Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jah no saj je res,da če vidi da se kaj dogaja okrog njega bi rad gledal in jel.Ampak se vsaj navadi na hrup in ljudi okrog sebe.Potem jih pa več ne šmirglja pet posto
Hvala bogu, da se pri nas temu smejemo, ker se mi zdi, da se v Ameriki kdo dejansko poslužuje tega - baje da so zares tako zelo puritanski, da ne sme mama niti pomisliti, da bi v javnosti dojila. Pa pozabimo Hollywood!
Glede na dolarje je verjetno res USA. Verjetno ste zasledile halo okoli naslovnice ene recvije, namenjene mamicam, na kateri je bil dojenček + joška. Človek bi pomislil, da so Američani bolj odprti, kar presenečena sem nad takšnimi zadevami.
Človek bi pomislil, da so Američani bolj odprti, kar presenečena sem nad takšnimi zadevami.
jaz sem že dolgo prepričana, da je konzervativna Evropa, kot so ji še ne dolgo nazaj rekli, že fajn povozila Združene države kar se tiče odprtosti, sploh odprtosti uma
Ah ti američani s svojo izkrivljeno moralo. Po TV predvajajo ala Jery Springer in Ricki Lake shove in debatirajo o tem, kako je hčerka zapljala očeta, kako se nekdo onegavi s psom, kako se 15 letnica prostituira in drogira ipd - vse to početje se nazorno predebatira in posname. Po drugi strani pa za vsak **** piskne in vsaka rit je zamegljena. In če mati doji otroka, je to tudi v megli. Za bruhat.
Joj sem eno fajn idejo dobla...tale zadeva bi prov prišla pri frizerju; otroka futraš pa še lepo te v miru ostrižejo zravn da nič na otročka ne pade, (ok. pustmo nogce te so lahko mal kosmate ), mene prov spominja na tista pregrinjala pri frizerjih...no zna kar prov pridt, sej če bi kera rajš cenejš varianto lahko tak pregrinjal skup zašije pa bo kar podoben patent
No, ne bi lih o odprtosti Slovencev. Ko sem začela mojega malega okol prevažat, mi je moj kolega reku v stilu: sej je kul, da v javnosti dojiš, ampak a tud v As-u? Jaz pa njemu nazaj: a zdej nej se pa jaz sekiram, ko v As-u dojim, Playbojevi zajčici pa sredi Ljubljane na plakatu joške dol visijo . Toliko o "kvazi-liberalnosti" naše populacije.
Sicer pa je moj komentar na dojilno vrečo naslednji:
ja, čak mal. As je pa fensi. pa sama LJ smetana se tam zbira: od zajčic do misic;) tja pa že ne sodijo takele ordinarne mladenke, ki bi povrh vsega hotle še dojiti
glede dojilske pelerine pa . mene je kar zmrazilo, ko sem vidla bejbija v tisto črno coto zavitga, pa srečno mamico z "blago telečjim pogledom".
Diana 5, nič ne skrbi, ti filmi tudi meni strah v kosti naženejo in sem ogorčena nad tem kako se tam dela z ženskami. Ampak jaz grem v Dubaj, tam pa poznam nekaj ljudi, tudi sama sem bila tam in vem da ni tako hudo. Res da se pač ne šetkaš sredi noči sam in napol goli, sam drgač mislim, da se ni za bat. Če poznaš kulturo in jih spoštuješ, pol je ok. Me pa vseen tu pa tam kaj skrbi. To je že bolj napredno muslimansko mesto , kot kaka savdska arabija, tja pa ziher ne bi šla. pa hvala za skrb. Mi bo sis nabavla tole pelerino in bomo vse skrili . Mogoče pa bom lahk tam odprla trgovino s tem . A mislite, da bi to šlo tam