirali na Lošinju, ane?

Tiasha, mi bomo zgleda tudi brezzobi user posted image  šli k zobarju. Sicer vabila še nisem dobila, bo pa vsak čas.

Kar se tiče še ene user posted image , pri nas tudi zmaguje razum. Poznam toliko ljudi, ki imajo majhno razliko in je prav katastrofalno. No, so tudi izjeme. Andrejaz, pri vas se mate fino in precej brez težav ste, se fino zastopita, ane?

Uf, sem dobila user posted image . Sem čisto pozabila, kakšna nadloga je to!

Todi, a si ti spraševala, kako je z nogavičkami? Jaz ji moram oblačit žabice ta tanke pod hlače. Če ima nogavičke, je nonstop bosauser posted image .

Stuhica, kadar boš v našem koncu, pokliči, da se malo vidimo. Jaz sicer od tvojih vedno izvem, kako steuser posted image .

Moja ta fletna soseda (Mojca) ima danes rok. Upam, da jo bodo obdržali v porodnišnici in da bo res kmalu rodila. Ima že zdavnaj vse pripravljeno, samo še čaka in čakauser posted image .

Jaz grem pa malo pospravit.

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
8.6.2007 11:24:11   
lampica
OJ!

Kak je fajn kaj prebrat ko pridem na forum!user posted image user posted image user posted image

Najina pikica- iskrene čestitek. Ja poroka je res ena lepa stvar. jz bi se še kar ponovila.user posted image (da ne bo pomote z istim kot sem)

Dopust- komaj čakam, da gremo. Malo spremenit okolje. Drgašč tak ne vem če bomo kam šli pol ko bom enkrat v službiuser posted image .

Ja še en user posted image aliuser posted image . Jz tud kr nostalgična ratam ko katerouser posted image vidim. Jz mislim, da glih prevelke razlike ni fajn met. Moje mnenje. Tak da bomo kmal začel delat tud na tem. Ne še takoj ampak kmal. Bo to verjetno rešitev za službo.

Drgač pa smo že bolš. Upam, da se še vreme malo uštima da bomo lahk šli ven.

lp



(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
8.6.2007 12:51:49   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: hruska

Todi, a si ti spraševala, kako je z nogavičkami? Jaz ji moram oblačit žabice ta tanke pod hlače. Če ima nogavičke, je nonstop bosauser posted image .



Ne, jst sem bilauser posted image . Dej mi povej, kje si kupla ta tanke žabice, jst jih iščem naokoli (da bi mela za pod kiklco, Zoja, ne jstuser posted image ), pa jih pri nas nikjer niuser posted image  takih malih, samo večje cifre.

LP, T

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
8.6.2007 13:45:42   
L & L
Ojlaaaa.
Nomami ima mal časa za RR ker oba spita.
Najprej čestitke pikica za poroko.
Hruška: mene tut včasih stisne ko vidm kakšno z lepo zaobljenim trebuščom, sam pol pomislim na to da se mora moje telo malo odpočit od nosečnosti, saj imam doma 13,5 meseceu razlike med mojima falotoma, se pa krasno razumeta že od vsega začetka ni nobenega lubosumja, oba se naravnost obožujeta, vsaj za enkrat bomo vidli kaj bo kasnej.
Dopustniki: uživajte kakor se le da, mi smo za enkrat končali z dopustom, mogoče potem avgusta, da bomo še kam rinli.
Druče je pa pri nas vse po starem kar se tiče zobkou, aja pri nas dobimo vabilo po enem letu, spanje je boljše, ponoči ne je več.
Drugač je pa na morju začeu puzat in sedaj ga je povsod polno.
Smo pa imeli zapoznelo reakcijo na komarjeve pike in se cajtamo z enimi kaplicami in je že skoraj dobro.
No to bo za enkrat vse, se je mali pikec zbudiu in rabi mojo pozornost.
Lp in uživajte.

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
8.6.2007 21:18:28   
najina pikica*
ojle punčare....user posted image
no moj glih hreani tamalga jst mam pa mal časa za na RR smuknt...,ko ga damo v pojstlco maram tut računalnik ugasnt k ga ful moti tipkanje (imamo računalnik v garderobni sobi,k ima vhod iz spalnice) user posted image  tko da morm mal pohitet....
hvala za čestitke!
čisto nakratko o poroki-priprave vtoglave user posted image  a prijetne!dan D zjutraj sm bila še fullllllll slabe volje,mal živčna zaradi slame poroke,večinoma pa slabe volje zaradi slabega vremena! user posted image  no pol se je pa okoli 10h zj kr naenkrat zjasnilo,učitno sm mogla res grozna izgledat v faco,da se me je še sam dež ustrašil user posted image ....civilno poroko sva imela na grdu Bistra na Vrhniki, na prostem,zato sva tako nebeško potrebovala lepo vreme SONČEK,nato sva imela pogostitev šampanc,jagode in kokosovo pecivo.nato crkveni obred v lj. in poročno slavje v gostišču portal.....skratka cel dan je potekal tako kot sem si ja "nevesta" zamislila....kaj še čem lepšega.......ja kar se tiče pa dežja no ja tut bogata bom.....user posted image
ja in zdaj sem končno GOSPA...
spanje iz poročenim moškim.....HMMMMMM.....sicer ne čutim kake razlike,morda me samo malo bol neguje,da mu ne pobegnem,al kaj user posted image  user posted image ,razlike ni morda se počutim tako dopolnjeno! sestavljajo se koščki mozaika....
ko dobim slikice vam jih prlepim,da boste vidle kako lepa je bila mamica,hehe....no mal se hecam....moj žapček,smo mu dala delat enaki telovnik kot ga je imel moj dragi fa....,....ups....mož! user posted image  .....
kar se pa tiče ponovno user posted image ...tut mi delamo na tem....razultat user posted image  naslednji teden.....
se mi ne gre nazaj v službo,pa še tista sodelovka k sva bile ful kolegice je zamenjala delovno mesto,tako da imam še večji odpor it nazaj....user posted image ...sm pa vložila vlogo za podaljšanje porodniške,odgovor dobim konec meseca,močno upam da pozitiven.....pol pa bomo 100 na uro user posted image delal.....user posted image
drage moje da vam povem moj žapček je star 11 mesecev pa še vedno nima nobenega zobka....user posted image ....a je še kateri sonček brez zobk?

ups morm it nš korenjak je že v miži kinu.....in moj možek me že preganja dol iz računalnika.....papa in lubčka

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
8.6.2007 23:02:45   
andrejaz
Pozdravljene

Najina pikica – čestitke in veliko sreče na skupni (uradni) življenski poti. Pa da čimprej uspe še ena pikica.

Gorenjko srečanje – Mi gremo na zelo dolg dopust (28.6 do 15.7) Punce, kakor koli gledam datume naših dopustov se nas ne more dobiti vseh 5 naenkrat, razen po 15.7. A se dobimo kaj prej v okrnjeni sestavi ali pa prestavimo po 15.7. A katera že začne takrat delati? Jaz začnem sredi avgusta ker sem si vzela še več kot 1 mesec dopusta. Povejte ostale gorenjke.

Jaz Sari ne dajem flourovih tablet za zobe.

Stuhica – jaz imam narejen državni izpit iz zakona o upravnem postopku. Zakaj pa te to zanima?

Nogavičke – včasih si jih dol vleče – vendar samo nekatere. Sem ugotovila, da je zelo odvisno od vrste nogavičk oz. kako so narejene.

Majhna razlika med otročki – ima po mojih izkušnjah svoje pozitivne in tudi negativne strani.
Pozitivne so vsekakor da bosta otroka skupaj rasla, se igrala,… npr. Mark mi navsezgodaj zjutraj reče- mami, dej mi Saro sem, da se bova skupej igrala. Pa opremo ki jo kupiš pri prvem takoj porabiš za naslednjega, saj drugače zastari, cunje pa iz mode (no če imaš različna spola nič ne pomaga)Pa tudi veliko prostora te stvari zavzamejo ki se jih špara.
Negativne pa so tudi- Meni se je na trenutke mešalo, ker je bila Sara dokler ni začela sedeti prav naporen otrok, hkrati pa je tudi Mark želel mojo pozornost. Sedaj je že bistveno bolje, saj Sara sploh ni več naporna pa tudi z Markom se v večji meri dobro razumeta No pa pri plačilu vrtca za 2 otroka pa se bo skoraj za zjokat ko vidiš toliko mesto številko.
Moja najboljša prijateljica ima tudi tako razliko kot sta moja dva otročka– vendar ima ona smolo in se mala dva nikakor ne razumeta in je ogromno ljubosumja in jih tudi za trenutek ne more pustiti sama.

Pri odločitvi vsekakor pretehtajte pozitivne in negativne strani, pa upoštevajte da včasih tudi takoj ne uspe. No pri nas je obakrat uspelo takoj.

Pa še malo o naši Sari – Sara je postala pravi jedec. Ta teden je toliko pojedla da sploh nisem mogla verjeti. Npr. zjutraj za zajtrk je pojedla kos kruha z marmelado in cel sadni jogurt. Pa zelenjava in meso ji gresta za spremembo zelo v slast. No upam da se ji bo kri sedaj zelo popravila. Mora pa imeti zmeraj pri obroku kaj takega za jesti, da si sama nosi v usta. O svinjariji po obroku pa raje ne bi pisala.

Nič, lepo se imejte do naslednjič

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
9.6.2007 21:29:20   
najina pikica*
ojle punce
a je bila katera danes dop. v tivoliju na teku DM-a s svojim sončkom?mi smo bili in naš žapček je dobil svojo prvo kolajno user posted image  sicer z mamičino pomočjo,pa vendar le....ful je bilo fajn,polno ljudi in otrok....igrala,animacije,živa muzika,pijača,hrana......lepo vreme......vse kar si zaželiš....a ja pa še NODI  je okol skaku in razveseljeval najmlajše user posted image ...skratka pohvalno za organizatorje.....

no jutri pa šibamo na morje,sicer za en dan,no pa vsaj nekaj......se gremo nadihat primorskega zraka......


papa

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
10.6.2007 9:42:39   
L & L
No mi smo bili tudi na DM- jevem teku, mami je tekla 5km, falotka pa sta tekal oziroma Loris se je peljau na Oskarjevem teku, oba sta dobila kolajni user posted image user posted image user posted image .
Bilo je super, nepozabno in napornouser posted image .
Lp grem ven na sončka.

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
11.6.2007 21:10:54   
tiasha77
Najina pikica in L&L - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za udeležbo na DM teku

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
13.6.2007 8:24:09   
L & L
Pa kaj je zdej to a ste vse na morju user posted image .
OK da nas prestavim na prvo stran.
Mi smo vredu, kužamo na veliko hodimo ob opori, se pravi tisti multi od Tomiya je prišeu prau, pa tudi za hojco se prime in hodi zraven njeuser posted image .
Ponoči imamo zadnje čase skos eno jamranje, ne bi spau v svoji postli ampak v veliki zraven naju, če ga dam sredi noči nazaj je tak kot da bi imela igle v jogijuuser posted image , mah bo že enkrat bo.
Joj punce jest grem pa 9 julija že delat, še mal. Mali bo šeu k babici ki jo naravnost obožuje tako da ne bo težav.
Zobki: še vedno samo 2 spodaj zgoraj nič ne kaže, slini se pa kot použek komaj slinčke menjam.
No tako dost mate, pa še vi kaj napišite, seveda tiste ki niste na dopustuuser posted image .
Evo pa še eno slikico od mami ki je tekla na DM- jevem teku, skoraj sem umrla, sam sem bla poj na konc tok ponosna sama nase da sem po moje zrasla za ene 3 cmuser posted image .
No slikica
user posted image
Jaz sem tista ki mahauser posted image
Pa še naše oskarje
user posted image
Mi smo tisti z bež vozičkom, Ptrika pa babi nese na štuporamiuser posted image .


No evo dost je blo otroci kličejo, lepo se imejte in uživajte, čauuuuuuuuu

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
14.6.2007 12:58:49   
L & L
OK nobene ni ni panike, bom imela pa samogovore.
Mi smo danes stari 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lp in OGLASITE SE KAJ.

_____________________________

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004



http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
14.6.2007 17:23:24   
melitkica
No L&L se ti na kratko pridružim, pa čeprav z Azro v naročju. Čestitam ti za tek in samogovore. Pa user posted image user posted image user posted image  za 10.mesecev, mi jih imamo v soboto. Se javim kasneje, ker greve z Azro ven iskat debelo senco.

LP do večera

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
14.6.2007 20:16:38   
tiasha77
Hojla punce, tud jst sem še tuuser posted image , samo imamo ta teden pravo norišnico, ker je imela moja mami v ponedeljek 50 let, pa ima v soboto fešto in ker sem zadnji trenutekuser posted image  ugotovila da nimam kaj oblečt in obut in iščem in iščem in ... komaj nekaj najdemuser posted image  (za oblečt, za obut pa še jutr akcijauser posted image ).

Drugače sva pa danes bili na prvem obisku pri gospe, ki bo pazila Zojo, potem ko grem v službo in je bilo prav poučno; drugi otroci so se ji zdeli prav zanimivi, so se lepo igrali skupaj, potem pa je postala zaspana in sva šle domov spat. Smo se pa zmenle, da začnemo s tapravim uvajanjem 23.7., ker grem jst 30.7. v službo, prej pa ima ona dopust.

Aja, pa danes smo bile na kosilu pri tašči in ne boste verjele, naša Zoja zna jest z vilčkouser posted image . No, seveda ji je treba dat košček hrane gor, ampak potem lepo prime vilico in jo nese v ustauser posted image , bravo miškauser posted image .

Mislim da je to vse, kar je novega pri nas, ta vikend imamo torej veliko fešto, pa v nedeljo en piknik, potem v torek pa šibamo na morjeuser posted image , komaj čakam.....

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
14.6.2007 22:40:20   
melitkica
čer...


pa mi je končno uspelo, da se malo pofočkam, po dolgem času. Azra je zaspala, pa si ful želim, da celo noč, ker imamo že nekaj dni veselico ponoči. Pa samo zaradi vročine, namreč živimo v mansardi in se dobesedno kuhamo v stanovanju (cca. 29 stopinj), kljub klimi, katero zelo previdno uporabljamo zaradi Azre.

Drugače pa smo ok, komaj že čakamo dopust (30.6.). Azra je skapirala, da se mora plaziti naprej in ne več nazaj. user posted image  Ko grem na WC in jo pustim v njeni sobici na puzzlah, vedno pride za mano in se mi lepo nasmeji in že šiba naprej. Je zelo hecno, hkrati pa naporno. Se še vedno dojive. V varstvu pa jo bom imela pri tašči, ki je v penziji in ima v varstvu pazi tudi starejšo Azrino sestrično. Živimo pa itak skupaj, samo stopnice nas ločijo. Še prej pa si moram poiskati službo, v bistvu si že nekaj "rihtam" tako, da bomo videli, kako bo. Vam pa bom poročala.

najina pikica - čestitke za poroko, želim vama, da bosta dobro furala skozi življenje in da bo še čim prej en user posted image . user posted image


hruska - čestitke prijateljici za Taja. Veliko cartanja jim želim

L&L - lep dopust, še lepše pa slike. user posted image


tiasha77 - bo pa imela Zoja polno fantov, ti pa sive lase. user posted image  Lepo praznujte mamin Abraham in uživajte na morju.


Piščanček - where are you?


Pa seveda vse ostale, ki se že lep čas niste javile. Ste res vse na dopustu?


še nekaj slikic:
igram klavir
user posted image

z mamico (Bukovniško jezero)
user posted image

sem vedno v pogonu
user posted image

noč


(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
   [Brisano sporočilo]
15.6.2007 0:00:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu melitkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4698
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
15.6.2007 22:44:32   
stuhica
user posted image  evo pa je konc za letošnje šolsko leto !!!!!UPAM končno sem danes imela izpit pojma nimam če ga bom nardila upam samo da bo zadosti za eno 6ko ker zdaj se mi pa tud pod razno ne da učit!!Noro tako lepo vreme jaz pa doma za knjigo našga tamalg apa v varstvo k mami!

ZOBKi mi imamo že 4 mesece smao dva zobka- ampak imam občutek da bo kmalu pokukal še kakšen če n e bodo kar 4 naekrat. Pri zobarju še nismo bili in nimamo še vabila bo pa treba it kmalu!!

VARSTVO koliko vas je ki boste imele otročka v vrtcu. jaz sem se odločla glede na tod anikjer ne dobim druge službe, da ostanem v stari in izkoristim  ( kljub slabi plači user posted image user posted image ) delovnik za 4 ure do 3 leta starosti, vmes bom poskusila narit to šolo še do konca, našga tamlga bom pa za tisti čas 5-5,5 urisc pa pustila pri naši mami v varstvu.

ŽIVAHNOST naš mali pobalin je res tako živahen da ne morem verjet. Vedno je tako aktiven, vse živo pregloda, pregleda, odpre predale omare, zadnjič mu je ratalo  odpret zmrzovalni del hladilnika- noro vsako sekundo ga moraš imet na očeh, mimogrede se odpuza v drug prostor. Najljubše igrače so tisto kar niso igrače in vse tisto kar mami reče NE NE je zanjega jasno DA  DA. Uspe se mi celo iz privezanega vozička skoraj ven spravt, nisem mogla verjet  se je kar dvignu na noge in se delno že ven spravu iz zavezanih paščkov. Še dobr da sem vidla če ne bi mi samo čofnuuser posted image
 
Drgač pa obletamo že vse, danes je celo za enih 15 cekund postal čisto sam na nogicah zraven mize in ko se je spomnu da se ne drži se je hitr spet prijel.user posted image  

VPRAŠANJe za fantke - a se je morda komu od vaših fantkov naredila kdaj kaka mala bela pikica na lulčku- kot en sirček,sem sicer poklicala v ZD pa mi je sestra rekla naj kar fajn zadevo zmasiram da se mu počasi tisto stisne ven. user posted image user posted image  J aaže ampak kako hudiča nej mu pa zmasiram tist če ga še previt ne morem zdele kaka dva tedna mi kar uide in skače z nago ritko sem in tja!!user posted image

DOPUST- no da vam ne bom preveč fovž grem jaz tud verjetno drug teden v sredo ali četrtek na morje za kak teden z našim Alvinčkom. Greva pa kar sama, naš atek bo pa delal!user posted image  Ja nekdo more dnar služtuser posted image midva ga bova pa zapravljalauser posted image
 
upam da niste že čist vse na dopustu da ne bom imela tud jaz monologa tuki gor!user posted image user posted image
 
Lepe slikice ste pripopale, jaz jih morem še dol potegnt z aparata, ker zdele nisem imela nič časa, pol pa tud probam prpopat kakšno ok!
 
Lepo se imejte
 

_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
15.6.2007 22:55:06   
najina pikica*
ojle babure!
da se še jst mal oglasim....mi se kr mal potepamo okoli,pol pa zvečer vsi trije samo v pojstlo pademo user posted image ....
nisva šla nikamor na poročno potovanje,ker je bil mali prehlejen,še zdej mal kašla,čeprav je že ful bolše,pa ga nism hotla km daleč vlečt,da nebi klicala user posted image ....ko ga najmanj rabim!!!sva rekla da bova šla na medene kasneje...zdej pa vsaki dan izkoristimo maksimalno,predvsem zato ker je še očka doma....
sicer gre v ponedeljek že delat,tako da nam ostane samo še skupni vikend user posted image ....pol pa spet vse po starem,pa tok sva se z malim razvadla,da je še očka doma.....
hvala za čestitke za porokouser posted image
me zanima a je katera vložila vlogo za podaljšanje porodniške?jst sm jo glede na to da se je nš rodil mesec prezgodaj in da obiskujeva RA in nevrofizio.-upava pa na ugodni odgovor!!! da se bova še mal doma crklala....user posted image
melitkica-mi smo že v teku še za enim user posted image  upam,da tokrat na mamino princesko  user posted image ....tako da kokr koli že novico sporočim!!!

vam moram povedat me je moj mož,uf kaj se dobro sliši, v čet.(učeri)odpeljal v Sunny Studio v lj. na jakuzi,savno in spraščujočo oljno masažo.....kao sprostitev po naporni organizaciji za poroko....sva se pustila 3 ure razvajat in na polno uživat....NORO PAŠE!!!

grem sm že tut jst zaspana,lepo pančkejte......


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?