Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vrednost darila za poroko? 29.8.2006 8:11:57
|
|
|
|
LUNA06
|
Pa saj 3500 SIT za kompleten meni, se mi sploh ne zdi drago, tolk bomo namreč mi dali, sami prnesli sadje, pecivo, torto, vino....
|
|
|
|
|
RE: vrednost darila za poroko? 29.8.2006 10:54:56
|
|
|
|
Beti S
|
Midva sva se poročila l 2003, pa smo dali za meni 5.000, pecivo, sadje, torto in sokove smo dali mi sami. O darilih pa: pri naju ni nihče kupil darila pod 35000, povprečno je bilo tam cca 45.000. Vsega skupaj smo imeli 85 svatov, z otroci vred. Vsega skupaj (darila, denar, to od svatov, prijateljev in sosedov) smo dobili cca 1.500.000. Imela sva odprto knjigo želja v merkurju. V stanovanju ni niti ene stvari ki sva jo midva kupila, vse sva dobila od svatov, razen pohištva.
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji? kokos4 RRPraznovanjeNa veliko (
9%)

Samo bliznji (
91%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!