|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
23.1.2008 8:59:29   
Nončika
Teya, Ayna, tudi jaz sem nova. avgustovkam sem se pridružila nekje marca07. bolj poredko pišem, berem pa redno. mam hčerko Noemi, rodila se je istega dne kot Eryna Nika, to je 2.8.2005, je prava zlatolaska in spada med lahkokategornike. kolko meri in tehta, nekje 88cm in 10-11kg, točno ne vem. že dolgo cajta je nisem merila.

Violinski, jaz sem dokaj čorava. prejela sem vabilo,sporočila mi pa ne rata poslati. vedno mi izpiše, da naj napišem ID in password za yahoo. kaj pa moram tam narditi?

Noemi ima roko v gipsu. user posted image user posted image user posted image ima polovično langeto, zapestje-komolec. včeraj sta se z D. igrala, sta se lovila po stanovanju in je padla. ima sum na zlom zapestja. roko dviguje, premika, prste tudi. zelo je jokala in tožila po bolečini in smo leteli z njo k zdravniku. njeni osebni je delal popoldan, smo točno pred koncem šihte prileteli in nas je napotil na urgenco v MS. so jo slikali, pregledali in ji na zgornjo stran roke nardili trdi gips, spodnja stran je pa samo z povojem ovita. je to mehki gips?user posted image

bila je izredno pridna, še doktor jo je pohvalil. resnično se je lepo obnašala pri slikanju, tako da je vse ratalo v prvo. sem ji lepo razložila in je lepo držala. prav tako, ko so ji delali gips. je bila čisto pri miru, razen da se je jokala.

N ni značilno, da bi se dosti jokala, včeraj se je pa najokala za tri mesce nazaj. seveda jo rokica boli. ponoči je spala med nama, sem jo prepričala, da je prišla k nama spat. sprva sicer ni hotela, je hotela v svoji sobici.
prebujala se je, praav vidlo se je, da kako popušča Calpol, kako jo začne bolj boleti.

jaz sem prišla delat, ampak po malici grem domov. jutri isto. v torek mamo kontrolo.

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
   RE: avgust 2005
23.1.2008 11:10:56   
Tiamo
Dobro jutro, za zameček imam dobre novice, D je bolje, pojedla e pol žemlje s salamo Mnjami. Vročine mi ne pusti zmeriti, ampak po občutku menim, da ni strašno visoka. Še vedno pa toži da jo boli trebušček. Jutri greve k zdravniku, ker brez pregleda bolniška velja samo 3 dni, jaz bi pa rada bila doma cel teden. Jaz sem tudi bolje. Lahko pa samo povem, da svaka čast tistim Teyi, Kety, Petri in ostalim, ki imate dva otroka in da sfolgate k ste bolane in otroci tudi...jaz sem se včeraj pošteno namučila, pa še moj je delall do 18. csaje priden je tvoj otrok, jok pa moram bit, je pa revčka z logento. No A od violinski je imel gips (pri koliko mesecih violinski?) Sej se bo zacelilo, tako da jo polubčkaj... Glede grupe avgustovke, za vse tiste ki ne znate odgovarjati...ne odgovarjajte direk na yahoo grupi, ampak v vašem mailu...se pravi, v vašem mailu so vsa čvekanja, tam samo odgovorite in vaše sporočilo se vpiše na stran avgustovk...upa, da sem razumljivo napisala..   kak lep dan je v Ljubljani?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
   RE: avgust 2005
23.1.2008 12:07:43   
violinski
Hvala, Tia. Jaz žal imam account od Yahoo in zato ne vem, kako se dela, če ni accounta user posted image

Bogica Noemi, to je imel tudi Aljoša, takrat pa je bil star 18 mesecev. Imam nekje sliko, pa pošljem, ko jo najdem. Pravijo, da je pri otrokih to sindrom zelene veje - pokostnica poči v reži. Če bi odrasel padel na isti način bi najbrž imel kompliciran zlom zapestja (tko nekako, kot ima zdej nanka na komolcu??? user posted image ), otroci pa imajo manj povezane kosti, manj hrustanca, in bolj elastične, tako da se ne zlomijo tako hitro.

JAz imam v službi gužvo, tako da komaj čakam, da bo konec, bom pa zvečer kaj več napisala. Pa vreme je res fenomenalno.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
   RE: avgust 2005
23.1.2008 12:12:26   
nanka
Dan,

joj boga Noemi, ja vem kaj je longeta revica, jaz sem še vedno na bolniški od silvestrovega zaradi zlomljenegkomolca. Saj bo kakšen dan, dva jo bo bolelo potem bo pa bolje.

Tia, krasno da je Demi bolje in se že bolje počuti. Ti si pa kar zrihtaj bolniško, prav paše.

Zoja je velika, kaj pa vem 86 cm in težka 9 kg. Saj raste še kar, samo kg nama stojijo. Samo punce zdaj vsaj je, pa še za hrano prosi, madonca jo je kar užitek gledati ko tako lepo je in to vse, ni nič izbirčna. Mrd drugim ima zelo rada Big macka, ne navaden hamburger ( ja vpliv starejšega brata kaj čmo).

Pri nas je tudi kRASEN DAN, SVA BILI MALO NA SPREHODU, SAMO KAJ KO JE user posted image mrzlo, komaj čakam  stopinj in več.

zdaj se moram pa spravit kosilo kuhat, moja vojska pride lačna domov.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
   RE: avgust 2005
23.1.2008 13:56:34   
Teya
joj, a lahko prosim malo pojokam, ker me bo drugače razneslo! danes ponoči je tilen ves čas jokal, po obnašanju sem ugotovila, da ga bolijo uhca. zjutraj kličem ob7.30 k dr. in povem situacijo. naročijo me za 11.45. prosim, če lahko prej, ker moram ob 12h po nejca v vrtec in da nimam nikogar, ki bi to lahko naredil namesto mene. njen odgovor je bil, da mi ona ne more pomagat, da ima naročene ljudi, da naj se znajdem kot vem in znam, sem rekla, da nikakor ne morem bit tam ob 12h in potem sva bili obe kar nekaj časa tiho, sem že mislila, da je vrgla slušalko dol. potem je le rekla, da ob 10h ampak naj se kar pripravim, da nas bo vsaj 10 v čakalnici. full mi je bilo bedno. saj razumem, da imajo gužvo itd itd, ampak jaz se pa tudi ne morem na pol dat in če otrok rabi antibiotik, ga mora videt dr. me je bilo prav strah kaj vse bomo v čakalnici v tisti grozni gužvi še prinesli domov, na račun teh uhc. tudi z 10h uro nisem bila zadovoljna, saj se pri nas full čaka in ponavadi moram še v laboratorij in se samo tam čaka 45 minut na rezultat. ok, nisem rekla nič in bila tam ob 10h. hvala bogu ni bilo niti pribljižno tako grozno kot je sestra obljubljala.
no, ampak to še ni vse. pridem k dohtrci in potem ko pregleda tilena in ugotovi vnetje ušesa, malo poklepetava in prideva do nejca in vrtca. tako bednega občutka, kot mi ga je dala meni danes ta dohtrca, mi ga še nikoli ni dal nihče. rekla je, da se pediatri zgražajo nad tem, da imajo mame, ki so na porodniški, starejšega otroka v vrtecu in to kar parkrat ponovila. potem mi je vse še podkrepila s takimi razlagami, da sem se počutila kot kriminalec in najslabša mama na svetu, kot bi cele dneve plesala in čvekala ob kavi. je zadela prav mojo najbolj šibko točko. res imam slabo vest, ker imam nejca v vrtecu, ko sem doma, imam tudi slabo vest, ker se ne ukvarjam toliko s tilnom kot sem se z nejcem, ampak zraven tega, pa nimam zase niti minutke, 24 ur sem samo mama, nisem še šla niti v shoping, razen seveda z otročki in to po reči zanju, niti k frizerju, še ko sem morala k G sem imela celo štalo vskladit to z mojimi otroci. povrh vsega sem ga tudi celo nosečnost imela doma, ko bi že lahko bil v vrtecu, ko sem imela preglede zadnji mesec vsak teden, sem bila non stop pod stresom, kam ga bom dala itd itd.....uf, kako je to bolano, opravičujem se sama pri sebi za to kakšna mama sem. in potem gledam še sosede, ki imajo vse starše doma in so cele frajerke s svojimi otročki, jaz pa bolj en osel, kot kaj drugega... ok, že malo pretiravam, ne mi zamerit, čist sem out, je manjkalo prav malo, da nisem kar v jok šla, ko sem jo posslušala in še zdaj nisem na glas ponovit njenih besed....
dobro, da vas imam, hvala, da ste me poslušale!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
   RE: avgust 2005
23.1.2008 15:00:57   
zoya24
Živjo,

Teya, če bi meni kaj tazga rekla pediatrinja, bi jo poslala v tri krasne, kaj za vraga se pa gre. Jaz bi ji povedala, da kar naj bo zgrožena, kaj k...jo pa briga, kako imate vi to organizirano. Jaz bom Žigca sigurno imela v vrtcu, pa ne do 12, ampak do 15. ure, ker se mi zdi totalno bedasto ga zdaj vem izpisvat, če se pa ima tako lepo v vrtcu in gre ful rad, pa še družbo ima in definitivno se bo tam manj dolgočasil, kot z menoj doma, ko bom primorana večinoma dneva nakloniti dojenčku. Pa že zdaj nimam nič slabe vesti, pa sem že dva meseca doma, mali pa v vrtcu! POtem jo pa jo tudi sigurno ne bom imela. Mislim, ta ženska pa ima logiko user posted image . Veš kaj, škoda, ko ji nisi kaj nazaj povedala, jaz bi ji sigurno. A potem moraš imeti otroka, ki hodi v šolo, tudi tisto leto doma, ko si na porodniški?????? Me je ful razpiszidila zdaj tale tvoja pediatrinja.

Midva še vedno v enem kosu, pa se mi že tri dni dogaja, sploh proti večeru in prvi del noči, da dobim popadke, ki pa potem po ene dveh urah izvenije. Mislim brez veze, sploh ko komaj čakam, da se bo kaj konkretnega zgodilo.

Še vedno sem razpizdjena zaradi Teyine pediatrinje, grem zdaj po malega v vrtec. Kok sem jaz grozna mama, doma spim in lenarim, mali pa v vrtecu user posted image .

Lepo bodite!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
   RE: avgust 2005
23.1.2008 15:53:59   
Tiamo
teya, mislim, kaj se pa gre tale tvoja pediatrinja...Sej veš kake štale sem jaz imela z mojo oz. njenimi sestrami, ko sem na koncu popizdila in jim povedala kar jim gre, je zdaj mir.  Čist takole, beseda vrtec izhaja iz besede varstvo in zato je tam, da so otroci v varstvu. Porodniška je pa namenjena po porodu, da se ukvarjaš z novorojenčkom. A ti slučajno ona plačuje vrtec? A slučajno ona vstaja ponoči in rihta tvoje otroke...ne me mame moramo biti super tuper in poleg nespanja, rihtati otroke, jih vzgajati, pospravljati...ni čudno da je potem tok depresij, če ti pediatri take govorijo...mater jim, p**** Ne sekiraj se, itak če bi bil doma Nejc doma, se ne bi mogla posvečati toliko Tilnu in potem bi bilo spet vse narobe, ali obratna, se ne bi mogla ukvarjati toliko z Nejcem. Pa še nobenega nimaš, da ti pomaga....V Lj jaz poznam samo Kety k ima oba doma, pa še to Timona ne bi imela, če bi padel v starejšo skupino. Ti se kar zjokaj in tukaj smo zato, da ti pomagamo....res nevem kaj se gredo pediatri, sem mislila, da je samo v Lj tako, pa vidim, da je drugje isto. Prav smiliš se mi Teya.  Zoya, tudi jazsem čist user posted image  zaradi takih pediatrov, mene tole čaka jutri...me zanima kako se bodo obnašale, ker me že dolgo ni bilo.  Demi ima vročine samo še 37, jaz pa tudi. Aja pa še to k smo glih pri pediatrih, prijateljica iz Kranja, pelje svojega eno letnika k P, ker je kašljal in smrkal in dobi Hikoncil (a sem prav napisala). Na podlagi pregleda ji je dal antibiotik in seveda ona vpraša zakaj antibiotik, če ima samo kašlja in smrka on ji zabrusi, da tudi če bi mu pregledal vodo in kri, bi isti recept napisal in da nima ona kaj govoriti. Potem me je klicala in ker mu je seveda že dala prvo dozo, ji rečem naj pač poje do konca tablete in naj menja pediatra. Da po moje bi mu moral zmeriti saturacijo in mu dati ventolin, ker je tudi težko dihal. Čez 4 dni gre k drugi, ker je začel hrops in saturacije je imel samo 93 in dobil ventolih. Mah, zato pa jaz nerada hodim k zdravnikom.  Grem do konca narediti kosilo... Danes je tako lepo da skoz luftam...da vsaj malo zraka pride v stanovanje

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
   RE: avgust 2005
23.1.2008 16:39:01   
nanka
Teya, nikar si ne jemlji k srcu, eni pediatri so user posted image . Naša je sicer res še doma, ampak v jeseni gre pa sigurno v vrtec, če ga le dobim, ker se želim dojenčku posvetiti 100%, tako kot sem se vsakemu otroku. In čisto po resnici, naša bi takoj šla v vrtec ker ji je doma že malo dolgčas in res rabi družbo, ker je zelo družabna. In tudi moje stališče je to, da je porodniška namenjena dojenčku.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
   RE: avgust 2005
23.1.2008 21:37:42   
Kety
Dober večer!Otroci so šli spat, jaz končujem z delom na računalniku, pa se vam še malo javim preden grem spat!

Najprej bi pa rada voščila VSE NAJBOLJŠE vsem slavljenkam v januarju; Violinski, Jessy,...pa še nekoga sem spustila. Se opravičujem, da se nisem pridružila voščilom ob času, ampak takrat so me pestile druge težave...upam, da mi oprostite!

Tia, jaz sem točno tako naredila in sem dala reply na mail, ki sem ga dobila, pa se ni moj mail nikamor vpisal?!user posted image  Poslalo mi je celo autoreply, da je mail ni dosegel naslovnika ali nekaj podobnega. No, sem še enkrat poiskusila, pa bomo videli!

TEYAAAAA! Ma ne si to delat! Verjamem, da si utrujena in občasno tudi sita trenutne situacije (verjemi, da je tudi meni včasih too much), ampak vedno bolje bo! Tudi moj Timon bi bil v vrtcu, če bi bilo tako kot je bilo mišljeno. Tudi jaz včasih zavidam mamicam, ki se lahko posvečajo samo svojemu novorojenčku, pa grejo lepo malo v shoping, pa imajo čas zase,...jaz tudi nimam tega. Cel dam sem na razpolago samo svojim otrokom, vmes pa še skuham kosilo za vse. Dan mi mine kot bi trenil, pa nimam skoraj nič podelano, saj cel dan samo neki kuham, filam prazne želodčke in previjam dve riti. Včasih malo pobegnem pred računalnik, pa prečekiram nas, ampak je Timon mimo grede pri meni in hoče tipkat...Tudi moja P. je mnenja, da če je le mogoče, da so otroci doma do starosti 3 let. Ko je izvedela, da smo Timona izpisali iz vrtca, je bila kar vidno vesela, ampak ne verjamem, da bi imela take izjave, kot tvoja, če bi bil Timon v vrtcu. Živa groza! Sem pa tudi jaz taka, da bi se prej začela jaz jokat, kot pa da bi upala kaj nazaj rečt. Nekatere pač nismo ostre, no, vsaj jaz ne! V glavnem Teya, tukaj imaš nas, vedno lahko računaš na našo tolažbo.  

No, danes sem iz firbca tudi jaz zmerila Timona, velik je slabih 95cm in težak slabih 13kg.

Pri nas gleda risanke; FIFI, NODI, VESELI AVTOBUSKI,...pol pa občasno gledamo risanke na SLO1 ob 18:40. To je to, drugega niti ne dam, ko je  bil bolan je kar veliko gledal (npr. Nodi reši Božič je gledal tudi po 5x zaporedoma, pa ga bi še, če ga ne bi ugasnila).

Tia, me veseli, da vem gre z zdravjem na bolje! Bi mi bilo super, če bi lahko šli kak dan na kavico. Timon vsakič, ko gremo mimo Podkve, zavije notri in reče, da gre na kavico!user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem spat, ker že dvojno vidim, tolk sem zaspana. Danes ponoči je bila namreč ful čudna noč. Oba sta zaspala okrog 21ih, s tem, da sem jaz šla poležat k Timonu, da je zaspal. Zbudila sem se ob 23:30 in se preselila v spalnico. Ob 2eh se je zbudil Filip, sem ga obrnila na trebuh in je zaspal še do 4ih. Takrat sva se podojila in oba zaspala na moji postelji. Ob 4:30 priroma Timon k nama, češ da ni več zaspan in da gre k meni. Sem Filipa prestavila v njegovo posteljico, Timon se je pa skoraj 1 uro premetaval po nama in na koncu ga je mož odnesel v njegovo sobo. Pol je pa še mleko hotel pit. No, se mi zdi, da sem lih malo zaspala, se je pa že Filip zbudil ob 7ih, se je dojil, pokakal, sem ga previla in sva pol zaspal še do 8ih. Timon je spal pa do 8:30. Jaz sem pa fuuuul komaj oči držala odprte cel dan!

Aja, sem pozabila povedat! Smo šli danes na Jezersko in smo prispeli ravno v času, ko so s helikopterjem šli iskat enega planinca ki je padel. Pripeljali so ga nazaj mrtvega in je bilo ful grozno videt, kako je bil zavit v polivinil in kako so ga dali v trugo! Groza! Timon je na srečo opazil le helikopter, ki je bil kakih 50m stran!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
   RE: avgust 2005
23.1.2008 21:42:59   
Pikaču
Končno sem se uspela prigurati do računalnika, da vam napišem par vrstic. V službi me skuz ven meče, k smo novo protivirusno zaščito fasal in mi vse blokira.user posted image  
Čez vikend smo bili zelo dejavni, smo bili na hrvaškem in v novi gorici. Šli smo na Hrvaško po tablete za mojega user posted image , v nedeljo pa na Sv. goro, k je imela nečakinja priprave na obhajilo. Je blo kar naporno, cel dan se fijakat gor pa dol, zvečer smo vsi samo v pojstlo padli. No, sej v nedeljo ob 19 je še moja sestrica rodila, smo šli user posted image  v ponedeljek pogledati, je tak cukr, da ni res. Pa še prvi fantek v naši ožji družini, vsi ostali otroci so user posted image . Je zdrav, jutri gresta z mamico že domov.
E je zdrava, drugače pa v našem vrtcu razsaja rotavirus in virus gripe, tko da kar nekaj otrok manjka. Brat je že kupil nov avto, ravno danes sta šla z možem v Lj novega kupit.
Sama sem danes v alpini kupila nove nizke čevlje, eliza, iz nove kolekcije, da o ceni niti ne zgubljam besed, ampak....če so pa tko lepi, pa seveda jih potrebujem user posted image . Moj mož se ne strinjauser posted image user posted image . Moram pa še za E pogledat za pomlad, če ima kaj, drugače bom še njej kaj kupila.
Jutri imam v planu podirat smrekico in novoletne okraske, pri nas imamo še vse razstavljeno. Pravijo, da mora biti do 2.2 do pepelnice, ampak mi zdej prostor preveč krade, tko da gre v škatle jutri.

Ayna, lepo pozdravljena! Tudi sama sem bolj pri novih, ampak sem se že čisto vklopila.
Tiamo, "csaje", naj se punčki hitro pozdravita.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
   RE: avgust 2005
23.1.2008 22:01:55   
Pikaču
Sem spet dolgo klobaso napisala, pa me je ven vrglo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hotela sem povedati, da bi tudi sama imela otroka v vrtcu, če bi bila z user posted image  doma. E je velika 97 cm in težka okrog 17 kg. Jo bom pa jutri zvagala in zmerila, pa vam točne mere povem.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
   RE: avgust 2005
23.1.2008 22:24:49   
Teya
nimam besed s katerimi bi lahko povedala, koliko mi pomenijo vaše besede, FULL HVALA!
nevem pa kaj je danes za en dan user posted image  situacija se je spet zasukala....zdaj mi je prav bad pa v drugo stran user posted image  dobili smo odločbo iz vrteca in smo padli v višji cenovni razred- ker je moj dragi v službi full napredoval-in zdaj pridemo do take cifre, da glava peče. moj ima zdaj idejo, da bomo nejca izpisali iz vrteca user posted image  evo, jaz pa imam nove probleme.....pod prvo,  nočem dat dr. občutka, da so njene besede tako zažgale, da sem tekla otroka izpisat, pod drugo, me že zdaj skrbi kaj si bodo mislile vzgojiteljice, saj je nejc do zdaj se upiral, zdaj pa končno sprejel njihpv red, pod tretje, me je kar groza imet oba doma, ker sem se lih malo že razvadila in kot najpomembnejše, full mi je bolano, da smo dali vse to čez, predvsem nejc, ki je bil toliko bolan in ki je toliko prejokal na račun tega vrtca, zdaj pa mu je ravno začelo bit všeč user posted image  jao jao jao, če bi jaz vedela, da ima moj take misli, bi ga sploh nikoli ne dala v vrtec.....je pa res neumno imet otroka v vrtecu 5 ur s samimi "dojenčki" za tak denar! saj je res, da pač imamo kao več denarja, ampak vseeno bi ta denar rabili v druge namene- najbolj aktualna je trenutno ideja selitve.
joj, če bi jaz brala 2 tako različna posta od ene osebe v istem dnevu, bi si mislila, da ta oseba ni ravno najbolj zdrava user posted image user posted image  nevem kaj je to bil za en dan.....me je prav sram! user posted image user posted image user posted image

evo, tilen že joka, pa še niti 2 uri ne spi user posted image  najboljše da ležem z njim in počakam, da ta K dan mine.

HVALA vam še 1x! SUPER STE! pa ne zamerite moji zmedenosti, čist sem zgubljena.

mirno nočko!


(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
   RE: avgust 2005
23.1.2008 22:57:32   
Teya
imam kar slabo vest, da sem tako zamorila user posted image

a vas lahko malo nasmejem?

http://www.mojvideo.com/video-tale-mama-je-pa-nadblond/68e1840a1324e839230d&category=mv&chid=1&time=

http://www.mojvideo.com/video-prvi-sex/f3cefc129b6bc55a748a&category=mv&chid=1&time=


(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
   RE: avgust 2005
24.1.2008 7:28:52   
Pikaču
Teya, nikar imeti slabe vesti, tu smo zato, da te potolažimo in poskušamo svetovati, kakor katera zna oziroma kakor so nas izkušnje naučile. Filmčka sta super, še posebno prvi s....

E ima tko dobrega pediatra, ki vrtec zelo zagovarja in mu na kraj pameti ne bi prišlo, da bi kaj takega izustil. Sem mnenja, da otrok vrtec potrebuje, tam ima svojo družbo, veliko se igrajo, rišejo, potepajo, telovadijo. Sej iste stvari dobi tudi doma, ampak.... Še posebno pa če bi bila na porodniški, bi E zagotovo bila v vrtcu, čeprav bi jih poslušala, da zakaj jo pa nimam doma, pa še nič ne rabim plačat, bi denar za kaj drugega porabila, itd.... Sem jih že poslušala, ker sem jo sploh dala v vrtec, ker smo imeli doma možnost varstva, ki se je že čez en mesec izkazala za pametno odločitev, ker bi zaradi bolezni tašče E ostala brez varstva.
Sem pa v dnevniku prebrala odličen članek, sicer je bil namenjen taščam, da svojega otroka vzgajata starša, ki imata zadnjo besedo in nihče drug. Pediater pa naj reče, kar hoče.


(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
   RE: avgust 2005
24.1.2008 8:47:37   
ery
Ojla punce...

Joj jaz imam v službi tolk malo časa, da vas na hitro le preberem in to je to. Obup! Danes pa šefice ni in je ozračje malo bolj za dihat. user posted image  

kaj naj vam napišem....

Teya, zaradi pediatrinje s epa ne sekiraj!!! Ona se naj briga zase, ti pa sama veš, da ravnaš prav. Če se v vrtcu dobro počuti, hey, zakaj ne bi bila tam in uživala v družbi otrok??!! Mislim, nekateri pesiatri so pa res za luno.

Tiamo, csaje, hitro ozdtavite in čim manj bolečin rokice pri N. upam, d aje že kaj boljš.


Pri meni pa ni nič novega. Slabosti so še prisotne, sploh zjutraj..o fuj,.... Utrujena postanem hitro, najraj sedim ali ležim na sedežni in z Niko gledava knjigice. Zdej s ebolj crkljava.
Kaj še? Hm, drugače smo zdravi, moram potrkat... 1.2. imam pregled za nuhalno, potem 7.2. pa reden UZ.

17.2. pa praznujemo atijevo 50-letnico, ja abraham bo prišel. je prišel zadnjič povabit, ravno ko B.ni blo doma. In sta pol ati in mami rekla, da smo vabljeni vsi. Ampak pol je seveda ati rekel, da kakor hoče ali B.pride ali ne. Pogovarjajo se še vedno ne. Pol sem ga pa vprašala, če bo šel, je pa rekel, da bo videl zadnji dan. Ni pa rekel odločno NE. Hvala bogu.

malo ga moram omehčat in atija... do rojstva... Sicer doma še ne vejo, da sem noseča, bom pa počakala do naslednjega UZ.

Toliko za zdaj, zdej pa grem pošto razdelit učiteljem.

papa

_____________________________




(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
   RE: avgust 2005
24.1.2008 8:59:33   
Tiamo
Jutro, danes je bila pa za nas ful čudna noč. D. se je zskoz zbujala, zvečer ni hotela zaspat, čeprav cel dan ni spala. Ponoči me je klicala, 5 krat nos obrisat, 2 krat lulat, 1 krat čokolino 10 krat pokrit in kar pogovarjala bi se... Teya ne sekiraj se, jaz rada berem take prigode, saj mi dajo en dogodek več, ki ga lahko kdaj pričakujem in potem lažje odreagiram na njega. Kar se tiče vrtca poglej za koliko presegata ta razred. Jaz sem lansko leto napisala pritožbo, ker smo 6.razred presegali za 1% in potem so mi na podlagi kredita in pritožbe uvrstili za 2 razreda nižje. Demi rada gleda vse risanke, najraje Nodija, Pingvine, Polarnega Medeveda Bernarda...pa iskanje malega Nema, rada imna krajše risanke...nemara pa še ninje, pa pikačuje in druge čudne japonske in kitajske risanke... Zdajle greve k pediatru...še vedno toži, da jo boli trebuščekuser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
   RE: avgust 2005
24.1.2008 9:05:14   
Tiamo
Ne greve k P, jutri ob 9:10, ker je danes taka gužva za znort...vsaj tako pravijo....ko sem zdajle klicala, me je D poslušala in rekla, ne boli me več trebušček user posted image   Kety odgovoriti moraš na avgustovkegroup@yahoo in ne na coprnice in še nekaj je violinski v enem malu v naslovniku napisala.Probaj tako, da greš novo sporočilo, za naslovika napišeš avgustovke in naslov npr.. TEST, pol pa v vsebini kaj napiši...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
   RE: avgust 2005
24.1.2008 14:22:38   
Pikaču
Jaz sem že končala s službo, sam mal še urce nabiram. Vidim, da ste se o risankah pogovarjale, naša ima najraje sedaj en dvd, ki sem ga kupila zraven dnevnika, gor je pa pet risank, grdi raček, gosji peter, veverice, nek tiger in jazbec. Vam povem, da obvezno vsak večer pred spanjem eno pogleda in gre spat. Drugače pa so aktualne tudi piki, pa seveda telebajski in a je to! Vsak dan pa tudi pogleda risanki na nacionalni tv ob 18:40 uri.


(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
   RE: avgust 2005
24.1.2008 20:52:06   
nanka
Punce Zoya je rodila,

Zoya iskrene čestitke za sina Matica, no pa je januarčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
   RE: avgust 2005
24.1.2008 21:24:27   
Kety
Bravo Zoya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke, upam, da je šlo tako kot si pričakovala. Komaj čakam kake slikice in tvojo porodno zgodbo! Vauuu, res lepa novička!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
   RE: avgust 2005
24.1.2008 22:06:12   
eva1
Zoya vas lepo pozdravlja...rodila je po naravni poti in je ful vesela(pri Žigatu je imela CR)..pravi da je Matic podoben Žigatu le da je malo bolj drobižkast...in da je seveda izredno lep fantek!!!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
   RE: avgust 2005
24.1.2008 22:24:16   
Teya
čestitke Zoya! user posted image user posted image user posted image   full lepo! čestitke seveda tudi očiju, najpomembnejše pa Žigcu! user posted image

pa se nadaljuje obdobje fantkov....tiste, ki si jih želite, svetujem vam akcijo user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
   RE: avgust 2005
25.1.2008 6:08:52   
tina104
Čestitke, Zoya!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako lepa novička!

Noemi želim, da bi bilo z roko čimprej v redu. Se pa ravno temu reče polovična longeta, ko je na eni strani gips, na drugi pa samo povoj.

Vidim, da se pogovarjate o risankah. Naš zadnje čase zelo rad gleda večino tistih, ki so na TVSLO1 zvečer, najbolj je navdušen nad Karlijem, Eli, fajn so npr. Bojan, neki medvedek ... Kravica Katka in Adi mu nista preveč všeč. Te risanke v glavnem pogleda v celoti, pa Nodi mu je še fajn. Drugega ne gleda, niti nimamo nobenih drugih dvdjev.

Naš je velik 91 cm in težek 14,5 kg.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
   RE: avgust 2005
25.1.2008 6:17:07   
tina104
Teya, zdaj pada še tebi napišem moje mišljenje: tudi jaz bi bila fuljezna na pediatrinjo v tem primeru. Res, mislim, kaj ona sploh ima svoje otroke?!? Kaj sploh ve, koliko dela in ukvarjanja zahteva dojenček (razen če je tak, ki samo spi, samo jaz osebno nimam izkušenj s takimi)?!? Potem sigurno se ne moreš z obema enako ukvarjat in bi bil kateri od njiju zelo prikrajšan, po moje bi bilo ljubosumje še večje.
V glavnem, jaz bi sigurno v tvojem primeru imela otroka v vrtcu! Drugače je, če imaš doma kako babico, ki ti lahko vsaj nekaj minut na dan katerega popazi.

Glede cene vrtca pa je drug problem, kjer te spet razumem, ker smo mi letos padli v 5. razred. Sem si vse preračunala, zdaj moj dobiva malo večjo plačo, jaz pa malo nižjo, pa smo še skoz na istem, smo pa nekje v sredini razreda, tako da se niti nisem pritožila, ker po mojem ne bi imelo smisla. Tudi ti si preračunaj, ker če si na meji, potem se po mojem pritožba izplača.
Jaz sem se zdaj že sprijaznila, da bomo pač plačevali toliko vrtca, moja pa še ne najbolj.




_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
   RE: avgust 2005
25.1.2008 6:19:21   
tina104
Še to sem pozabila povedat: moj je šel danes na službeno pot in pride jutri enkrat zvečer domov. Mi je kar malo čudno, da ga dva dni ne bo, ko smo dugače navajeni precej skupaj bit.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?