BaByGiRl
|
KAYA2007...jaz sem previjalno kupila v Baby centru. . Je kot predalnik. Brez banjice. Sedaj ko jo bom rabila , pa dodam samo še neko dilo na zadnji strani in je velika previjalna, spodaj pa ima tri velike predale. Pa v ene 4 kombinacijah ( barve ) se dobi, jaz sem si vzela belo, ker imam belo posteljico. Cena je bila pa okrog 25.000sit. Men se zdi praktična ker jo potem lahko uporabljam kot predalnik. Pa nisem nič čakala, vse so imela na zalogi. sem pa kupila v KR. BAMBINA...v prvi nosečnosti sem probala vse tole , a žal ni pomagalo. To rundo pa tako ali tako jem vitamine, zaradi krčev. Jaz sem se kar že sprijaznila s tem, da bo konec čez 2 meseca ( nekje mesec po porodu, čisto izgine )Pa to rundo imam mrtvo samo desno roko, tako da je leva ok,..za 1x. desna je pa skoraj čisto neuporabna Pa še vse imam noro zatečeno. Sem mislila, da sem edina k bi vstala prej kot ptički. Roke me bolijo za znoret in se sploh ne morem niakor naštimat v postelji. Drgače, pa tako rada spim. Vseeno hvala za nasvet. SUGAR...jaz se tega še nisem navadila v dobrem letu, od kar sem tukaj. Spomladanski smrad kmetov. Še nekaj vam moram povedati,...v četrtek sem se nekaj delala norca, da Lane (hčerka ) ne bom poslala v šolo v petek,..k je petek 13....in sem se zbudila ob 03,00h. Poslušam tamalo in diha tako čudno,...kot bi dihala na škrge. Komaj zvalim svojo rit iz postelje, jo grem pogledat,...bi me skoraj kap. Kožo je imela kar hrapavo, vročine 40,7. Komaj sem jo zbudila...pa me prav zmedeno vpraša kaj trapam sredi noči, naj ji dam mir, ker je zaspana. Uf, kar malo lažje mi je bilo. Pol pa nikakor nisem mogla zbiti vročine. Dala sem ji lekadol, calpol, svečko, obkladke...Vprašam jo, če jo kaj boli,..nič Dopoldan jo peljem k zdravniku...pol pa tam povej kaj ji je, če veš...sestre so me prav čudno gledale. Ampak vseeno je najina Dr. ugotovila, da ima začetek angine. Pa komaj sva pregurali pljučnico. Bom še res začela verjeti v petek 13. Verjele ali ne...v letih je imela 2 virozi in kakšen nahod..nič hujšega,..sedaj pa je od septembra non- stop bolana. In se je Dr odločila še za terepijo z bronhomunalom. Hoteli so ji odstraniti žrelnico, a nikoli ni čisto zdrava za to...komaj čakam da bo konec šole, da se pozdraviva. Sori k sem vam zamorila. Lep vikend,..izlete...nam odpade vse.
|