|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
20.5.2007 12:51:40   
petrazg
Majchi drži se, če se odpraviš v Rim. Držim pesti, da čimprej stisneš svojo Lano k sebi user posted image user posted image user posted image Naj bo mala pridna in naj svoje mamice ne namuči preveč!

_____________________________

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   RE: MAJČICE
20.5.2007 13:36:01   
lex
Majchi pol bo pa v roku enega dneva res šlo ZARES!user posted image  želim ti, da te tvoja pikica ne namatra preveč in da bo vse hitro za tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrazg je bomo že še malo mogle klepetatuser posted image user posted image user posted image , da se bodo naši user posted image  naveličali sedenja za compom in tiščanja navzdoluser posted image user posted image user posted image , da se odločijo in pridejo ven.

Lepo nedeljo vsem skupaj grem malo počivat, ko Aleks spi.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
   RE: MAJČICE
20.5.2007 13:42:31   
iwa
Ja Majchi tole pa ratuje resno....kar pripravi se, prej al slej štartaš v Rim po moje! Lepo vse opravi in naj bo čim manj boleče.
Drugače lex se pa strinjam, da tale prozorna zadeva še sigurno ni taprava ker ostalih znakov ni, se pa UPAM pripravlja...
Petrazg brez skrbi, jest bom še za tabo na vrsti boš vidla....

Grem zej počas kuhat!
Fajn se mejte!


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
   RE: MAJČICE
20.5.2007 14:20:30   
Majchi
Zaenkrat nič novga. To gre pa res počas. Ful jo nagovarjam, naj se dons rodi. Ampak, če bi hotla do polnoči rodit, bi se mogla počas že začet akcija. Krči so se spet pojavli, zaenkrat na pol ure.

No, bo že, ko bo. Zdele sestro nagovarjam, da greva peš na sladoled. Pa bo spet mal hoje.

Joj, jaz komi čakam, da vidim svojo pikico. Ful sem že nestrpna.

Ej punce, a nisem bla pred enim mesecem najglasnješa, da jaz pa še nočem rodit, da še nisem pripravljena, da hočem bit še noseča, da mi je tako lepo user posted image ? No, saj mi res ni čist nič hudga, vse s tako lahkoto prenašam in komot še zdržim tud 14 dni, če bi blo treba.
Ampak fora je v teh lažnih alarmih. Ti so tisti, ki te pahnejo v ta film, da se bo danes zgodilo, potem se pa vse potuhne, jaz pa debelo gledam in si mislim: ja, kaj je zdej?


(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
   RE: MAJČICE
20.5.2007 15:57:33   
rožica81
Živjo punce!

Majchi, upam, da čimprej dobiš svojo lepotičko v naročje. user posted image user posted image  pa vsem ostalim tudi enako želim, verjamem, da je ful težko čakati, kdaj bo, kdaj bo... Je pa potem takooo lepo user posted image

Jaz imam sedajle tri minute časa, k je teta peljala svojega nečaka na sprehod. Upam, da bo malo zaspal, ker je kar naporno... Mene križ še kar ful boli, mali pa ni ravno peresno lahek za nosit naokoli. Ampak se ne pritožujem. Včeraj je bil skoraj cel dan pokonci (ne vem, kje sem prebrala, da novorojenčki spijo tudi po 20 ur na dan... čigavi to??? moj ne user posted image ), ponoči pa je padel v spanec kot še nikoli, danes dopoldan pa tudi. Ga moram kar buditi, da bo malo pojedel, moj miškolin mali. Vozičkamo tudi že in je ful luštno. No, pa kaj čem nakladat, saj boste same videle user posted image

Še na Rodili smo skočim, da čestitam vsem mamicam user posted image

Punce, fajn bodite, držite se, jaz še vedno mislim na vas in komaj čakam, da gremo na kako kavo z našimi malimi lepotci in lepotičkami user posted image

Go majčice user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
   RE: MAJČICE
20.5.2007 21:32:06   
iwa
Kva je zej punce, pa ja niste šle vse rojevat?! No sej če pa ste pa vsem čim lažje in čim hitreje!
Jest grem jutr spet na ctg, upam da bo že kaj pametnega vidla.
Se jutr pol tipkamo s tistimi ki še ostanete.
Mirno noč vsem!user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
   RE: MAJČICE
20.5.2007 21:56:20   
Majchi
Oj punce!

Iwa, ne me še kar tko odpisat. Naša mala se ne da. Mene že čist cel dan šraufa in ko pridejo krči na 10 min, se vse skup ustavi vsaj za eno uro, če ne več. Potem pa spet štartajo iz pol ure, pa na 20 min, pa potem na 15 min,...

V glavnem, trenutno smo spet na 8-10 min, zdaj pa čakava, a se bo okrepilo al naju bo spet zeznlo vse skup. S čepom se pa nič več ne dogaja user posted image . A to je blo to, al kaj? Ej babe, pojma nimam, kaj se dogaja. Aja, pa tamala ni nič mirna.

Dons sem prehodila vsaj 4 km (user posted image  za sladoled vse), pa nič. Bomo vidli, kaj nam bo prinesla noč. V glavnem, bikcev je konec, čez 2 uri so že dvojčki.

Petrazg, kako je uspel piknik? A še kar žurate al kaj?
Lex, si v redu? Kako kaj kaže?
Pa ti iwa?

Rožica, a se z Ančko že kaj vidita? A kaj skupaj vozičkata? Kako lepo, da se mate fino.

Nočko punce.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
   RE: MAJČICE
20.5.2007 22:52:21   
lex
A jaz sem pa cel dan zastonj čakala kako sporočilo od tebe?????????????????

No kar navadi se, tako te pol skoz motajo okoli prstauser posted image .
Ja zaenkrat je pri nas MIR, Aleks spi, ati gleda TV, jaz preverjam če si šla rodituser posted image user posted image , tamala se je pa odločila, da o še na toplem ostala. No vam sporočim jutri zjutraj kako in kaj (če mi bo Aleks dovolil sevedauser posted image ) če ne pa potem poročilo iz ctgja, enkrat zvečer, ker mam uro ob 17.
mirno nočko - pač tak kot si želite

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
   RE: MAJČICE
21.5.2007 0:26:55   
petrazg
Očitno smo res samo še me štiri ostale... So že vse ostale naše majčice mamice.

No mi smo se nažurali, pikniki uspeli, želodčki so prepolni... vse je šlo po planih. Vsi se že pripravljajo na naslednji žur, a kaj ko jim Anže ruši načrt za načrtom. So se že skoraj stavli, da bo ta vikend v nedeljo žur, pa ni bilo nič user posted image user posted image user posted image ... sedaj pa spet čakajo... Sedaj so stave padale za v petek... na dan svobodeuser posted image ... jst pa ne vem, al jim je res tolk datum všeč ali je pa samo to, da imajo potem dva dni frej user posted image user posted image user posted image .

No jst grem jutri še na zadnjo akupunkturo, potem pa še na CTG. Ki ne bo pokazal nič, bom pa vsaj slišala srček mojega Anžeta. Upam samo, da ne bom spet 4 ure tam čakala...

Majchi - tale tvoja punca te pa res že malo heca... očitno si ni želela biti bikica... bo raje dvojček. Kar se pa umiritve v bušiju tiče... bojda to ni noben znak, ker nekateri malčki čisto do konca norijo in brcajo... Ti si sedaj po moje že tako daleč, da je samo še vprašanje parih uric kdaj se bo zares začelo. Se mi pa kar smiliš, takole v nizkem štartu skoz... držim pesti, da se ponoči kaj premakne...user posted image user posted image user posted image

Lex - A se je pri Aleksu tudi takole vleklo oz. je bil on kaj pred datumom? Meni vsi govorijo user posted image , da fantje zamujajo, da to je pač tko. Pa če pogledamo naš seznam mamic je samo Griša čakal, ostali user posted image  so bili pa vsi prej. Mi je pa tvoj podpis tko simpatičen... Pa naj jutri CTG kaj pokaže! 
 
Iwa - še smo tu... tako, da se bomo še lahko pogovarjale. Mogoče pa najinima user posted image  ni všeč mesec maj, mogoče bi raje bila junijska...user posted image user posted image user posted image  

Zdaj grem puskusit zaspat...

Nočko!



_____________________________

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
   RE: MAJČICE
21.5.2007 2:15:30   
Majchi
No punce, ne se čudit pozni uri, ampak zdaj smo pa zgleda tam. Tile moji krči, ki so bli, pa potem niso bli, so zdej postali zelo redni "light" popadki, ki pa postajajo čedalje bolj "hard" user posted image . Zdaj je bil eden že na 5 min, pa da vidimo, kaj bo sedaj. Se mi zdi, da se sedaj kar hitro stopnjuje. V glavnem, jaz mislilm, da je to-to in da bom v roku ure ali dveh odpeketala v porodnišnico.
Naša mala user posted image  pa še kar brca in kolca. Joj, zdele me pa res čist mal še loči od nje.
Tud čep me ni izneveril. Se spet nekaj dogaja. Po vsakem popadku moram namreč lulat in spremljam zadevo. V glavnem, budna sem kot zajc user posted image  namesto da bi spala in nabirala moči.

Držte pesti zame, da me moj otrok tokrat neha hecat in da čimprej pride iz mene user posted image . Jaz grem počas.

pa, pa

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
   RE: MAJČICE
21.5.2007 8:32:08   
kjava
Super, Majči, upam, da si res šla in da bo čim lažje vse skupaj!user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   RE: MAJČICE
21.5.2007 9:27:39   
petrazg
B

_____________________________

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
   RE: MAJČICE
21.5.2007 9:32:10   
petrazg
Bejbe kje ste??? Iwa? Lukrecija? Lex?

A ste vse ušle v porodnišnice... Vam zavidam, ampak ker vem kako komaj čakate svoje user posted image , vam iz srca privoščim...

Z Majchi sva se slišali še po sms in je bila že čisto prepričana, da se samo še stušira, zbudi svojega in gre. Popadke je imela na 5 minut in vedno bolj močne. Zdaj pa čakam sms, da že carta svojo princesko...

Se vam javim še popoldan... če se bom še imela kateri... šibam zdaj na akupunkturo in ctg...

papa

_____________________________

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   RE: MAJČICE
21.5.2007 9:38:13   
lex
Dobro jutro.
Mi še vedno čakamo Alino. Noče in noče še ven.user posted image user posted image user posted image
No Aleks je bil 4 dni čez rok. S tem da me je cel da neki šraufalo - nič določenega, potem sem se šla pa pokazat v P in mi je po ctg, ki nič pokazal, odtekla voda ki je bila zelena. No potem so me nafilali z umetnimi, pa vakuum so mi naredili. Se ni hotel spustiti. Na koncu sem pa itak pod narkozo pristala, ker so me še čistli. Se je G čudila, da nisem bila deležna carskega. Tak da se že par mesecev (zadnja dva a še bolj) čudim, da sem se tak hitro odločila za drugega. Mogoče bo pa tale manj zakomplicirana - upam.

No se tipkamo kaj! Pa uživajte te "samske" dneve na sončku.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
   RE: MAJČICE
21.5.2007 11:27:12   
iwa
No jest sm dons dobila sms od Majchi da se je danes rodila Lana! Iskrene čestitke družinici!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa je končno dočakala rezultate teh njenih krčev.
In punce tud pri meni se počas začenja. Že celo noč me je nekaj na 15min stiskalo a ne prov preveč bolelo tko da sm si rekla ah sej še ni to to. Pol sm bla pa zjutraj pri zdravnici in je ctg že pokazal popadke. Sicer ne še močne, a vseeno kar redne. Pol m,e je pa še pogledala in rekla da je vrat že zginu in da sm že skor 2cm odprta in da me v naslednjih dveh dneh čaka akcija. tko da punce, kmal bo! Joj tolk sm srečna. Zej bom mogla počas začet spremljat na kolk min me zvija....pa bomo vidli.
Zaenkrat toliko. Upam da ste ostale še ok.

Lepo se mejte! Sej mislim da se še tipkamo!user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
   RE: MAJČICE
21.5.2007 12:38:38   
lex
Majchi iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zgleda, da bom sama ostala tukaj, ker mene nič ne ščipljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
   RE: MAJČICE
21.5.2007 13:06:05   
petrinja
MAJCHI ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image , za čebelico Lano ( no pa le ni Nejauser posted image ) . Želim ti čimveč lepih začetnih trenutkov in navajanja ena na drugo!

Za vse ostale čakajoče pa: Še čisto, čisto malo zdržte, ker bo teh par dni takoj naokrog! Takrat pa hitro v Rim in nato cartanjeuser posted image . Pol pa itak šibamo na forum dojenček in nadaljujemo pohod majčic 2007!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
   RE: MAJČICE
21.5.2007 13:07:39   
petrinja
Joooooj Tejč, oprosti! Sem kar pozabila nate! Čestitke tudi tebi mamica, za rojstvo čebelice Mašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej pa kar uživajta skupaj!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
   RE: MAJČICE
21.5.2007 13:39:00   
petrazg
user posted image user posted image user posted image  Majchi še tu čestitke za princesko Lano! user posted image user posted image user posted image  
 
Lex je sem še tudi tu... pa tudi pri nas se ne dogaja še nič posebnega. Mogoče me malo dol tišči, to je pa tudi vse... CTG kot ponavadi ni pokazal nič, razen to, da se g vedno čudijo kako živahen je...
 
Iwa, no pa nam boš še ti ušla... Držim pesti, da se bo hitro odvijalo vse skupaj.
 
Petrinja - tvoj Matevžek je pa takšen cukerček, sem ga že enih parkrat šla pogledat. Taki dolgi laseki, pa rjav je kot da bi že bil na morju... user posted image
 
No punce, lepo se imejte, jst grem kužja dol peljat, pa se zvečer slišimo!
 
papa

_____________________________

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
   RE: MAJČICE
21.5.2007 13:44:44   
kjava
Bravo za mlado mamico in malo štručko!user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
   RE: MAJČICE
21.5.2007 13:50:34   
iwa
Jest sm še kar tu, stuširana, zdepilirana,....skratka v nizkem štartu!user posted image user posted image user posted image Trebuh mi še kar otrdeva na 15-20 min, še mal se bom očitno načakala. G je rekla da verjetno dalj kot ene dva dni še ne more bit...upam da bo še prej! Zej pa res že komi čakam! 

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
   RE: MAJČICE
21.5.2007 16:00:17   
petra a
ker doma nimam interneta se oglašam šele danes

še enkrat čestitke Tejč za Mašo in seveda še enkrat vse najboljše za rojstni dan...punca je velika 53 cm in težka 3810 g, prava korenjakinja...BRAVO!!!user posted image

čestitke tudi vsem ostalim mamicam in njihovim bebicam!!!user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
   RE: MAJČICE
21.5.2007 18:41:42   
lex
Evo moje poročilo iz ctgja: Tu čiči pa čakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NIČ, Njente, nula. Zdaj imam v petek spet ctg, če ne grem pa v P, da se odločijo, če mi umetno sprožijo. A ma katera kak recept za začetek???????????????
Ne spet umetnih, ne ne grem se večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Evo skoz sem govorila, da bom mela 3, če se tale ne rodi čist normalno po narvani poti, jih nimam več. Nikol več nočem umetnih. Basta. Zaprem štacuno dol in pol naj štorklje hodijo kam drugam.

Upam, da me bo počasi kaj začelo špikat in mrdat. Evo zdaj grema še na en obisk pol pa ne vem če ga ne bom kar poslila, da se kaj začne dogajat. Ma sem prav besna!!!
Tamala pa delava ko nora not.

Ajde grem jezo hladit v senčko.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
   RE: MAJČICE
21.5.2007 20:19:59   
iwa
Lex kar pogumno, sej še pridejo boš vidla!

Jest sm še kar doma, mam jih na ene 10min a na cajte čist zginejo, pol pa spet. Mam občutek da je res kot pri Majchi tko da bo še kak dan za počakat. Drugače sm se prej slišala s kolegico ki je lansko leto rodila in pravi da je njej blo zelo podobno in je trajalo pol še 3 dni. Upam da tud pri meni ne bo dalj. Ko bo bo!

Se še tipkamo! Bomo vidli kaj bo ponoči!






_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
   RE: MAJČICE
21.5.2007 23:13:04   
petrazg
Lex mi je pravkar poslala sms, da ji je odtekla voda user posted image user posted image user posted image  ... Juhu... Lex drži se!!! Še malo pa bo malčica pri tebi!!! Dokaz, da pridejo naši user posted image  takrat, ko se sami odločijo! Vidiš kako se je g zmotila...

Iwa -kaj se pa pri  vas dogaja?

Pri nas tudi čisti mir, nič se ne dogaja... Moj Anže bo očitno tekmoval z Grišatom user posted image user posted image user posted image , kdo bo dlje po datumu... vsaj tako kaže...

Nočko!

_____________________________

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?