|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
13.4.2007 14:45:58   
Eca
V Pikapolonici imajo mal drugačne od tistih v Baby Centru (Bebe Comfort), neka druga firma. Bom pa še v torek pogledala v eni trgovini z  medicinskimi pripomočki, pa ti lahko potem javim kakšne imajo tam in kakšna je cena.

Aja, kako to zgleda: En tak trak zatlačiš na obeh straneh jogija potem pa ta dva povštra z ježkom(ki je našit na povšter) fiksiraš na ta trak oz. podložiš bebija. En povšter je tak kot valj ( v Pikapolonici je bolj dolg cca 40 - 50 cm), ki ga namestiš zadaj za otrokom, drugi pa je v obliki enega kužka ali neke živalce - tega fiksiraš spredaj pred otrokovim obrazom.

Upam, da sem dovolj jasno napisala.....če ne pa kar vprašaj. Aja, v Arielu (MB) pa nimajo trenutno teh povštrov na zalogi (cena pri njih je pa okoli 11jurjevuser posted image , firme pa ne vem).

Lp, Eca

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
13.4.2007 14:48:25   
Eca
Juniorka - oprosti še enkrat, meni se je telefon sprazniluser posted image , tak čez ene 20 min. bom spet dosegljiva, če boš imela čas.....

Eca

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
13.4.2007 16:00:17   
kaya2007
ja sem tudi jaz v arielu spraševala, jih že kakšen mesec nimajo...sej mi je vseeno če je malo dražji, samo da mi je všeč user posted image
kje imajo pa kakšne fajn previjalne mize, take s predali spodaj pa brez banje? sem malo po netu gledala, pa so vse tako majhne, jaz imam pa toooliko oblekic in kremic user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
13.4.2007 16:09:27   
rožica81
Kaya, jaz sem videla ful luštne previjalne v Baby Centru v BTC-ju. Imajo ful več izbire kot v Kranju, sem bila kar presenečena! V bistvu mi je najbolj ostala v spominu previjalna v obliki predalnika - kar precej globokega. Če se ti da, se splača pogledat! Upam, da najdeš kaj primernega!

LP

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
13.4.2007 16:33:00   
kaya2007
Hvala rožica, sem tudi jaz gledala pred časom ene v BC, ampak se mi zdi da je bila čakalna doba za dostavo...joj, upam da ne, ker bi jo mela rada že ta teden!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
13.4.2007 17:02:58   
dodi
Hojla punce!
Še vedno sem v enem kosu,mala dva pa tudi še vztrajata prvi v medenični in drugi v prečni legi a pravijo,da naj bi vseeno rodila vaginalno,ker sem pač mnogorodka.Danes sem imela pregled,UZ,CTG,vzela mi je bris,pa kri in voda,upam da bo vredu.
Včeraj sem končno le pripravila cunjice,torbo za v porodnišnico pa še neuser posted image user posted image  pa jo bo tudi treba.Trebuh je kar fino velik,saj vse nosim odspredaj,tako da mislim,da me bo po porodu spet neslo na nosuser posted image .delam pa še vse in se mi zdi da sem še kar okretna,z malimi naredimo vsak dan ene dva km.sprehoda in za enkrat mi uspeva,da sem v kondiciji.
Ali katera kaj ve kako je z mravljico3,nobenega glasu ni od nje?
Lepo se imejte in uživajte,dodi

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
13.4.2007 18:58:24   
juniorka
Hojla!
Jaz sem čisto crknjena!!! Očitno se bo treba malo merkat pr tehle izletih naokoli user posted image ! Sem bla mal v šopingu( zadnje potrebščine iz lekarne in SLADOLED user posted image )- vozil je pa oče, ker je neki rabu, pa me ni pustu same user posted image ! Pol bi verjetno več čvekala in bla manj utrujenauser posted image !
No, malo boljš je blo, ko sem kavico popila in se dala v polsenco na ležalnik, samo okolje je namesto user posted image , približno takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image +traktor+ptički+veeliiiikoo trave!user posted image
Sem hotla po telefonu nadoknadit, pa me je tehnika pustila na cedilu user posted image , a ne Eca, baterija se kar sprazni, ko je debata o frizurah! Moram povedat vsem, da ima Eca NORO dobro frizurco, sem ji kar mal favšuser posted image ... user posted image  Se moram jaz tudi spravit pod škarje... Aja, Eca, sem pol mela še en klic, pa dragi me je klical, tako da sem pol pobegnila ven na sončka, ker me je mali tolk v rebra nabunkal, da me je noro bolel- je hotu spat verjetno, pa je mami preveč čvekala user posted image user posted image !

Punce, lep vikend vam želim in se beremo- dans bom pa verjetno šla s kurami spat user posted image - če najdem kterouser posted image user posted image user posted image !
lp

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
13.4.2007 21:14:57   
ancka1
Čer!
Kaya2007, meni sta ti dve nrp. všeč, ki sta kot komodi. Prva je od Brevija iz Pikapolonice, druga pa od IZI Mobile. Sicer ne vem kakšen je tvoj okus. Imam pa jaz posebaj komodico s 4imi predali in imam full cunjic, pa sem vse lepo zložila not. V predale lahko res ogromno spraviš.
user posted image     user posted image  

Dodi- user posted image
Juniorka, tebi se res dogaja doma. user posted image  Upam, da si našla kuro in že skupaj sanjata. user posted image  user posted image
Majchi-luštne fotke; Sta pa divja, da vama je uspelo takole vrata s podboji vred potrgat! user posted image
Upam, da ste se drugače vse naužile sončka in svežega zraka. Meni se je že roštiljada zaluštala, tako da jutri je že akcija! user posted image  user posted image

P.s. a gre za prvomajske praznike še katera z mano v Rim? user posted image

Bo dovolj, ne? Sem bila mogoče danes malo predolgo na soncu, zdej pa mal ven seka...

Lep večer, grem Bonda gledat!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
13.4.2007 21:16:05   
ancka1
Pa zakaj se potem fotke same tolk povečajo??? user posted image  user posted image  user posted image  Sem čisto majhne not prilepila. Sorry!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
14.4.2007 6:42:06   
BAMBINA_
Dobro jutro!
Evo, po premetavanju v postelji od 4 zjutraj, sem prekinila mučenje in vstala. Sem že cote dala prat, tako da bo do tedaj, ko moj vstane že vse obešeno, jaz pa pripravljena na sobotni izlet user posted image
Drugače imam občutek, da se je glavca mojega user posted image že spustila v medenico, ker čisto drugače čutim njegove premike, tiste velike bunke na bušiju več ne nastajajo, pa tudi v rebra me več ne brca. Majchi najbrž lahko, da je pri tebi tudi tako, ko praviš, da nogice in rokice čutiš drugje kot prej. Drugače pa, čedne fotke. user posted image

Kar se urejanja spodnje frizurce tiče, ponosno javljam, da si še vse uredim sama. user posted image Res delam zdaj že malo na približno, tako, da najbrž ni popolnoma simetrično user posted image , pa vendarle. No, pa tudi sicer sem še samostojna (striženje nohtov na nogah, zavezovanje tenisk...), z nekaj težavami, ampak še gre.

Babygirl včeraj sem čitala o tem karpalnem sindromu med nosečnostjo, mrtvenje prstov in to. Baje, da vsakodnevno uživanje vitamina B6 pomaga. Malo sem po netu pobrskala in ugotovila, da ga lahko zaužijemo v obliki multivitamiskih dodatkov, polnovrednih žitaric, stročnic, rib... Jaz bom definitivno poskusila, ker imam blazinici sredinca in prstanca na desnici že tudi čez dan mrtvi. user posted image Mogoče bo pomagalo.

Lep dan user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
14.4.2007 7:16:27   
BAMBINA_
Ob 7. zjutraj pa še tudi nikoli nisem imela na frišno oprane cote in že obešene. user posted image Eh, malo moram samo sebe pohvaliti.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
14.4.2007 9:39:21   
s u g a r
haj

vidim da ste ful pridne k se nastavlate sončku. Lepo jaz pa neki mi ne gre. Ampak sej se bom spravla.

Drgač grem danes k moji mami morm it o mal poletnih hlač in majčk (ja seveda če bo sploh kira pršla v poštev - isti problem kot ostale ampak bomo že poštimal, kupt pa ne grem nič več za tale en mesec ma ni variante, raj grem kej kupt za pol kake hude hlače za lepo mami (hehe) in kako novo luštno majčko).
Drgač sem pa ful razuser posted image , ker smo mi v službi narobe zračunal povprečje, ka una baba namest mene ne vid dobr al ne ve kaj dela. Uglavnem jaz sem napisala da nej mi gledajo od meseca aprila 06 pa do marca 07 in to vse ure in skupni bruto za 174 ur una mi gleda točn tist mesec k je bla še stimulacija jz pa na dopustu en dan pa praznik je bil za 150 ur. Pa sm preverla in bi mogla upoštevat 174 ur. Tko da se lahka pod nosom obrišem da grem to v ponedeljk zrihtat. Mah požrla bi jo.

Kako z veseljem bom dala pošto naprej da je narobe. Šjora.

Sej mam prou ane? No ne vem s plačami se glih ne ukvarjam, una k pa dela to je rekla da je narobe. Povejte še ve predno kej zabluzim.

No nič grem pozajtrkovat in u lauf k mami.

papa

glede depilacije - jaz bom kr raj pr napol ostala ne bom se šla mučt na čupanje, pač ne bo po jusu, bo pa ala Sugar - hehe.

Madona kako zuni smrdi - vse cune bom mogla še enkrat prat - prokuser posted image user posted image  kmet, kje je moj dragi sušilc - o ne ga še nimata je pa doma pri mami. user posted image .

Men se že blede pa še dobr se dan ni začel.

Ala pakiram, by
cmoka, se še javim popoldan 

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
14.4.2007 9:54:56   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Aja, pa v Inetersportu sem ene hude športne copate zagledala in seveda sem si jih morala kupit. Ko bom brez trebuha, grem še po trenerko v enaki barvi. Cena - 60 EURuser posted image . No, itak to pol par let nosim se tolažim.

Bravo Eca! Pa če superge za 60€ nosiš par let, potem se investicija vsekakor obrestuje. Jaz si bom tudi po porodu kakšne nove čeveljce privoščila, da bo nogica dihala. Ker zdaj bi morala 2 cifri večje kupit, da jih notri stlačim. Edino adidaske z razvezanimi vezalkami še nosim.

Ene takele bi:
user posted image

Pa tele tudi niso slabe:
user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
14.4.2007 10:31:28   
Putka
Kaya, meni je pa takle stil všeč. Res so malce dražje previjalne, ampak se jih da kasneje še dolgo uporabljat. Pri nam edino ni v poštev prišlo, ker sva oba malce višja, pa so mi bile prenizke. Mizar pa takrat zaradi € ni prišel v poštev. Pa sva kar na pomivalni stroj leseno dilo pritrdila in se je previjanje v kopalnici super obneslo.

Lip Poljčane: (pa še druge lepše imajo v BC):
user posted image

Ali tole iz Ikee:
user posted image user posted image

Tudi tole je iz Ikee, se super obnese:
user posted image user posted image

Jaz bi kaj takega:
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
14.4.2007 10:36:20   
Putka
OK, še boljšo našla, na potterybarnkids.com, stane pa skromnih 899$ user posted image
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
14.4.2007 10:40:47   
BaByGiRl
KAYA2007...jaz sem previjalno kupila v Baby centru. . Je kot predalnik. Brez banjice. Sedaj ko jo bom rabila , pa dodam samo še neko dilo na zadnji strani in je velika previjalna, spodaj pa ima tri velike predale. Pa v ene 4 kombinacijah ( barve ) se dobi, jaz sem si vzela belo, ker imam belo posteljico. Cena je bila pa okrog 25.000sit. Men se zdi praktična ker jo potem lahko uporabljam kot predalnik. Pa nisem nič čakala, vse so imela na zalogi. sem pa kupila v KR.

BAMBINA...v prvi nosečnosti sem probala vse tole , a žal ni pomagalo. To rundo pa tako ali tako jem vitamine, zaradi krčev. Jaz sem se kar že sprijaznila s tem, da bo konec čez 2 meseca ( nekje mesec po porodu, čisto izgineuser posted image  )Pa to rundo imam mrtvo samo desno roko, tako da je leva ok,..za 1x. desna je pa skoraj čisto neuporabnauser posted image  Pa še vse imam noro zatečeno.
Sem mislila, da sem edina k bi vstala prej kot ptički. Roke me bolijo za znoret in se sploh ne morem niakor naštimat v postelji.user posted image  Drgače, pa tako rada spim.
Vseeno hvala za nasvet.

SUGAR...jaz se tega še nisem navadila v dobrem letu, od kar sem tukaj. Spomladanski smrad kmetov.user posted image

Še nekaj vam moram povedati,...v četrtek sem se nekaj delala norca, da Lane (hčerka ) ne bom poslala v šolo v petek,..k je petek 13....in sem se zbudila ob 03,00h. Poslušam tamalo in diha tako čudno,...kot bi dihala na škrge. Komaj zvalim svojo rit iz postelje, jo grem pogledat,...bi me skoraj kap. Kožo je imela kar hrapavo, vročine 40,7. Komaj sem jo zbudila...pa me prav zmedeno vpraša kaj trapam sredi noči, naj ji dam mir, ker je zaspana. Uf, kar malo lažje mi je bilo. Pol pa nikakor nisem mogla zbiti vročine. Dala sem ji lekadol, calpol, svečko, obkladke...Vprašam jo, če jo kaj boli,..nič user posted image
Dopoldan jo peljem k zdravniku...pol pa tam povej kaj ji je, če veš...sestre so me prav čudno gledale. Ampak vseeno je najina Dr. ugotovila, da ima začetek angine. Pa komaj sva pregurali pljučnico. Bom še res začela verjeti v petek 13. user posted image  Verjele ali ne...v  letih je imela 2 virozi in kakšen nahod..nič hujšega,..sedaj pa je od septembra non- stop bolana.user posted image
In se je Dr odločila še za terepijo z bronhomunalom. Hoteli so ji odstraniti žrelnico, a nikoli ni čisto zdrava za to...komaj čakam da bo konec šole, da se pozdraviva. Sori k sem vam zamorila.
Lep vikend,..izlete...nam odpade vse.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
14.4.2007 10:43:20   
BaByGiRl
PUTKA,...jaz imam tisto iz LIP Poljčan,..men je kar ok, za ceno k sem jo dobila...je bila akcija .user posted image
Huh, ampak za 899 eu,...wow..ne hvalauser posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
14.4.2007 11:35:42   
ancka1
Dober dan!

Kaya2007, lahko pa kar eno navadno komodo po svojem okusu kupiš, potem daš pa samo dilo pravih dimenzij odrezat pa previjalno podlogo kupit pa je tudi super rešitev! V Harveyu sem pred kratkim videla full lepe komode (čisto nič kičasto-smreka masiva-je tip rekel, da je od istega dobavitelja, ki jih dela tudi za Ikeo).
BAMBINA, pohvalno!!! Pridna. user posted image  Jaz imam tudi eno mini "žehto" za spedenat. Pa sem tudi pridna in imam perilo vedno sproti oprano in zlikano. Včasih skoraj prazen stroj zalaufam, samo, da je koš s perilom prazen in imamo vse cunje takoj na razpolago. Brez sušilca pa seveda nebi šlo.
Sugar, tebi morajo izračunati povprečje ZADNJIH 12ih plač. Se pravi zadnja, ki je bila izplačana do takrat ko boš šla na CSD in še 11 preteklih. Koliko je to skupno ur nima veze, le sešteti se morajo skupni bruti (se pravi tudi minulo delo, pa stimulacija, če se všteva v bruto,...). To, da je bil praznik in dopust nima veze, ker so to ravno tako plačani dnevi. Če želiš mi lahko pošlješ ZS pa ti še jaz preračunam za kontrolo. Če sem pa preveč nakvačkala pa sorry in spreglej. user posted image  Poklicna deformacija. user posted image
Putka, tele zelene Teva so full hude!!! Huda in prostorna previjalna, samo 900 $ je pa too much! user posted image
BabyGirl, upam, da je mala kaj bolje. Ni najboljša tolažba, ampak je vseeno "bolje", da ima angino, ki se jo da v parih dneh pozdravit, kot pa virozo, zoper katere ni zdravila, pa še paca se prav dolgo. Tole prehodno obdobje mora iti mimo, pa bomo vsi bolj zdravi. Trenutno je ogromno folka bolnega. Sem se za svojega prihajajočega malčka že tudi spraševala, kako bo, bo bolj bolehne sorte ali zdrave. Če gledam po možu in njegovih otrocih ima dobro zasnovo, jaz sem bila pa bolj kilavo dete s 100 anginami na leto. Bomo videli.
Sedaj grem pa malo ven mojemu družbo delat in ga spodbujat k porivanju......kosilnice. user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan babnice!
Ančka

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
14.4.2007 11:58:49   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
Huda in prostorna previjalna, samo 900 $ je pa too much! user posted image

Saj se strinjam. Jaz sem samo malo po netu brskala, Pottery Barn ima itak cene za bolj premožne američane.
Če bi mi v prostor prišla, bi jo pa dala mizarju narest. Imam enega kar ugodnega, na Brodu, nazadnje je za predalnik za TV 40 jurjev zahteval.

Kaya, koliko bi tvoja po meri narejena previjalna koštala?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
14.4.2007 12:15:53   
rožica81

V Harveyu sem pred kratkim videla full lepe komode (čisto nič kičasto-smreka masiva-je tip rekel, da je od istega dobavitelja, ki jih dela tudi za Ikeo).

Te komode so iste kot MALM od Ikee, ampak fuuuul dražje, če se prav spomnim. Midva sva dala 50 EUR za najin predalnik ali pa še manj. Kvaliteta je pa tudi fajn... Če preveč nabašeš v predal, se poden ukrivi user posted image  Vsaj pri nama se je, ker sem jaz pametno ene ful težke knjige notr dala user posted image

Drugače je pa danes za pouser posted image vroče! Sem šla s sestro mal v šoping, sem komaj zdržala!! Tole je pa res noro! Pa v oči me sploh ne gleda več nihče, vsi samo še v trebuh user posted image  

Bambina, ti si pa res ful pridna user posted image

Putka, tista previjalna je res huda, sam tudi ful draga! Zgleda pa ful praktična.

Nič, grem malo v kuhinjo. Danes bo treba juhico skuhat in dat v zmrzovalnik, da bo moj pol šef v kuhinji... user posted image

Lep dan babnice!

Aja, Sonjam! Kje hodiš? Kako si? kako je tvoj križ? Oglasi se kaj!!

Dodi, sem vesela, da si se končno javila user posted image  user posted image  Mravljica3 pa je zadnjič bila prijavljena na RR, ampak ni nič napisala... Upam, da je vse ok user posted image

Diiiiijooooooooooooooooooooooooooooo

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
14.4.2007 12:17:21   
kaya2007
Hvala za toliko predlogov glede previjalne user posted image  mi ni dalo miru in sem šla včeraj kupit eno v BC, približno tako od lip poljčane, kot si jo ti prilepila, putka-ta belo. Dala sem pa mislim da 48.000sit (še zdej se nisem navadila na €). Drugače, putka mi je pa ta draga, ki si jo našla full všeč, ker je prostorna, mene malo skrbi da v tej moji ni dovolj prostora-ima 3 predale, tista ki sem jo pa kao naročila, naj bi imela 4, dva manjša zgoraj za kozmetiko in 3 velike.
Koliko bi me pa stala tista, ki sem jo naročila pa na žalost ne  vem, ga nisem niti vprašala user posted image  imava trenutno toliko stroškov s stanovanjem, ki ga prenavljava, da mi je bilo precej vseeno koliko je en predalnik, če je tak kot ga hočem. Je pa tudi ta mizar z broda, tako kot jst user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
14.4.2007 12:17:48   
rožica81

P.s. a gre za prvomajske praznike še katera z mano v Rim? user posted image

Zna biti, da grem jaz user posted image  Bova skupaj predihavale na Jesenicah user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
14.4.2007 12:31:29   
Putka
Evo punce, jaz peljem Vesno na en rojstno dan. Upam da se bo znorela in zaspala čimprej zvečer.

Drugače pa vas moram pohvalit, da čakate na maj. Me je že kar skrbelo, ko nas je nekaj že marca rodilo, pa je zdaj k sreči zatišje. Jaz sicer ne bi imela nič proti, če bi baby kaj prehitel, po eni strani pa naj se kar mirno v user posted image redi.

ČAo, se kaj popoldne oglasim.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
14.4.2007 14:08:52   
ancka1
Putka, ne vem, ne vem...mene že ene 3 dni "ta menstrualni krči" skozi cel dan kar konkretno dajejo, pa v križu me tišči, pa ves čas moram na veliko potrebo po malem hodit.... Morda se motim, ampak imam kar en tak občutek, da bo name mlaj vplival. user posted image

Roštilj čaka...
LP

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
14.4.2007 14:28:16   
ajdaN
Ojla!

Se še jaz na hitrco malo oglasim - da vsaj vidim koliko tednov in dni mi "ticker" kažeuser posted image ! S tamalim uživava v sončku - več ali manj sva cele dneve zunej in je supeeeeeer! Samo upam, da bo takole vreme tudi, ko pridem iz porodnišnice! Pri tamalem smo bili skoraj 3 tedne notri in se mi je skoraj skegljalouser posted image !

Tale teden smo končno dobili previjalnouser posted image ! Vzeli smo tisto belo od Lipa Poljčane, ker ima mali tudi že tako in sem hotela imet 2 enaki. Ampak sem bila vesela samo do takrat ko jo je dragi sestavil - previjalna je ravno toliko drugačen model, da se vidi, ko stojita ena zraven drugeuser posted image . Pa ne vem zakaj so moral user posted image  naredit ene 4 cm višjo?!?!? In zdaj fuuuul čudno zgledata! Mah kr neki - sem bila kar razočarana! Da ne govorim o "kvaliteti". Matr še dobro, da človek v dobrem letu pozabi kako sva se matrala s kompletno sobico predlani! Tudi pri previjalni je bilo nekaj lukenj, ki niso bile do konca zvrtaneuser posted image , na nekaterih mestih je barva malo oškrabanauser posted image , pa na vrhu je previjalna površina malo udarjenauser posted image ... Ampak vse tako, da se skoraj ne vidi! Pa že prejšnič vem da sem jim nekaj reklamirala in nazaj pošiljala! Pa če bi bilo vsaj poceni - PA NI!!!

Tako, da imam zdaj vsaj cunje oprane, samo še notri jih zložim, pa dans zvečer sestavim še zibelko, potem gremo pa čez kakšen teden že lahko rodituser posted image . Samo upam, da bo še aprila!!!

Drugač pa počutje OK, tudi meni so začele malo zatekati noge, ampak ko berem vse ostale, je pri meni minimalno - tudi čevlje spravim gor, občasno so sicer malo na tesno, ampak gre brez problema! In potem berem vas, kako ste zatečene in sem še bolj jezna na tistega user posted image  dohtarja, ki me je lani zaradi otečenih nog, poslal na oddelek ležat! Sem se valjala gor kot en smrkelj! Bi lahko tudi doma počivala! Sploh ker ni bilo nobenih drugih problemov, tudi pritisk je bil celo nosečnost normalen! In zdaj ni šans, da me zaradi tega spravijo gor!

Včeraj smo šli v LJ malo zapravljat, pa nisem dobila nič pametnega. No saj itak nič več ne rabimo - edino še sling moram kupit, pa kar nekaj odlašam in čakam - ne vem na kaj, ker bi ga rada takoj ko pridem domov, imela. Moram poklicat uno žensko, pa mogoče šibam naslednji teden v LJ pogledat to zadevo.

Tako se mi ne da več pisat - počakam mojega, da pride iz službe, da mal pojemo in se pocrkljamo, potem gre pa tako naprej na špil, midva s tamalim pa še za dobro urco na igrišče, da se malo zleta.

Uživajte v sončku!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Ali je nevarno sprožiti porod?
Uradno je sprožen porod priporočljiv le v nekaterih okoliščinah, na primer kadar zdravstveno stanje nosečnice ogroža nje...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.