Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 8:04:54
Tanyka
Zgleda, da res danes se zares čudno počutim mogoče pa bo kaj.upam,ker sem že čisto na koncu z živci. Glava me boli, da je za znoret-to pomoje dela psiha.
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 13:58:55
tatam
Mknuple 1:moram sočustvovat s tabo!!Prvič sem rodila 8 dno po PDP in vem kaj prestajaš...Vojna živcev!!!Želim ti čimprejšnji odhod v porodnišnico ,hitro vrnitev in predvsem zdravega !!!
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 15:19:37
Strawberrie Cherrie
Piščanček: No, čestitke za tale +1kg samo... - sicer pa, kolikor te jaz na videz vidim, tut ko si imela ful buššššii, jih pomojem nisi mela več kot pa +5 - najbolj si mi bla pa všeč v uni pikčasti oblekci - VSAKA TI ČAST! MKnuple1: Ne se sekirat- nekdo mora biti zadnji - mogoče boš pa FENOMEN in boš prišla v Guinnesovo knjigo rekorodv - menda so rekordi še kr fajn plačani - JOKE - sicer pa, želim ti velik sreče pa eno zate in za tvojga pobiča - jst navijam, da bo fant, če še niste ravno 100% - sicer pa - imaš ime že izbrano???
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 15:28:11
Strawberrie Cherrie
9? Uf madona - tole je pa številka za potrditev RENE - ful lepo ime.... Men sicer eno izmed ožjih izbranih, sam nažalost neb pasu k priimku Zdej pa še nekako izbiram za svojega pobiča, pa sem mal firbčna
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 16:17:37
Tanyka
Ja zdaj sem že stara znanka v porodnišnici in vsakič ko pridem je drugi ginekolog pa vsak ima kaj svojega za dodat tak da ni na konci kuhana juha ampak pečen"šmorn" .Ja slikice tud bojo.Definitivno bo pa Rene,ker sma hčeri tako rekla in zdaj je ona tista ,ki ne odstopa od tega imena.