|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 191 [192] 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
17.7.2007 15:06:12   
najina pikica*
ojle
dans je pa res za popiiii.....vroče! sploh nevem kam bi se dala sva z malim kr notr...še hvala bogu da imamo kletno stanovanje in da je še tako tako vsaj mal za dihat...user posted image
tut midva sva sprehod opravla v zgodnji jutranjih urah tako,da sva bila ob 9h že nazaj vsa zmučena k je vročina že prbijala ko iz ....da o user posted image ne govorim sm jo mogla bogo skor vlečt nazaj....zdej pa že cel dan samo leži....bogica jo je čist skurlo user posted image
no pol po 4-5 uri se gremo pa mal namakat v nikov bazenček "ja spet...pa mami tut ji je nik dovolu!" user posted image  "je pridna in si je zaslužila"! mal heca.....
drgač pa nik dobi obisk prjatlčka in gresta skupaj čofotat.....
miši-čestitke za 1 svečko.....drgač pa jst sm tut kr piknik vrjanto nardila,je bilo ful luštno!!!user posted image
nisaa-bemtiš no user posted image  sm šla na forum mama brat....user posted image .....full žalostno!!!sm se spomnla kako je bilo men ko se je nš mali rodil,sicer en mesec prezgodaj ampak tist k ga nemorš takoj objet k ga morjo oskbet tako kot je treba,ti si tm zraven in si popolnoma nemočen,lahko samo gledaš,nekoristen,skratka grozeči občutki....grozno....user posted image ...mi gredo kr sovze na oči in kocine pokonc!!! user posted image  no držim pesti in upam da bo še vse dobro user posted image  user posted image  user posted image ....aja pa da o besednem zakladu oz o izrečenih besedah babce,al sestre al kogar koli že ne komentiram!!!user posted image


skratka en hot hot hot pozdravček......

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
17.7.2007 15:38:43   
Splet.Ka
Dober dan!

U, a smo vsi počasi z dopustov? Juhuhu!

Trenutno mineva tretja ura, odkar sem Saro dala spat. Sem šla pogledat v sobico, kaj dogaja, pa se igra v postelji. user posted image

Mi smo ta teden ugotovili, da nam ful paše večerno plavanje...in gremo vsak večer se namakat na Šobec. Sare ne damo v vodo, ker ima uroinfekt. Je pa vseeno zadovoljna, ker se lahko po celi travnati plaži plazi (smo doma v bloku in je čisto nora, ko pride kam, kjer imajo travouser posted image ).

najina pikica, čestitam za novoletne obljube...moram prav na rr pogledat, kaj sem si obljubilauser posted image . Drugače sem ti pa kar fovš za Nikov bazenčekuser posted image .

Nisaa, grozno. Upam, da si že slišala dobre novice in da malega že crkljaš! Mi je pa kar slabo postalo, ko sem brala. Sicer pa čestitam za novega korenjaka!

adrejaz, hvala, da si nas obvestila.

Tiasha, me veseli, da nisem edina (in da si moja bralka he he). Kar se tiče varuške, pa je verjetno andrejin nasvet najboljši. Ostale bomo pa pri drugih otrocih tudi bolj sproščene verjetno.

Fizioterapija...Sara se plazi tako čudno v levo stran pokrčena...levo nogo ima stegnjeno, kot bi skakala čez konja raznožko...in jo daje naprej. In pada čez desno nogo na glavo. Ne kdaj pa kdaj, ampak kar redno user posted image . No, zdaj je vedno boljše, jo popravljam, kot mi je pokazala fizioterapevtka.

Evo, po treh urah in petih minutah je alarm...pridem še kaj!

Lep pozdrav!


_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
17.7.2007 22:26:09   
Nea
Večer!



Z možem sediva na vrtu ob sveči (proti komarjem) in se hladiva.... hudo paše po zelo napornem dnevu.

Pri zdravniku smo čakale uro in pol in to v čakalnici polni otrok s trebušno gripo . Ena punčka je celo bruhala dokler jo niso izolirali v posebno sobo. Pupikam sem takoj obrisala in oprala roke, oblačila doma smo dali za prat in upam, da niti ena izmed nas gripo ne bo fasala.

Na pregledu je drugače bilo OK. Lara je, čeprav fejst zaspana, lepo sodelovala z zdravnikom in pokazala vse kar zna. Za kg baje da ni problemov. Je pa med bolj suhimi in drobcenimi, ampak v sorazmerju. Zdravnik pravi, da je močna, mišice in motoriko ima fino razvito in da je to bolj pomembno kot pa dodatni kg špeha. Malo me je potolažil.
Drugače pa ona pridno je. Včasih celo več kot Ema, ampak se ji nič ne pozna. Verjetno je na mamo

Včeraj popoldan sem s pupikami šla na bazen. Lara je pol ure stala ob eni fontanici in se igrala z vodo. Ema pa srečala prijatelje iz vrtca in z njimi čofotala.
Lara ima tiste posebne baby-kopalke v katere jaz nisem preveč verjela do včeraj. Ko sem jo na koncu hotela oblečt za dommov sem ugotovila da se je pokakala... in so kopalke tako dobro dihtale, da ni nič ven splavalo. Bhrafo!

Nisaa - čestitke za Gaja in držimo pesti da bo vse ok! Res hudo in ne morem verjeti da so porodničari dovolili da se kaj takega zgodi.

miši - tisti tvoj link nekaj ne dela.  Nimamo dostopa... Pa ful lepe slikice. Ajda je prava faca!


Vsem ostalim lep večer in mirno noč!!!


_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
17.7.2007 22:29:16   
Nea
Še par slikic:
user posted image

user posted image

Telefoniram:
user posted image

Prodajalki:
user posted image

Sestrici:
user posted image


_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
18.7.2007 23:02:45   
HuAnita
Še nekaj z našega dopusta,kot sem obljubila:

user posted image
Capinka v elementu

Knedl celo enkrat ne v elementu:
user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
18.7.2007 23:07:38   
HuAnita
Knedl-šarmer-že zbiramo ponudbe :-)

user posted image


Capinka - v cvetu mladosti - ponudbe so že sprejete in končane :-)

user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
19.7.2007 11:25:44   
tiasha77
Nea - ful lepe slikiceuser posted image bi jst tud pršla z Zojo kej kupit v vašo trgovinouser posted image user posted image user posted image

Huanita - kaka lepa otročka, prava cukrčka, tak da jst prijavljam Zojo za šarmerjauser posted image user posted image user posted image
Prilagam še slikovni material:
Zoja v akciji - metanje kock po stopnicah:
user posted image
Pa na plaži:
user posted image

Lep dan, T

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
19.7.2007 11:33:18   
tiasha77
Aja, pa še nekaj: kdaj se šteje, da je prišel zobek, ko se čuti in vidi š**** ali ko je cel vn?user posted image  (sej vem da kompliciram, rabim v spominsko knjigico napisat, pa da vemuser posted image )

Pa še to:kdaj lahko začnejo malčki spat na tistem mini povštrčku? Se mi zdi, da bi naši že pasal, pa ne vem, če lahko?

Moram it, so prišli majstri!LP

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
19.7.2007 12:18:02   
issa
pozdravljene!
no tudi mi se javljamo iz vročega stanovanja,..user posted image user posted image  mdonca ta vročina,pa še haldit se kaj prida ne moremo ko se še nesmemo kopat,..
no drugače se pa našemu malemu prstek lepo seli..včeraj smo bili na zadnjem prevezu tako da ne rabimo več v ZD,..hvala bogu ko je pa včeraj bilo peklensko vroče v avto in v zdravstvenem,zraven je še mali zaspal in so ga lažje obdelali,..user posted image user posted image user posted image  tako da zadj nosi samo še obliž,ki si pa ga na vske tolike sname,..če mu nerata takoj pa si z zobmi dol veče,tako da imam vedno dva obliža pripravljena,....user posted image user posted image
drugače pa je zeelooooo tečen,seveda obe dvojkici zgoraj ven kukata in še vročina,....in nakoncu sem vsa srečna da zaspi,..user posted image user posted image user posted image user posted image  da imam deset minut zase,drugače se mi tak zmeša,..user posted image user posted image user posted image
hodimo že tudi fajn,..tak enih petnajst dvajst korakov (če nena takoj opazi da sam hodi še več) drugače pa po vseh štirih rukne turbo!!user posted image user posted image
ja kaj se tiče jaslic pa hodimo kdaj pa kdaj tja da se privadi okolja in vzogijteljc,...da ne bo potem tako velike krize!!
tiasha77,huanita,nea- lepe slikce imate parve majhne fotomodele!!user posted image
miši čestitke za 1. svečko tudi od meneuser posted image user posted image user posted image
nisaa čestitke za korenjakauser posted image user posted image , upam da bo vse ok.

nič grem počasi kosilo pripravit (velika skleda solate)user posted image user posted image user posted image !
no imejte se hladno!
papa

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
19.7.2007 23:53:31   
melitkica
čer,

samo na hitro, da se javim, ker nimam časa, še bolj pa ne volje, ker sem zelo prehlajena. Azra pa ima bronhitis in hodive že cel teden na inhalacije. Toliko, da odgovorim:

najina pikica - sliko izbereš, klikneš na dodatne možnosti in izbereš velikost slike 320, nato kopiraš in prilepiš na forum. To ponoviš za vsako sliko. (shrani.si)

andrejaz - mi smo bili v Lanterni od 30.6. - 6.7. Ko smo se sprehajali po kampu, sem videla eno mlado družino (brez očeta user posted image ), fantka, ki se je igral z žogo in mamico z punčko, ki je take starosti, da bi lahko bila avgustovka. user posted image  Imate peugeota karavana? Potem ste bili vi.

hruška - zaradi starejših uporabnic foruma, ker rade komentirajo odgovore; prerekanje glede pisanja na našem forumu in razdelitev avgustovk na dve skupini (avguštine) in seveda nejavljanje rednih uporabnic našega foruma; pa še bi se lahko našlo. Mi ni več do teh tega...

Tiasha77 - mi "vankiš" user posted image  (vzglavnik) uporabljamo od prejšnjega tedna, ko je bila Azra zelo bolana in sem ji dvignila trup za lažje dihanje in tako je tudi ostalo.

se opravičujem, če kateri nisem odgovorila, moji možgani so na paši in si želijo le spanca...noč

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
22.7.2007 23:30:56   
HuAnita
Kje ste, na dopustu vse?
Da nas dam spet na 1. stran....user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.7.2007 9:16:34   
HuAnita
Knedl je shodil!!!!
Občasno ga še zapiga, ampak dec gre - kroiži med igrali na igrišču, ni je več razdalje, ki bi se je ustrašil, je pa ful smešen (Capinka tega ni pčela), kako si nagleda, kam bo šel, potem se 'nacentrira', roke kot da bi vozil Harleyja, pa gremo...
Pa mu Capinka prekriža pot in je ves osupel, pa čof na rito....user posted image user posted image user posted image
Skratka, samo da bi še začel spati, pa sem vsaj fizično na konju.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.7.2007 9:31:24   
issa
pozdravljene!
no da se še te malo jaz javim,..te dni sem totalnoma skregana s časom,.....
smo si mogli pohištvo nabaljat,ker se kmalu selimo k mojim nazaj,ker so hišo dokončali pa so za nas dve lepi sobici naredili,...zgoraj pa so nam pustli celo nadstropej samo si ga morem še z mojim dokončat,in bo lažje če boma pri našim,saj bova lepo prihranila pri najemnini,...tako da se mi te dni vedno nekam razhlo mudi,...user posted image user posted image
pa še ta vročina,..no ja zdaj še je lepo  in je za preživet samo pol user posted image ....
kaj ste še vedno vse na dopustih???
HuAnita user posted image user posted image user posted image  za tvojega korenjaka....... naš pa taje prej premisli in če se mu res da in da je resd pri volji te caplja naokoli drugače raj turbo po vse 4.....

nič grem še ene par stvari postorit preden hica rukne!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
23.7.2007 23:32:06   
miši
juhej

evo, mi smo danes upihnili prvo svečko. saj ne morem verjeti,da je leto naokoli, se mi zdi,da sem še včeraj s trebuhom okrog skakala user posted image .

imeli smo veliko vrtno zabavo, bilo je nepozabno veselo, nasmejano, bilo je 12 otrok in prav nihče ni bil slabe volje in tudi nobeden ni zajokal. smo se najedli,nasmejali, največje zvezde so bli seveda otroci z našo Ajdo na čelu. super smo se imeli.
vsem želim prijetno praznovanje naprej, vem,da so otročki še majhni, ampak jaz sem dobila občutek,da je Ajda vedela,da je to njen dan in da se je cel direndaj dogajal zaradi nje. bila je zelo dobre volje, zdržala do 21.30, čez dan pa spala le 45minut.
zdaj bomo pa malo počili user posted image
pozdravčke za vse
user posted image

_____________________________

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
24.7.2007 0:01:03   
HuAnita
miši user posted image user posted image user posted image  Čestitke!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
24.7.2007 11:17:42   
issa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  miši čestiteke za tvojo princesko tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
24.7.2007 13:25:39   
Nea
miši - Čestitke tudi z naše strani!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajda je na sliki prava princeza!

HuAnita - čestitke za prve korake!

Naša Lara se tu in tam pusti, par sekund stoji sama, rada hodi če jo držim za eno roko, ampak je pravi ziheraš. Takoj ko je malo nesigurna se raje spusti na ritko in šiba po vse 4.
Tukaj vreme za pouser posted image . En dan vroče, 30C, zvečer pridejo oblaki in prinesejo dež in je potem naslednji dan samo 18C... in tako že tri tedne. Sploh več ne vem kako naj otroka oblečem: en dan je za štramplice, drug dan pa za kratke hlače.
Zato pa sem tudi prehlajena. Glava me strašno boli... ampak samo da so otroci OK. Jaz bom že kakšen lekadol spila in mi bo boljše - upam!

Pozdravček vsem in se beremo,
Nea



_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
24.7.2007 19:53:49   
Sandra*
Ajda od Miši: VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

Enega velikega slinastega lupčka (brez bacilov, je trenutno zdrav) pa ti pošilja Mark!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
25.7.2007 13:20:07   
tiasha77
 
Ajda (in Miši) - Vse najboljše in najlepše ob enem letu!
user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
25.7.2007 13:24:06   
tiasha77
Hojla!

Miši - me veseli, da je fešta uspela (slikica je ful luštna, Ajda je ze prava puncauser posted image ), nas čaka to soboto, tortica in meso je že naročeno, zdaj upamo na lepo vremeuser posted image

Huanita - čestitke knedlu user posted image user posted image user posted image za prve korake

Nea - upam da si že zdrava user posted image

Mi smo ta teden začeli z uvajanjem, v ponedeljek je bilo kar hudo (za obe), zdaj jo vozi ati in je malo boljše, danes je že tudi jedla tam, jutri probamo še spati. Jutri imamo tudi pregled za eno leto, vam sporočim nove mere.

LP, T

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
25.7.2007 22:07:38   
miši
hvala za čestitke in poljubčke!

tiasha, vreme v soboto bo menda ok, mi smo imeli ful vroče, 35 stopinj, zato smo začeli šele pozno popoldan. smo imeli tudi okrašeno z baloni, lampinjoni, muzika (otroški CDji) in razstavljena igrala (kot da bi imeli vrtec).
ziher bo fajn, si bosta pa vidva potem tudi oddahnila,ko bo za vama. mi smo sicer imeli veliko povabljenih...

knedlc! bravoooo, zdaj pa bo mama Huanita delala maratone user posted image .

_____________________________

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
25.7.2007 22:52:20   
Nisaa
OJ!


Vsem hvala za čestitke dons mam lih pdp..drugač se pa vsak dan vračam bolj vesela iz LJ....Gaja čaka še nekaj preiskav ta teden ,drug teden bom pa vrjetno sprejeta  za par dni da se navadiva eden drugega pravijo pol bomo pa lahko šli domov ....zdej je na pediatrični kliniki ni več v KC  pa pravijo sestre  da glede na stanje kar se je dogajalo med porodom in pol ob sprejemu v KC  da je super ker so prej imeli same nuleuser posted image ......tko zdej vsaj vem  kakšen super ginik. je Tratnjek na Jesenicah ko ga vsi tako hvalijo da je najboljši  ,sem mela dva poroda pa je oba zaje... pri obeh je blo isto  sedaj pri Gaju pa še hujše ,so mi rekli v Lj da še niso vidli take glavce od vakuum a take buške in hraste na glavi pa majo sigurno več porodv v Lj kot na Jesenicah ...tega v življenju nebom pozabla  k sem na pregledih vedno moji ginik. govorila da nočem met njega pri porodu  ker je blo že v prvo hudo  že Maja je potegnil oz. vlekel da je mel parezo roke  ,pa je rekla ginik. ja on je najboljši bla bla bla nič se ga bat  no in zdej v drugo še hujše tkole  človek sploh neve več kaj bi naredil oz. kaj naj si mislim..dobr da sem drugač ful močna osebnost da mislim vedno samo na pozitivno  in vem da bo vse ok.Gaj ima tudi parezo rokice ampak upam da bomo ostali samo pri tem da slučajno ne najdejo kaj hujšega zaenkrat se dobro drži  sam diha pa papa velik je 54cm  porodno težo je mel 3500 zdej ma že 4010  pa vse bolj je podoben Maju skoraj neverjetno....
Tko neki sem natipkala upam da se boste znajdle  pa se še kej beremo....


_____________________________

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
26.7.2007 14:02:22   
HuAnita
Nisaa - user posted image user posted image user posted image  Zdrži!

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
26.7.2007 14:34:02   
Splet.Ka
Dober dan.

Mi odštevamo dneve do prve svečke (ane, Tiashauser posted image ). Res gre hitro.

Mi smo srednje zdravi. V bistvu se Sari uroinfekti ponavljajo, tako da sva zadnje čase 2x na teden pri zdravniku. Ko dobi vročino, pa potem noče jest in mi dobesedno visi po cele dneve "na joški". Glede na to, da se mi porodniška izteka, je to kar nerodnouser posted image .

No, drugače smo bili pri miši na megazabavi (in premieri, da bomo videli, kako zgleda prvi rojstni dan). Prav fino smo se imeli!

Včeraj smo se pa srečali s stuhico in smo skočili na en sladoled v slaščičarno. Prav rada se srečujem s forumovkami!

Tiasha, a potem je to uvajanje res groznouser posted image . Mi začnemo 20. avgusta. Aja, spraševala si za povštrček...mi ga še ne uporabljamo...nič ne kaže kakšnega zanimanja za kaj takega.

Jaz drugače začnem hodit v službo konec avgusta, ampak že zdaj nimam nič časa. Malo še honorarno delam, en kup stvari je vedno treba uredit, pa pri zdravnikih smo veliko, pa rojstni dnevi so,... Po cele dneve dirjamo naokoliuser posted image .

Huanita, kakšna seksi slikica. user posted image  Kako je v službi? A knedl pa kar hodi? Bravouser posted image

Nisaa, še malo, pa boste skupaj doma. user posted image  Vsak dan se spomnim na vas in držim pesti!

Nea, kaj so to štramplice? Žabice? Drugače je tudi tukaj čudno vreme. No, samo da ni kakšnega hujšega neurja.

Polly, a nisi ti enkrat napisala, da si noseča? Če je odgovor pritrdilen, čestitke. Če sem pa (spet, to se mi nonstop dogaja) kaj zamešala, se pa globoko opravičujem.

Melitkica, ne se sekirat zaradi foruma. Ni vredno. Ti lepo klepetaj tu in tam, te prav rada berem!

Vse naštete in nenaštete, lep pozdrav!

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
26.7.2007 14:34:59   
lampica
Nissa-drži se in upam, da bo Gaj kmalu vredu in lahko šel domov k svoji družini. Nisem sicer zasledila, kaj je bilo narobe pri porodu, pa ni panike.

Naš lump tudi hodi. Huanita vem, kak zgleda ko ga malo zapiga ali pa mu je kaj napoti pa sam na ritko, pa po štirih naprej. Ma so face naši otroci.

Jz sem že pridno v službi. Joj komaj sem se privadila drugačega ritma. Mali pa tudi točno ve, da odhajam če slučajno bedi. Dobro je to da vedno bolj ko ne spi ko grem od doma. Ko pa pridem domov, je pa čist nor. Kar po meni pleza in se me drži. Če ga kje pustim samega začne kar jokat.

Drugače pa vedno bolj kaže svojo trmo. Kjer se da, začne trmarit.
Mislim,  kako hitro to pogruntajo.

No tako lep pozdrav do naslednjič

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 191 [192] 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 191 [192] 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?