Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Obljuba dela dolg - slike našega junaka Marcela 23.8.2006 21:44:47
rija
Končno smo dobili tudi slikice našega junaka Marcelčka Slike so iz bolnišnice v Londonu, ko je bilo najhujše že za njim. Tudi z našo pomočjo, da sta mu mamica in očka lahko stala ob strani
Ob tej priložnosti še enkrat hvala vsem za velikodušno pomoč
Joj, a ni lep, cukerček mali?
Hvala.
Popravljene črke v naslovu iz velikih v majhne - Kerensa.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 7.11.2006 3:54:58 >
RE: OBLJUBA DELA DOLG - SLIKE NAŠEGA JUNAKA M... 24.8.2006 7:28:29
Blink1
Bravo Marcel!!
Kakšen lep junak je.
Dajte nas še obveščat kako je mali lepotec. Jaz sem čakala na novice kot pes na kost Sem pa zelo zelo vesela, da je v redu in bom še naprej mislila in držala pesti zanj.
RE: OBLJUBA DELA DOLG - SLIKE NAŠEGA JUNAKA M... 24.8.2006 9:15:45
Anonimen
Res je že pravi korenjak,se vidi,da se mu zdravje vrača. Vendar me pogled na njegovo majhno telesce,tako kruto zanamovano z brazgotinami, spravi v jok,srce me boli,če pomislim,s koliko bolečine in trpljenja se je moral srečat v svojem ranem otroštvu. Sedaj pa mu želim le okrevanje,naj zakoraka v življenje poln vitalnosti,naj postane nemogoč ,razigran deček,to si zasluži.
RE: OBLJUBA DELA DOLG - SLIKE NAŠEGA JUNAKA M... 24.8.2006 11:16:35
Tadeja
Res je prisrčna majhna pikica . Milo se mi stori, ko pomislim kaj vse je že moral dati skozi.
Zdaj pa le rasti v zdravega in razigranega nagajivčka .
Žal sem lahko pomagala le z dnevno mislijo nate in na tvoje starše. Ob pogledu na mojo živahno žabico, sem se vsakič sproti zavedala kakšno srečo imam.