|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
23.3.2007 9:13:33   
tejč
Zakaj pa men ne napiše imen, kdo piše?????

tejč

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
23.3.2007 9:22:08   
lex
ECA oprosti, sem te zamenjala z lukrecijouser posted image user posted image user posted image . Sploh se mi zdi, da vse kar sproti pozabljam in nič ne naredim več.

No midve sva se včeraj pregledali. Pikica pridno (še preveč) raste. Ima že 1980 g in bo spet VELIK dojenček (upam, da ne bo vakuuma spet, ker enega brcnem v glavo). No po poti do G je kar lepo brcala potem je pa spala. In ne boste verjele vedno ko spi na UZ ima prste v ustih, tako da bo tudi ta vlekla dudouser posted image . Aleksa nisem še niti probala brez dude uspavat, oz. enkrat pa sem rajši kufre popakala in šla domov z njim (bila sva pri mami in je nisem imela zraven, ko je doma dobil dudo je zaspal v par sekundah - rekord).

No prejšnič ko sem rodila sem imela zraven rojstni list, pa ga niče ni potrebovaluser posted image  tako, da ne vem za vsak slučaj ga bom dala v torbo. Aja včeraj sem dobila tudi vsa potrdila od G, razen tabele za štetje gibov, ampak tale je pravi razbojnik v primerjavi s ta prvim (joj mene kaj me še čaka)

Cotke bom jaz prala kar z Arielom (navadnim) edino za user posted image  cotke bom uporabila mehčalec za dojenčke, sicer ga bom itak uporabljala kar za vse cote.
Aja jaz sem pri Aleksu uporabljala kar navaden deodorant in ni bilo neke panike. Tuširam se pa itak z Linolo fett, ker imam full suho kožo in mi nič drugega ne paše, je pa brez vonja. Pa parfumov nisem uporabljala (ker jih itak samo za posebne priložnosti).

Potem sem pa včeraj po pregledu še postelje za Aleksa iskala in sem se odločila, da mu kupim tisto nizko ko ima spodaj predal, se mi še vseeno zdi, da je premajhen da bi na zgornjem pogradu spal. Ampak od Alplesa pride tak koplet kot bi ga jaz imela 400€user posted image , potem pa sva s trgovcem ugotovila, da takšna ko nama gre not niti ni standardna mera, tako da bi me še dražje prišla. Pa sem si kar premislila in bom verjetno kolega, ki je mizar prosla, da nam jo naredi. Itak ne rabi bit nevem kakšna kvaliteta, ker se bomo čez 5 let itak selili in bosta dobila vsak svojo sobo. No verjetno bomo jutri šli v MB pogledat, če se slučajno kaj ugodnejšega najde (pozna katera poleg Rutarja in Dipona še kakšno takšno trgovino???), ampak se bomo verjetno kar pri mizarju ustavli. Aja v teh 400€ še niti vložek ni vštet.
Potem bomo pa v nedeljo bajsali, edino moram pogruntat še koncept risanja na steno, da ne bom kr tak nametala junake po steni brez repa in glave.

Ajde lepo se imejte, jaz grem kopalnico čistit, da ne dobimo kake bakterijeuser posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
23.3.2007 9:36:30   
petrazg
Dobro jutro mamice!

Petrinja
- tebe pa muči ta tvoja g. Jst bi jo kar direkt vprašala kaj je z njo narobe... To je to naše zdravstvo... ko si z njimi takrat , ko bi jih pa res potrebovali ne moremo pomagati. Jst tiste ljubljanske g ne bom pozabila kar tako in njenega ignorantskega odnosa... Najraje bi šla enkrat do nje pa bi ji povedala svoje.... Ampak nima smisla, mi bomo dobili svojega malega pikeca, na te grozne trenutke  se pa ne bomo spominjali. Punce se opravičujem, ker sem vam toliko zatežila, ampak me te zgodbice o brezbrižnosti naših zdravnik prav pogrejejo. Juniorka zate in za tvojega malega pa držim pesti , da bo vse okuser posted image user posted image user posted image . Pa tudi kakšnih rekordov vama ni treba podirati user posted image user posted image user posted image . Glede papirjev ti pa jaz predlagam, da si jih sprintaš iz interneta, da jih boš imela že pripravljene, da ti ne bo treba potem zadnje dneve tekati naokoli. Npr. tisti papir z 12 plačami (za olbračun porodniške) lahko že zdaj pošlješ v službo, da ti ga izpolnijo. Meni je ta delavka rekla, da moram imeti vse papirje urejene pred nastopom porodniške...

Juniorka-glede praška   - meni so mamice rekle, da mehčalca res niso uporabljale nekaj časa, za pralni prašek pa niso komplicirale. So uporabile kar tistega, ki so ga uporabljale do takrat, samo enkrat so dale vse skupaj še na izpiranje. Če bi pa imel kakšne flekce potem, moraš pa zamenjati. Jst bom naredila tako, če bi bila pa kriza, pa lahko v najslabšem primeru vse še enkrat preperem. Samo, da bo s pikecem vse ok.

No, punce lepo se imejte, pobožajte svoje bušije in  povejte svojim user posted image , da naj malo še počakajo in da se jim še nikamor ne mudi user posted image user posted image user posted image .

Lp,Petra

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
23.3.2007 9:50:38   
rožica81
Daaaaaaannnnnnnn user posted image

kako lep dan spet, a ne? Se mi zdi, da bližje ko je tale moj PDP, več bi spala. Se sploh ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje do 9ih v postelji user posted image  Kako paše! user posted image

juniorka, nam so v MŠ rekli, da ni treba nič kaj posebej komplicirat, samo naj ne uporabljamo mehčalca in naj perilo dvakrat splaknemo. sicer pa vsak nekoliko drigače pove, boš že potem videla, kaj tvojemu sončki najbolj ustreza.

petrinja, končno!!!!! res sem te že pogrešala! kaj je s to tvojo ginekologinjo??? Tole naše zdravstvo... no comment user posted image  Pomembno je, da bo z vama s ta malim vse ok. pa itak se merkaš in se dobro počutiš, a ne? tako da bo vse good user posted image

punce, a bo res že tako kmalu velika noč? Dajte mi mal spomin osvežit - kdaj je treba jajčka barvat? Jaz vsako leto sproti študiram, kakšno leto pa akr spustim, če mojega slučajno za praznike ni doma. Pol je itak vse brezveze. Letos pa bo, bo pa akcija. pa potička, šunka pa hren ooooo mmljask user posted image

mene pa danes čaka sortiranje cunjic, komaj čakam, da vse pospravim! no, pa kar grem

se še beremo pa lep sončen dan vsem user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
23.3.2007 11:01:11   
tejč
Ej, punce, a imena imate že izbrana?
Mi bomo po vsej verjetnosti imeli Mašo.user posted image

Mene tudi zanima, kdaj se jajca barva-da jo peljem k babi, pa naj barvauser posted image .
Hihihihihihi

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
23.3.2007 11:41:43   
Eca
Hej!

Tu "krojačica".

Torej jajca barvate po želji: v petek 6.4. ali sobota 7.4. (verjetno dopoldan), pol pa nesete vse dobrote k žegnu v soboto popoldan (odvisno kako imate maše).  V nedeljo pa user posted image ham, ham za zajtrk, pa še pol celo nedeljo in v ponedeljek obvezno user posted image , da dol spravite kile user posted image .

Malo sem se pošalila, datumi pa držijo.

Eca

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
23.3.2007 12:35:18   
BaByGiRl
Hehe , Eca, sej user posted image  tut nobeni ne bo škodilo,..brez hecanja user posted image  .
Pa men tut v večini primerov ne piše vaših nickov.user posted image  pa še tok grde zelene barve jeuser posted image .

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
23.3.2007 12:41:23   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Nekaj bi še vprašala...
Je/bo katera uporabljala posebni prašek( ne vem, brez fosfatov al nekaj podobnega) za dojenčkove cunje? In kje se dobi, kako se reče? Al boste dvakrat splahnile... Tiste z izkušnjami, svetujte prosim!  Hvala, zlate steuser posted image

Lahko noč!

Jaz grem naslednji mesec po bombažne plenice Bambino mio, bomo kombinirali s pamperskami. Imajo jih v Arielu, pa tudi prašek zraven prodajajo. Bom za začetek kar tistega kupila, pa mislim da je potem normalno pranje in splakovanje čist ok. Pa brez mehčalca prvih nekaj mesecev.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
23.3.2007 12:46:27   
Putka
Aja, pa tamala nam je en 24-urni virus prinesla. Je bruhala cel popoldan in še ponoči, naslednji dan pa vse ok.
Danes sem pa jaz na vrsti, od treh ponoči me boli želodec, pa bruham, no zdej imam kaki 2 urci že mir, če lahko mal na RR visimuser posted image . Pa mami je Vesno v vrtec odpeljala in mi skuhala ingverjev čaj, res pomaga pri slabosti (čaj in mami).

A ste kaj slišale, da bi po vrtcih kaj prenašali?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
23.3.2007 13:19:24   
petra a
kwa je to zdej z nicki???user posted image

dobr da ma kera še slikco zraven, da vem kam paše

TEJČ-jeeee, welcome back!!!user posted image

Dvojčka v maju-iskrene čestitkeuser posted image user posted image

Rožica-kdaj pride Anči?

jaz delam v naslednjem tednu še od srede do petka...pol pa nekaj dopusta in porodniška

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
23.3.2007 13:22:25   
petra a
babygirl pa ima nick name user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
23.3.2007 13:25:14   
juniorka
Hojla!
Za tiste najprej, ki ne vidite nickov- so vsi zgužvani zgoraj na strani nad uporabnik, saj vidiš nekaj čudnega in če klikneš gor, ti poskačejouser posted image ... No, meni sami od sebeuser posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
23.3.2007 13:49:22   
Sonjam
Oj!
Lep petkov pozdravček.
Tudi jaz ne sprejemam imen katera piše, zato bi vas prosila če se spodaj podpisujete, plis???!!!user posted image
Bambina meni je moja G. rekla, da lahko zanosim.Operacijo pa sem imela lansko leto 31.1. Zaenkrat nosečnost poteka brez problemov. Ampak me tudi ni dala pod rizično nosečnost, kao da je vse ok.Saj sem ful vesela da je. Ker si tega otročka res zelo želim.user posted image Enega pa sem na žalost že izgubila.(spontani splav)user posted image  
Zdaj pa res že lahko odštevamo tedne, kdaj bo dan d.
Včeraj mi ni uspelo jit u nabavo, ker je moj predolgo delal v službi.Pa še z mojim user posted image imam probleme, ker je revček bolančkan. Je dobil neko hudo obliko alergije na hrano.Sploh mi ni jasno kako to ,ker ga pa hranim z vedno isto hrano? Ima vočino in hudo vnetje kože na glavi in vratu. Zdaj pa samo leži v senci in ni nobenega življenja v njem. Zdaj mu pa dajem tri vrste tablet.user posted image
Včeraj sem bila pa v moji službi, sem jih šla malo pogledat, pa vsi garajo.Razen šefa, ki je šel včeraj v Planico na skoke do nedelje.Eni pa uživajo a ne?user posted image

Aja pa ena je spraševala za imena. Jaz še izbiram za fantka, ker moj je pa že izbral za punčko (Tjaša).Ampak jaz  sem  pa skoraj prepričana, da bo fantek.user posted image
Bomo videli, pustimo se presenetiti.

Sedaj pa grem na res dobro zelenjavno juhico.(Sem jo sama skuhala, zato je tako dobra, ha ha ha )user posted image
Lep sončen pozdravček!

Sonja M.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
23.3.2007 13:54:11   
juniorka
Drugač pa moram povedat, da sva dans še odejico kupila za malga- je tolk lušna... in sicer kr v Odeji Šk. Loka- bio varianto....Ja, pa še za velkega atija eno!
Oh joj, kako mali razmetava moj trebuh... kot da bi ven hotuuser posted image

Za prašek pa sem tako vprašala, ker je ena od mamic v materinski nekaj omenla... No, pa vidim, da ni tako razširjeno..saj sestra je tud rekla da dvojno izpiranje je dovolj. Samo jaz zdaj uporabljam italijanski Dash, ki pa mislim da že vsebuje nekaj mehčalca- piše ne, ampak cunje so isto mehke, kot če dam mehčalc še zravn, kar sem pa odkrila, ko sem pozabila dodat mehčalcuser posted image !
Koliko sem pa brala o razliki v praških v Slo in na zahodu, bom pa verjetno v Avstriji kupovala te stvari!
Putka, tud jaz sem gledala vse variante teh pralnih plenic, pa se mi zdijo Racmanke najboljše kvalitete, jih pa ena po njihovem modelu šiva in kr nekaj cenej prodaja- sem vidla v trgovini z rabljeno opremo, pa majo še to, novo seveda! Ko sem pa te bambinomio v roke prjela, pa me niso preveč pritegnile...
Ne vem, verjetno po pranju mal drugačen 'filing' dobijo!

Jaz sem hotla še jutri v šoping manjkajočih stvari, pa bo moj verjetno delal in ne bo nič iz tega... Rabim pa še te majčke na preklop za zavezat- kje jih ve nabavljate? Baje so od Katja&Alen čist zaničuser posted image  Ampak nekaj, kar bodo user posted image nosili kakšen mesec, pa res ne rabi bit vzdržljivo do 1000 pranj, a ne? Sem pa res blago primerjala z eno Lumpi majčko, pa je bla Lumpi cenejša in res vidna razlika v kvaliteti bombaža..ampak Lumpi je samo za čez glavo- to bomo pa mal kasnej probal..
Dajte uživat sonček, jutri bo spet grdo, pravijo..

pa pa

Sugarrrrrrrrrrrrrr! Kje si? Mene panika za vsako, ki je ni več kot en dan!!!!
Anči pa upam, da bo kmal doma, da še mal uživa nosečnost, čeprav v postli!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
23.3.2007 14:20:00   
tejč
Kera je zdej rodila?
Dvojčka v maju ima kaj? Vem, da dva, ampak fantek/punčka??????
Anči????? KAj je znjo????

Punce, jaz sme na CSOD klicala, ker se mi je izračun za mesečno buro nadomestilo zdelo nizko in res os ugotovili napako na njihovi strani in se opravičujejo, jaz pa bi hmal mela nižjo porodniško na mesec za skoraj 15 jurjev!!!!
Pazite, preračunajte.

Lep vikend vsem. Ne it še rodit.user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
23.3.2007 14:28:39   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Rabim pa še te majčke na preklop za zavezat- kje jih ve nabavljate?

Jaz bom imela tokrat kar bodije, na gumbke. Mi niso bile te majčke nič preveč praktične. Bodije bom v leclercu kupila, nekaj jih še imam in so lepo zdržali. Imeli pa so tudi majičke na preklop, na gumbke. Kake 14 dni nazaj so imeli bolj slabo izbiro, moram še kaj pogledat.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
23.3.2007 15:23:21   
rožica81
Punce, če vam imena še nagajajo, pritisnite F5!

Ančka naša je ok, v porodnišnici bo še za vikend in če ne bo sprememb potem takoj domov user posted image  Držim pesti user posted image

tejč, drugače je pa še Nifra rodila fantka Samota user posted image  bom še enkrat tisti naš seznam prilepila, da malo osvežim zadevo...

LP, rožica

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
23.3.2007 15:27:14   
rožica81
01. rožica81, Jesenice, user posted image
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image                         RODILA 8.3.
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image  Aljaž ali user posted image Maruša
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. juniorka user posted image
04. kjava user posted image , Ljubljana
05. bavcek
05. pegi user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image
07. Stephany, Celje, user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image                             RODILA 3.3.
08. petrinja, Ljubljana user posted image  
08. ajdaN, Kranj
08. Putka, Ljubljana
09. BAMBINA_  user posted image
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
11. tejcek19, Ljubljana 
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image  najbrž
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image
21. lukrecija user posted image
22. lex, Slovenj Gradec
23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in user posted image
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana )
26. bonda, ljubljana user posted image
27. nikical, Ljubljana
30. Elenuser posted image  ali user posted image (NM ali PO)

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
23.3.2007 16:48:10   
iwa
ojla punce!

Mene so tud teli nicki zafrkaval, pa zato hvala za nasvete, zej je OK! Glede praška, men je kolegica ki je že mamica svetovala tekoči ariel pa normalno pranje pa je. Drugač pri meni nič novga, sam dons mam user posted image  čist pr želodcu, pa me ful zgaga daje, ampak kaj čmo, tud to pride v paketu.

Me veseli da ste vse v redu! Želim vam lep, čimbolj sončen vikend!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
23.3.2007 16:59:09   
andreja80
JA NAŠA MAŠA SE BO TUDI RODILA MAJA,TO JE TUDI MOJ PRVI OTROČIČEK TAKO DA SE ŽE NESKONČNO VESELIM.VESELIM SE PA TUDI ČE JE KATERA IZ CELJA,KI IMA MAJA.user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
23.3.2007 17:09:25   
andreja80
MI IMAMO TUDI KUŽKA PA IMAMO MALO DRUGAČNE PROBLEMČKE,KER NEVEMO KAKO BO SPREJEL MALO MAŠO KER SEDAJ KO SEM NOSEČA SVA ZELO VELIKO SKUPAJ MI ČUVA TREBUŠČEK,AJA PA OPAZILA SEM ZADNJIČ SMO ŽE KUPILI POSTLICO IN PRAV JE ZAČUTL DA NEKDO PRIHAJA  IN JE BIL ZELO SLABE VOLJE PRAV NAMULU SE JE,TAKO DA ME RES ZANIMA KAJ BO.

(odgovor članu andreja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
23.3.2007 17:18:42   
andreja80
EJ PUNCE NAJ MI VSAJ ENA ODPIŠE MENI SE PORODNIŠKA PRIČNE S 13.4 IN MOREM DATI ŠE NA SOCO VLOGO ZA PORODNIŠKI DOPUST PA TUDI ZA PAKET IN V KOLIKŠNEM ČASU POTEM DOBIŠ PAKET OZ.DENAR

Neposredna povezava do sporočila: 1647
23.3.2007 18:18:48   
rožica81
Andreja80, dobrodošla med nami user posted image  user posted image  user posted image  Kdaj pa imaš rok? Daj se še na seznam dodaj - no, če želiš user posted image  Pa pisanje z velikimi tiskanimi pomeni, da se dereš. Pa valda se ne (upam no) user posted image  Drugače sem pa za kužke že nekje zasledila, da čutijo, da prihaja še en član in so kar malo "ljubosumni"...
Jaz svojega kužeka bolj malo vidim - je doma pri starših, pa še ful je bolan user posted image , tako da so mu verjetno šteti dnevi. Je pa ful majhen, pa se je sedaj takooooo zredil, ker se praktično nič več ne giba, da je ful smešen. Ampak je pa cuker ta pravi user posted image

Danes pa res nimam nič pametnega za počet, skoz na rr visim... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1648
23.3.2007 18:20:25   
Majchi
Živjo punce!

Tejč, dobrodošla nazaj. Upam, da uživate v novem stanovanju. Kako lepo je bit na svojem... Sem letos tud sama izkusila. Sicer sva v domači hiši, ampak naju vsi pustijo pri miru. Zaenkrat...

Petrinja, me veseli, da si se tud ti javla. Jaz sem se res že mal ustrašla, da nisi šla predčasno v Rim.

No, da vam še jaz mal povem, zakaj me skor nič ni sem gor. Še v soboto na Zbilju sem bla najbolj brezskrbno bitje na svetu, vse je šlo ok. Potem pa SMS, da mam ene čudake v lokalu. Valjda jaz ful klepetam s Sugar, z Juniorko in z Ančko, tko da sem opazla šele doma. Čist prepozn, no v glavnem so šli. No, potem sem eno kelnarco na čevelj dala (ker mi gre že lep čas močno na živce, ker je nemarna in hod okrog k ena luna) in sem šla sama delat v nedeljo in v ponedeljek zjutraj. Nakar mi še ta druga zboli, in sicer pljučnica user posted image . V glavnem, lahko si mislite, da sem bla vsak dan po min. 8 ur v šanku in na koncu mi vedno skor noge odpadejo. Popoldne mi flika ena študentka, mene pa še vedno čaka nabava, papirji, računovodstvo, banka, plače,...
Kuhala nisem skor nič ta teden (beri nič pametnega jedla), stanovanje imam v totalnem razsulu (zdele mal pospravljam), utrujena sem do konca, pa še naša user posted image  v trebuščku se je preveč umirila. Saj sploh nima časa brcat, če je pa mamica od 6ih zjutraj pa do 8ih zvečer skoz na nogah in v akciji, povrh vsega pa še psihično podrta, ker je šlo še vse ostalo narobe. 
En večer so prišli policaji preverjat obratovalni čas in če smo zaprti ko je treba(sicer normalen postopek, ampak te živčnega nardi, če te kelnarca ob 23ih zvečer zbudi in reče: polcaji so tuki!). Hvala bogu je blo vse ok. 
No, takoj naslednji dan pa dobim na vrat še tržnega inšpektorja, ki je bil hvala bogu najbolj prijazen starejši gospod na svetu. Tud s tem je blo vse ok.
No, še isti dan je eni stranki kljuka v roki ostala (jaz pa ravno na poti v mater.šolo), danes je pa še ledomat crknu.
Istočasno me še računalniški program je user posted image  v glavo, tko da sem ves čas še z računalničarji na liniji (itak oni pametni, jaz pa kokoš, k nima pojma), pa še ena nova kelnarca je prišla, ki jo sedaj uvajam, kar spet pomeni nenehno prisotnost v lokalu in skoz eno preverjanje in čekiranje user posted image .
V glavnem punce, jutri čakam še kakšen požar al pa potres, potem grem pa namest v P raje kar v Polje.
Hvala bogu, da se v ponedeljek vrne sestra iz Tajske, da mal tehle štalc nase prevzame. Nič ji nismo povedal, ker bi bla itak sam živčna, od tam pa nič ne more pomagat. Naj uživa tele zaslužene počitnice. Jaz sem se v tem mesecu sicer kar nagarala, ampak ona bo pa zdej prevzela vse skupi, da grem jaz lahko rodit v miru.

Ne bit hude, k sem mal zamorila, ampak sem se res mogla mal izkašljat. To sploh ni noben dopust pred porodniško! Kaj bi šele blo, če mi ga nebi odobril in bi mogla še vedno hodit v službo! Kakšni papirji za CSD? Tud približno nimam cajta. Tud za našo štručko mam samo na 50% pripravljeno.
No, dost jamranja, že drug teden se bo vse spet lepo nazaj postavlo. Jaz bom pa papirje uredila, za dojenčka dokončno pripravla, materinsko dokončala, itd. V glavnem uživala user posted image .

Joj, kok sem napisala! Grozna sem! Ne mi zamert. Vam bom pa drug teden kej lepšga napisala, a prov.

Lepo se imejte, uživajte čez vikend.

Lp, Maja

Neposredna povezava do sporočila: 1649
24.3.2007 9:40:42   
BAMBINA_
Ojla,
Andreja80 dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem iz okolice Celje in glede na to kdaj nastopiš porodniško, predvidevam, da imava kar blizu PDP. JAz ga imam 09. maja. Mogoče se pa srečeva v porodnišnici user posted image

Jao Majchi ti imaš pa res pestre dneve.

Za racmanke se kar strinjam z juniorko. Jaz sem jih že oprala in so super. No, kar se tiče vpojnosti še ne morem komentirati user posted image , ampak kolikor sem čitala, so druge mamice ful zadovoljne.
Včeraj sva pa z mojim še kupila vse manjkajoče stvari. Zdaj pa res imam že skoraj vse pripravljeno, oprano, zlikano, dude še moram prekuhati, pa komodo morata moj brat in user posted image prestaviti na njegovo stran postelje, na mojo stran pa posteljico. Pa modrce za dojenje še moram kupiti. Druga pa res imam menda že vse. Včeraj sem si tudi šlauf kupila. In ker za tistih nekaj dni ne mislim devati premoženja, sem kupila navaden otroški šlauf. Bom lepo na Tom & Jerryiju sedelauser posted image (upam, da ne bo treba). Aja, pa brat in njegova žena sta prišla s Kube. Prvo, kar je rekel, je bilo, iiijeee, kakšne lepe okrogle ličke imaš user posted image . Pa mojmu sta kubanko prinesla, si jo je zvečer na balkonu svečano prižgal, potegnil enih 5 dimov in prišel čisto zdrogiran nazaj noter user posted image . Upam, da nau zaradi te cigare začel potem nazaj kaditi.
Aja, pa takšne lepe pesmice poslušava z user posted image . Sva včeraj dva CDja z otroškimi pesmicami kupila in zdaj jih ves čas vrtim user posted image , pa prvi album sva že kupila user posted image . Je tak fajni, za odtise rokic in nogic, pa za UZ slikice spraviti, pa za pramenček las.... Hmmm, me je malo strah, da bomo maja trije otroci, glede na to, da je nama šlo čisto na otročje. Moj je včeraj eno mehko igračo kupil, ki, če jo zatreseš, daje take smešne zvoke in se je potem ves čas špilal z njo.
Sem spet dolga. Še nekaj moram povedati. Mi zadnje čase user posted image tišči nogico pod rebra, da bom še žulj dobila in potem se nekako naštima, da mu tista nogica kar ven štrli, jo lahko prav občutim. Sva z mojim bila zadnjič prav očarana, ko sva božala tisto nogico, kot bi bil že zunaj, samo par milimetrov nas je ločevalo. No, zdaj jaz nisem več tako navdušena, ker res kar fino boli, ko se tako naštima. Pa saj je revček, če ima pa tako majhno hiško user posted image
Ja, pa suuuper za Ančko!! Ampak bo punca morala res več počivati, se je prej preveč naprezala.

Punce, pridne bodite!
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Katero ime izbrati?
kimica86

Ne moremo se odločiti.. Pomoč bi prav prišla..

Alina (63%)

Luna (19%)

Aria (18%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!