s u g a r
|
haj no prvo WELLNESS v maju to je dan oz. večer namenjen samo nosečkam in mladim mamicam, poudarek je na zdravi prehrani čez nosečnost, telesni aktivnosti in kondiciji in splošnem izboljšanju počutja ki nas preseneča skozi obdobje 9 mesecev nato pa se preide na obdobje po rojstvu, kjer se ponovno srečamo z največjo zagato kako predvsem varno izgubiti odvečne kilograme brez drastičnih in miljontih diet z jo-jo učinkom, kako telovaditi in postati fit mami vključujoč otročka, kako postati poln energije kljub tempu, ki ga otroček potrebuje - uglavnem lepo sprejemati nosečnost in obdobje mlade mamice brez težav. Družba bo prijetna in nadvse zanimiva. NEOCELICA - ja tudi jaz bi se za to odločila, če ne bi bila malce preveč skeptična, ravno zaradi tega ker je vse še tako v vato zavito - kje je tisti človek ki bi naredil en pospešen marketing plan zato - mogoče je čas da stopimo v akcijo PUNCE. Vidim da je to dosti drago - a kolko nam je drago zdravje naših otrok (tudi vprašanje) - neprecenljivo seveda. Moram še malo potuhtati zato in se morava z mojim resnično dol vsest in podebatirat, tist dnar če se bova odločila pa bova že vzela s fonda pač ne bo šel v biznis ampak v namen za malega. Drugače sem ok, zmatrana včeraj sploh imela sem splošno zdravnico in potem sem mogla na vrat na nos letet na pošto v Škofljico, ker se je ena koza (nova upravnica) zmisla da moja mami pa že ne more dvigovat moje pošte - čudno do zdaj eno leto in pol ni noben nič rekel in sem samo poklicala in so samo rekle ja seveda sam z listkom nej pride (HALO), no tko da zdej smo zrihtal in tetici zaprli usteca, da ne bom glih s porodne mize letala na pošto - to mi je na konc rekla, jz pa sem bila želht pa sem rekla ja to pa ne bi bilo okusno pa še velik dela bi imeli potem in sem jo pozdravila in se obrnila in voljno. Potem pa ena velika skleda solate v piceriji in nam kako sem se napokala - pol je bil pa problem se pripeljat domov (komaj komaj), sam dol sem padla, moj me je še klical s stene na Grmadi o bejbi a si domov prišla (je namreč plezal) no sej pridema zdele s Chatan domov. Mal da mu nisem rekla ja what ever, pa sem se u jezik hitr ugriznla. No pa je bil res doma ap cap in smo se potem crkljali, ker je ob pol enih štartal za Milano in ga nekaj časa ne bo upam da rata da pride že jutri ponoč (držim pesti). Torej vidte da sem bila nasajena in tečna in bz isto je bilo ob njegovem odhodu, vlekla sem se ko šmrkelj in žnarala (kr neki) no evo zdej ga pa nimam - sama sem si kriva. Danes pa vidim da mi ura kr hiti nekam sicer pa naj jaz grem zdele kele ven na tega pol sončka k se nam kaže in bom uživala ob knjigici. Upam da vas nisem nakužla z mojo melanholijo in k pridem nazaj bo SUPER z mojim počutjem. ok by