|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A naj to verjamem?
30.7.2006 13:25:57   
nincy
Ena možnost je tudi ta, da bi rekla bivšim sodelovkam naj shranjuje sms-e (če jih res sploh kdo pošilja) in bi potem one prijavile nadlegovanje na Mobitel. Mora bit pa najmanj 5 sms-ov al klicev iz ene številke, da mobitel ukrepa. Je pa šit v tem ker je "kao" več številk, iz katerih so dobile sms-e. Pa če to rata itak ne boš zvedla kdo je lastnik te sim kartice, sploh pa ne če je na kartico in ne na naročnino, ker na mobitelu tega ne povedo. sem se jaz o vsem tem pozanimala ko sem bila v podobni situaciji. Če pa maš veze na Mobitelu ali policiji jih pa uporabi.
Jaz jih na žalost nimam nikjer.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: A naj to verjamem?
30.7.2006 20:07:40   
trojči
Ne vem, doživela sem že toliko, prevare partnerja, sodelavci ti ponavadi obrnejo hrbet, če se skregaš z direktorjem ali lastnikom in greš,.....samo pri tebi ni bilo na koncu krega, iz gole hudobije tud ne vem, lahko bi sicer ena sodelavka, ki bi se ji ti zamerila, poslala kakšen sms še drugi, maš svašta ljudi, a če ni med tvojimi bivšimi sodelavkami res kake faušne, trčene,....pač po sebi sodim, jaz se ne bi igrala s čim takim, tako da mislim, da je kar mož, no vsaj miru mi ne bi dalo, stvar bi raziskala. Malo čudno je, ker bi se naenkrat spravil na dve, sodelavko in šefico user posted image user posted image user posted image , ufffff neprijetna situacija.

Če so bile različne številke, je možno, da je pisalo več ljudi, a sta bili samo dve številki ali več? Se je podpisal isti človek oz. je povsod pisalo, da je tvoj mož?

Dober predlog se mi zdi, da večkrat pokličeš in vidiš, kdaj bo številka vključena ali počakaš, da dobiš obvestilo, da je sms prejet. Če je res mož za vsem tem, morda ne bi bilo slabo, da vključiš to sodelavko, naj ona pošlje s svojega telefoa in se zmeni z njim, saj mu nisi še ničesar omenila, ne? user posted image

Jaz ne bi bila mirna, dokler se ne bi prepričala o njegovi zvestobi. Pa kondome uporabljaj!

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: A naj to verjamem?
30.7.2006 20:47:02   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: taja1

Ne se smejat folk. Jaz sem mislila resno. Probajte in boste videli, da ucinkuje.
Dobro no - razen, ce ste obkrozeni z res dobrimi laznivci, brez kancka slabe vesti. Potem vam pa tako nobena "zavba" ne pomaga.

Jaz bi svojemu mozu v takem primeru zagotovo verjela.



Ja, taja, to ni smešno, to je strašno žalostno. Jaz sem svojemu gledala globoko v oči, pa mi je mirno lagal, da nobene nima. Pa da nauš mislna, da nič ne dojamem. Meni je bilo iz drugih dejavnikov jasno, da laže, kar se je v končni fazi tudi potrdilo. Ne ne, draga moji, moški niti trzne ne z očmi, pa trdi svoje. A veš zakaj? Ker tisti hip sam sebe prepriča, da je vse, kar govori, res. Učki ne povedo kaj dosti v taki fazi, ko eden drugega vara, da se ne boš zanašala nanje.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: A naj to verjamem?
30.7.2006 21:33:05   
Anonimen
Po vsem prebranem bi ti rekla,da mož nima tukaj nič. Je preveč čudnih dejavnikov.

1. una ženska ima shranjen samo en sms. Zakaj neki? Ostale je kao izbrisala. Lahko so obstajali ali pa niso,če jih ni, nimaš kaj verjeti. Pa naj bi vse notri pustila.
2. Zakaj bi osvajal tvojo sodelavko, to se mi zdi res čudno, ko pa ve, da bi ti ona lahko povedala.
3.Pa kaj bi imel od tega, da bi pisal šefici kako vodi firmo....total brezveze
4.Pa zakaj se res sodelavke tako trudijo, da te v to prepričajo? Potem bi te lahko takoj poklicale, ko je una prejela smse, še preden jih je zbrisala in bi te s tem seznanila, ne pa da zdaj nekaj govori, dokazov pa nima...da jih je zbrisala zaradi svojega...daj no, saj bi mu lahko rekla, da jo tvoj nadleguje..

Jaz ne bi verjela nič, se mi zdi preveč dejavnikov govori možu v prid in premalo dokazov je, pa sem zelo sumničava oseba. Rekla bi, da to počne nekdo, ki mu nisi preveč pri srcu ali pa si se mu zamerila.

Sem 100% da je tako, za tvoj boljši filing, pa imej moža vseeno malo na okuuser posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: A naj to verjamem?
31.7.2006 12:46:29   
taja1
Gina - res je zalostno, da se ti je kaj takega zgodilo in hudo mi je zate. Nisem spremljala tvoje zgodbe, a upam, da si se pobrala in da si sedaj srecna.

Si pa tezko predstavljam, da nekoga gledas v oci, pa ti se kar laze. Verjetno zato, ker jaz sama ne bi mogla nikoli.

Mogoce sem res naivna, ampak jaz verjamem, da pri mojem mozu gledanje globoko v oci ucinkuje. Je pa res, da smo si ljudje razlicni.
Jaz sem pac svetovala tako, kot bi sama storila v podobnem primeru.



(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: A naj to verjamem?
31.7.2006 18:50:54   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami
Še vedno mislim, da žensk kar tako ni hudobnih,

Optimist.

IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon
pošlji SMS na tisto številko, morda skrij cifro ....v tisti minuti pokličeš.

? Zakaj naj skrije če naj v isti munuti pokliče

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Tko pa.. brez veze..

Še najbližje zdravi pameti.


Moža snemi s kavlja, ker je to delo ene hudobe. Najdla je ne boš. Bo ti pa še nagajala. To lahko verjameš.




(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: A naj to verjamem?
31.7.2006 21:34:08   
Micy
Jest se popolnoma strinjam z Albininim postom.
Jest nebi nikamor šla ker če mi ma dedc kej za povedat mi bo povedov, če bi pa že šla bi ga pa vprašala kaj je natem in da želim da gre zravn.

_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: A naj to verjamem?
31.7.2006 21:44:19   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5


3.Pa kaj bi imel od tega, da bi pisal šefici kako vodi firmo....total brezveze
4.Pa zakaj se res sodelavke tako trudijo, da te v to prepričajo?




zato, ker je ena izmed njih šefici poslala sms, da si je dala duška. v oči ji pa tega ni upala povedat. sedaj pa je probala vse zatuškat, pa še iz par telefonov poslala par čudnih SMS-ov, ki so kao od nekoga drugega, pa je oprana krivde. in je iz muhe naredila slona. prebrisano, ni kaj.

a nič ne berete kriminalnih romanov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: A naj to verjamem?
31.7.2006 22:09:18   
Anonimen
Ne morem verjet, da eni dejansko živijo v španskih nadaljevankah.user posted image user posted image user posted image
Jao, jao. Takim bi dal motiko v roke pa marš na polje. Delat.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: A naj to verjamem?
1.8.2006 11:36:10   
Anonimen
Po tej celi limonadi, se meni še vedno zdi čudno, kako je oseba, ki je pošiljala te sms-je prišla do vseh teh številk.Mora biti nekdo, ki te zelo dobro pozna in ti je blizu in pozna imena vseh tvojih bivših sodelavk in šefice, ker če ti je nekdo "vkradel" cifre iz tvojega tlf, je moral točno vedeti koga išče, saj najverjetneje nimaš bivše šefice in bivših sodelavk shranjenih pod imenom - bivša šefica ali kaj podobnega, ampak pod njenim imenom.

In če bi vse te sms pošiljal tvoj mož, res ne vem zakaj bi bil tako butast, da bi kar celemu kolektivu pisal.Takšno budalo ne more biti nihče!

Ti iz svojih izkušenj povem, kaj lahko naredi faušija.Z mojim sva skupaj 8 let, na začetku veze so njegovi kolegi zagnali takšno faušijo, da ima punco, da se štekava, da sva začela živeti skupaj....da so me začeli kar vsi po vrsti na veliko pecat in vabit ven (prav bolano je bilo vse skupaj), ko vse to ni palilo, so me začeli z avti zasledovat kam hodim in mojemu poročat, da sem se z nekim tipom dobila v kafiču, pol naslednjič da sem se na parkingu presedla v drug avto in se odpeljala,....najbolj smešno je bilo to, da sem bila vedno na faksu in vsakiš domov prinesla nove zapiske in pole z datumom.Saj nama je bilo vse skupaj smešno, samo ko se to dogaja mesece in mesece, počasi načenja vezo in se ti začne zdeti, da mogoče bi pa res lahko bilo kaj res....brezveze vglavnem, na koncu je prekinil vse stike z "kolegi" (če imaš takšne prijatelje,kaj ti rabijo sovražniki).No, po nekaj letih so začeli prihajat na gsm od obeh sms, kot npr.si prepričana da veš kje je ****?Take sms sva dobivala oba in to marsikdaj, ko sva bila v tistem trenutku skupaj!!Nisva se odzvala na nobenega in se je sčasoma nehalo.Vsake toliko se še vedno kaj takega zgodi, pa se mi zdi brezveze.
Zakaj to ljudje delajo se še danes sprašujem.

A, pa sms-ji, ki sva jih prejemala so bili anonimni, ker so bili poslani iz računalnika.Tako, da če želiš poslat anonimni sms, da vidiš kdaj je cifra dosegljiva, pošlji sms iz računalnika.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: A naj to verjamem?
1.8.2006 11:40:21   
KRISS
Sama iz neke druge tel. št. pošlji sms možu in se izdajaj za tvojo bivšo sodelavko (ki je sedaj zamenjala tel.št.) kateri naj bi prihajali sms-i, in potem boš videla kaj bo odgovoril nazaj.

Drugače pa mislim da je brezveze in je to res le ena brezvezna potegavščina s tem si lahko izgubiš zaupanje moža in gre vse po gobe!!!!!!!!!! Mogoče je to njihov namen!!! Pazi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: A naj to verjamem?
1.8.2006 11:57:24   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon
pošlji SMS na tisto številko, morda skrij cifro ....v tisti minuti pokličeš.

? Zakaj naj skrije če naj v isti munuti pokliče


Ne štekam kaj hočeš povedat?

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: A naj to verjamem?
1.8.2006 12:13:57   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Ne morem verjet, da eni dejansko živijo v španskih nadaljevankah.user posted image user posted image user posted image
Jao, jao. Takim bi dal motiko v roke pa marš na polje. Delat.




TO JE BIL HEC. matr. eni pa res nič ne razumejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: A naj to verjamem?
1.8.2006 22:04:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Ne morem verjet, da eni dejansko živijo v španskih nadaljevankah.user posted image user posted image user posted image
Jao, jao. Takim bi dal motiko v roke pa marš na polje. Delat.




TO JE BIL HEC. matr. eni pa res nič ne razumejo.



Sej jaz vem, da je bil hec tisto o kriminalkah. Zato se pa pridružujem tvojemu razmišljanju. Kriminalke, limonade in sploh ameriški filmi in španske nadaljevanke  poneumljajo ljudi in vplivajo nanje, da se grejo take bedaste igrice  z nedolžnimi ljudmi.

Taka izmišljotina, kot so neki sms-ji od  njenega moža  so zame nekaj najbolj podlega, kar si lahko kdo izmisli. In take izmišljotine so ravno največkrat prikazane v limonadah. Kdo bo koga zaj...

Zato pa pravim: Marš na polje (to mislim za njene sodelavke).

< Sporočilo je popravil natasa77 -- 1.8.2006 22:12:29 >

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: A naj to verjamem?
1.8.2006 22:10:25   
cmokec
A se je že kaj razpletlo, a se še nič ne ve?

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: A naj to verjamem?
3.9.2006 23:58:01   
Anonimen
res je..nadaljevanje nas vse zanima..

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: A naj to verjamem?
4.9.2006 6:49:35   
Anonimen
Možno, da ni ravno  najsrečnejši konec oz. da se je vse skupaj še bolj zapletlo ... ker happy end se hitro da napisat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: A naj to verjamem?
4.9.2006 19:10:27   
Lana25
Jaz bi najprej vse skupaj zaupala svojemu možu, pa ne zato, da bi mi potem moral razlagat, če je res ali ni, ampak zato, ker te sodelavke obtožujejo varanja njega, zato se to v prvi vrsti tiče njega.

Zato, če bi kam šla bi šla z njim, da bi slišal vse obtožbe in potem povedal, kar bi imel za povedat, to pa je lahko nič, lahko je resnica, ta je lahko spet različna, da je res to počel, ali pa da ni, lahko bi se pa tudi zlagal.

Sama bi pa vse skupaj probala ignorirat! Ker, če ti kdo želi slabo, ga bo tvoja brezbrižnost ujezila in bo še naprej spletkaril, da bi te še bolj prizadel. Vse dokler se nebi pojavili res trdni dokazi, da je to pisal tvoj mož, kar pa zame 1 sms in 1 klic z neznane številke ni, bi jaz zaupala svojemu možu! Če te vara, bo še več priložnosti, da to enkrat pride na plan.

Zdi se mi pa malo nemogoče, da bi tvojemu možu bili naenkrat všeč kar dve tvoji bivši sodelavki. Po tem takem ima tvoj mož fetiš na tvoje bivše sodelavke. user posted image Se mi zdi, da so tvoje sodelavke malo polne same sebe. Ima tvoj mož toliko energije, da bi lahko imel skrito razmerje z dvema ženskama in povrh še za potešitev tebe?

Pa še nekaj, ju je mar zapeljeval tako, da jima je navajal imena svojih otrok? Kakšno napeljevanje na sex pa je to? Ker si napisala, da sta sodelavki trdile, da je to pisal on, ker je vedel imena tvojih otrok.






< Sporočilo je popravil Lana25 -- 4.9.2006 19:18:34 >


_____________________________

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: A naj to verjamem?
5.9.2006 6:56:22   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Najprej moraš obvezno povedati možu. Potem boš pa lahko glede na njegovo reakcijo ukrepala. Če mu zaupaš in če on nič ne skriva, bosta šla tja skupaj in razčistila zadevo.
Pa poročaj nam!

Srečno!




Se popolnoma strinjam! Zamišljaj si, da si v takšni situaciji in tvoj mož verjame nekim tujim ljudem in ne tebi?!
Lahko se zgodi, da s tem razdreš vajino vez!

Je pa, kar se mene tiče, nekaj takega kar se ti dogaja, res abotno! Nekdo ima preveč časa! Preveč blodenj!

Ampak ti boš to vseeno zrihtala, ne user posted image !!!  Drži se,                           Rožica

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: A naj to verjamem?
5.9.2006 10:35:26   
Anonimen
Škoda da ni kakšnih informacij od anonimne, mi pa smo se tak trudli z odgovori user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: A naj to verjamem?
5.9.2006 22:40:54   
ninocka
Anoniman PLS sporc, kaj je blo oz. kaj se je do zdaj ze razpletlo. Mene tud ferbec matra user posted image

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?