Majchi
|
Živjo punce! Tejč, dobrodošla nazaj. Upam, da uživate v novem stanovanju. Kako lepo je bit na svojem... Sem letos tud sama izkusila. Sicer sva v domači hiši, ampak naju vsi pustijo pri miru. Zaenkrat... Petrinja, me veseli, da si se tud ti javla. Jaz sem se res že mal ustrašla, da nisi šla predčasno v Rim. No, da vam še jaz mal povem, zakaj me skor nič ni sem gor. Še v soboto na Zbilju sem bla najbolj brezskrbno bitje na svetu, vse je šlo ok. Potem pa SMS, da mam ene čudake v lokalu. Valjda jaz ful klepetam s Sugar, z Juniorko in z Ančko, tko da sem opazla šele doma. Čist prepozn, no v glavnem so šli. No, potem sem eno kelnarco na čevelj dala (ker mi gre že lep čas močno na živce, ker je nemarna in hod okrog k ena luna) in sem šla sama delat v nedeljo in v ponedeljek zjutraj. Nakar mi še ta druga zboli, in sicer pljučnica . V glavnem, lahko si mislite, da sem bla vsak dan po min. 8 ur v šanku in na koncu mi vedno skor noge odpadejo. Popoldne mi flika ena študentka, mene pa še vedno čaka nabava, papirji, računovodstvo, banka, plače,... Kuhala nisem skor nič ta teden (beri nič pametnega jedla), stanovanje imam v totalnem razsulu (zdele mal pospravljam), utrujena sem do konca, pa še naša v trebuščku se je preveč umirila. Saj sploh nima časa brcat, če je pa mamica od 6ih zjutraj pa do 8ih zvečer skoz na nogah in v akciji, povrh vsega pa še psihično podrta, ker je šlo še vse ostalo narobe. En večer so prišli policaji preverjat obratovalni čas in če smo zaprti ko je treba(sicer normalen postopek, ampak te živčnega nardi, če te kelnarca ob 23ih zvečer zbudi in reče: polcaji so tuki!). Hvala bogu je blo vse ok. No, takoj naslednji dan pa dobim na vrat še tržnega inšpektorja, ki je bil hvala bogu najbolj prijazen starejši gospod na svetu. Tud s tem je blo vse ok. No, še isti dan je eni stranki kljuka v roki ostala (jaz pa ravno na poti v mater.šolo), danes je pa še ledomat crknu. Istočasno me še računalniški program je v glavo, tko da sem ves čas še z računalničarji na liniji (itak oni pametni, jaz pa kokoš, k nima pojma), pa še ena nova kelnarca je prišla, ki jo sedaj uvajam, kar spet pomeni nenehno prisotnost v lokalu in skoz eno preverjanje in čekiranje . V glavnem punce, jutri čakam še kakšen požar al pa potres, potem grem pa namest v P raje kar v Polje. Hvala bogu, da se v ponedeljek vrne sestra iz Tajske, da mal tehle štalc nase prevzame. Nič ji nismo povedal, ker bi bla itak sam živčna, od tam pa nič ne more pomagat. Naj uživa tele zaslužene počitnice. Jaz sem se v tem mesecu sicer kar nagarala, ampak ona bo pa zdej prevzela vse skupi, da grem jaz lahko rodit v miru. Ne bit hude, k sem mal zamorila, ampak sem se res mogla mal izkašljat. To sploh ni noben dopust pred porodniško! Kaj bi šele blo, če mi ga nebi odobril in bi mogla še vedno hodit v službo! Kakšni papirji za CSD? Tud približno nimam cajta. Tud za našo štručko mam samo na 50% pripravljeno. No, dost jamranja, že drug teden se bo vse spet lepo nazaj postavlo. Jaz bom pa papirje uredila, za dojenčka dokončno pripravla, materinsko dokončala, itd. V glavnem uživala . Joj, kok sem napisala! Grozna sem! Ne mi zamert. Vam bom pa drug teden kej lepšga napisala, a prov. Lepo se imejte, uživajte čez vikend. Lp, Maja
|