|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 27.7.2006 14:30:23
|
|
|
|
darjatimci
|
Moji pa nikoli niso kadili pa tudi tako ne kadijo, pa imava z bratom astmo...tako da ne vem če jo povzroča samo kajenje . Tudi moja starša nista kadila,pa sem astmatik. Pa saj tudi veliko ljudi zboli in umre za rakom na pljučih,ki niso nikoli kadili,tako da bi se dalo o teh stvareh razpravljat v nedogled.
|
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 27.7.2006 14:33:49
|
|
|
|
darjatimci
|
Svaka čast? Za kaj že? . Svaka čast,ker maš tolk časa,a ne.
|
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 27.7.2006 14:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa ni glih za ćestitat... je prej za skur*at...
|
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 27.7.2006 14:42:06
|
|
|
|
darjatimci
|
Veš,roko na srce občudujem take ženske,ki si znajo vzet čas. Če hočeš te pa tud sku.....
|
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 27.7.2006 14:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst si vzamem preveč časa... tle je problem... če se temu lohk tko reče...
|
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 29.7.2006 23:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
hm kaj bi pa rekle na to da nekatere presedijo cele dneve za računalnikom...a to pa ni škodljivo??!!
|
|
|
|
|
RE: Kava (v nosečnosti) in hiperaktivnost (pr... 31.7.2006 15:21:18
|
|
|
|
vampirka
|
Jaz popijem vsak dan eno skodelico kave z mlekom in mislim, da je to še najmanj kar lahko škoduje mojemu otroku (kadim ne, alkohola nisem spila niti kapljice odkar sem zanosila, drogiram se ne.......stresa skoraj ne poznam) - torej, če bo moj otrok hiperaktiven bo to zagotovo dokaz, da "hiperaktivnost" nima veze s kofeinom - mogoče bolj z dednostjo, vzgojo, vplivi okolja... - ne ve se...
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?