matejas
|
Zdravo! Goda13, oktobra se ti tudi jaz pridružim z 30 , kaj čemo staramo se. Dobrodošle nove avgustovke. Naša Enya še zdaj nima nobenega zobka in tudi ne kaže, da bo jih kmalu imela. Kaj še le bo, ko ji bodo zobki ven rinili, če pa že zdaj nič ne spi. Še vedno se zbuja po 6x na noč . Osvojila je plazenje po kolenih in besede atatata, bababa, mammmmaa... Drugače je pa zelo zahtevna punca, ki ne vzdrži prav dolgo , ne v vozičku, ne v avtu, ne na rokah Danes mi je začela kašljat, smo vsi rahlo prehlajeni, kar glede vremena sploh ni več čudno, no ja upam, da bomo jo dobro odnesli. Glede pitja pa takole, Enya pije samo iz navadnega kozarčka, ker sem nad vsemi flaškami in "čudežnimi" lončki, že zdavnaj obupala. Sicer se še kar pogosto dojima, zraven pa jema za dop. malico sadje in za kosilo, kakšno zelenjavo ali mineštro. Sma pa verjetno med najbolj suhimi, saj je teden nazaj tehtala 6750g in 67,5cm višine, drug teden pa bo stara že 7 mesecev. Issa, kje v Mariboru si doma, jaz sem iz Tabora? Se lahko na kakšni kavici dobimo vse mariborčanke . Zdaj pa letim, še imam tolko za pospravit . Cao!
30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya. 11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka 17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick http://matejkas.moj-album.com/
|