Sandra*
|
Pozdravljene! Sem pridna in vas kar berem, ampak kar ne vem kaj naj vam napišem. Mark ima 21.2 posvetovalnico, bom sporočila mere. Sem ga pa zadnjič sama merla ima okrog 74 cm in 8,5 kg. Velik dečko morem rečt, no pa priden tut. Ponoči lepo spimo, če cel dan bluzimo okrog se zbudi enkrat do dvakrat, če pa smo cel dan doma pa 2-3, sicer samo za jest. Predvčerajšnim sem mu prvič dala nekaj žličko goveje juhe, prva tekoča hrana ki mu je bila všeč. najbolj pa je navdušen ko mu dam krhelj od jabolka, ampak me je kar mal strah da se mu ne bi kaj zataknilo. Ko mu naribam jabolko in mu ga dam po žlički se pači, kot da je limono, ko pa dobi krhelj pa tako hiti, kot da že en teden ni nič jedel. Danes sva sama, oči je v službi, nekaj selijo, upam, da bo saj do 8.00 doma, da bom šla lahko na telovadbo. Tudi če spi ga nikakor ne morem zaupat tašči, mam kar slab občutek, kaj bi bilo, če bi se slučajno zbudil, čeprav se še ni. Mark ima dva zobka spodaj, Na dan sta pokukala prejšni vikend. Mi smo se pozdravili. Marku je najbolj pomagalo, da sem ga kopala v materini dušici in s paro sem zraven naredila savno. Dva do trikrat in že je bilo boljše. Kje ste gorenjke? A se potepate, da nič ne pišete? Todi: dobra izjava v podpisu. Jaz sem pa kar jezna na naše, mi kar naprej pametujejo kaj naj Marku dam za jest: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1319726, sem se že tukaj mal skašljala. Zdj pa grem še kakšne slikce pripopat. Lp
|